Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JA proponuje tak, jak bylo na początku. 16.30 pod Manchattanem, kto nie zdąży niech idzie bezposrednio do Crisalu. Jak bgedzieszmy tak co chwile zmieniac godziny, bo komus nie pasuje do nigdy do kompromisu nie dojdziemy. ;) :cool1:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie jednak w ogole nie bedzie. :-( Od kilku dni siedze chora w domu, myślalam, że do czwartku to mi przejdzie, ale wcale nie czuje sie lepiej. :roll: Jakby ktoś z Was mógł, to niech mnie potem poinformuje co ustaliłyście. ;)

Posted

Boze przepraszam Was bardzo bardzo mocno. Ale moja przyjaciołka wylądowała w szpitalu nie miałam jak Wam napisac ze mnie nie bedzie. Przepraszam. Opowiadajcie co ustaliłyscie...

Posted

No i przytargałam się z powrotem.
Dzięki dziewczyny za miłą dyskusję, mam nadzieję, że uda się coś zdziałać.

Jesteśmy przecież na dobrej drodze! :multi:

Posted

O mnie to wszyscy zapomnieli, ale jakoś przypadkiem sama tu trafiłam, jak nabardziej jestem chętna!!

Edit:
tylko się odezwałam, a wszyscy zamilkli...

• 2 weeks later...
Posted

AFAIK szukamy sponsora... A czy to Grzybno nadal aktualne? :>

Są jacyś chętni na trening w Bydgoszczy? :> Ja bym sobie chętnie pojechała... Zwłaszcza, że od września niiic, a już niedługo zawody...

Posted

Iwona i Gucia napisał(a):
O mnie to wszyscy zapomnieli, ale jakoś przypadkiem sama tu trafiłam, jak nabardziej jestem chętna!!

Edit:
tylko się odezwałam, a wszyscy zamilkli...

A bo tak wyszlo ;) Naprawde na razie nic sie nie dzieje :) Szukamy sponsora, terenu... no i potem bedzie trzeba przeszkody budowac.

Posted

Ktoś miał takie fajne artykuly, jak i z czego budować przeszkody... Mogłabym poprosić o skany? :razz: Bedzie troche wolnego, moze cos mi wyjdzie z tego... najbardziej mnie hopki interesują ;)