Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taką mam prośbę-TYLKO NIE W GDAŃSKU GŁOWNYM :) bo zanim ja tam dojadę to noc będzie :))

Wrzeszcz może??zresztą ja nie z Gdańska więc myślta :eviltong:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może być Gdańsk Wrzeszcz (mi nawet bardziej pasuje), ale trzeba znaleźć dobrą miejscówkę. :evil_lol:
Wrzeszczanie, czekamy na propozycje!

Posted

Czyli bez psów? niech będzie. :cool1:
Mi tez Wrzeszcz pasuje. :cool3: Co do miejsca, to nie mam zielonego pojecia. :roll: Żadnych cukierni nie znam( a raczej nie pamietam) tylko jakies rozne bary(np. ze zdrową zwynoscią ) restauracje itp. itd. :-(

Posted

Witam,

również jestem chętna do współpracy i utworzeniu agilit w Gdańsku.

Sądze ze napewno Russ tez by sie zadeklarowała ze swoją jrt.

Ja mam szetlanda.

Czy czwartek wrzeszcz o 16.00? Ja koncze szkołe dopiero o 15.35 i zanim doczołgam sie tam... chyba że znajdziecie coś blisko przystanku tramwajowego...

A co na Manhattan np. powiecie? :>

Pozdrawiam,
Sheltia i Lilla

Nie zauważyłam że ktoś już zaproponował McDonald'a, jeśli uda mi sie urwać w czwartek to troche bym sie spóżniła...

Posted

A dałoby się przełożyć na 16.30? Do 15.20 mam lekcje i mogę nie wyrobić się na 16.00... Albo chociaż 16.15.
Chyba, że nie będziecie miały nic przeciwko, jak się spóźnię. ;)

Ps. Czy aby na pewno w McDonaldzie znajdziemy w godzinach szczytu stolik na tyle osób? Tam zazwyczaj jest dużo osób...

Posted

Ale mimo wszystko proponuje jakieś spokojne miejsce, bo w tak tłocznym i głośnym miejscu nie będzie się dało normalnie rozmawiać. I jeszcze w takich zapachach... :eviltong:
Jeśli wszyscy są za tym McDonaldem to ok, podejdę, ale generalnie wolałabym jakąś inną kawiarenkę. We Wrzeszczu jest fajna restauracja Cristal + cukiernia, tam jest zawsze spokojnie. ;) Ale jak tam chcecie.

Posted

Widzę, że moje Słońce już o nas wspomniało :evil_lol: No jasne, że my chętne z moją poczwarką (tylko wiecie, my od zera musimy zacząc, bo my niekumate chyba obie). To teraz proszę jasno napisac gdzie (to to już chyba mniej więcej wiem, poza tym pojadę z Sheltią :P), w jaki dzień (błagam, nie czwartek!) i o której :)

Pozdrawiam, ja i moja sucz (która wszystkich gorąco "całuje") :lol:

EDIT: A może weekend z psami? To nasza oruńska propozycja (moja i Sheltinki)... Wtedy może Zaspa park JPII?

Posted

Jesli wam srednio pasuje, to jak dla mnie mozemy sie spotkac o 16.30 Nie wiem tylko jak reszta. ;)
Co do MC, to nie wiem, czy to dobry pomysł. Tak jak mowi Viz w Cristalu byloby najlepiej. Nawyzej bysmy sie spotkali pod Manhattanem i razem tam poszli(daleko to od siebie nie jest)

Russelka przeciez caly czas o tym rozmawiamy. Na pewno to bedzie czwartek bez psow.

Ile juz sie osob zebralo. :cool3:

Co do MP, to ja tez mam te numery, gdzie była pokazana budowa przeszkod.

Posted

Sluchajcie!

Moja mama ma mozliwosc zalatwienia sponsora i zalatwienia ewentualnego placu!
Sporzadze wstepny "plan" tego, co chcemy z tym zrobic.
Mama musi przedstawic znajomemu na czym polega nasz pomysl i do czego nam te przeszkody. ;)
Tylko, ze... bedzie widziala sie z tym człowiekiem w srode. To, co powiedzial przekaze Wam na spotkaniu w czwartek.
Oczywiscie nie nastawiajmy sie na nic wielkiego, ale probowac mozna, prawda? :)

Sonika, dokladnie. z MC jest blisko do Cristala, a to chyba bardziej kameralne miejsce, wiec ponawiam swoja propozycje. ;)

Posted

Viz napisał(a):
Sluchajcie!

Moja mama ma mozliwosc zalatwienia sponsora i zalatwienia ewentualnego placu!
Sporzadze wstepny "plan" tego, co chcemy z tym zrobic.
Mama musi przedstawic znajomemu na czym polega nasz pomysl i do czego nam te przeszkody. ;)
Tylko, ze... bedzie widziala sie z tym człowiekiem w srode. To, co powiedzial przekaze Wam na spotkaniu w czwartek.
Oczywiscie nie nastawiajmy sie na nic wielkiego, ale probowac mozna, prawda? :)

o to moze cos wyjdzie. :multi:

No to jak, 16.30 pod Manchattanem, a potem pojdziemy do Cristala? :razz:

Posted

Mi tam pasuje. :)

Ja się nie nastawiam, bo wiem ile to kosztuje i zastanawiam się czy ten sponsor będzie chciał tyle poświęcić... No zobaczymy. ;)

Posted

Viz napisał(a):
Mi tam pasuje. :)

Ja się nie nastawiam, bo wiem ile to kosztuje i zastanawiam się czy ten sponsor będzie chciał tyle poświęcić... No zobaczymy. ;)

jak nie wyjdzie, to sami cos stworzymy! :lol: :razz:

Co do numerów MP, to mam tylko jak wykonuje sie slalom, hopke, stól antyposlizgowy(ale to chyba nam jest najmniej potrzebne :eviltong: ) i koło.

Posted

Mi tez pasuje 16:30 pod Manhattanem ;)

Hm... tylko nawet jezeli juz bylby sponsor ;), przeszkody, miejsce... Co dalej? Takietam skakanie kazdy sobie? :/ To musialy by byc jakies normalniejsze treningi...

O, a ja mam taką propozycję! Jako, że Marta podjęła się już dialogu z Bydgoszczą, to może tam uderzymy? Skoro jest tylu chętnych, co za problem, w pociąg, poskaczemy, wrócimy... :razz:

Napisał Edyta & Regis
Zwykle biegamy w niedziele o 10.30
Koszty niewielkie, wszystko gotowe, tylko się zebrać i skakać! Jest gdzie, jest z kim...

Ewentualnie są jeszcze Bojany(?) i p. Przemysław Osiński, ale szczerze mówiąc, nie wiem, jak tam z dojazdem, treningami i w ogóle...

No i notorycznie meczę ludzi ze Spacerowej o agilitowanie ;) za jakiś tydzień powinni już coś wiedzieć, bo chcieli w tym roku już co zrobić.

Posted

Hm... tylko nawet jezeli juz bylby sponsor ;), przeszkody, miejsce... Co dalej? Takietam skakanie kazdy sobie? :/ To musialy by byc jakies normalniejsze treningi...

Wtedy ktos bedzie to musia poprowazic, albo bedzie trzeba ustalic jakies reguły. Oczywiscie spotkania byłyby wtedy w konkretny dzien/dni o konkretnej godziie.

O, a ja mam taką propozycję! Jako, że Marta podjęła się już dialogu z Bydgoszczą, to może tam uderzymy? Skoro jest tylu chętnych, co za problem, w pociąg, poskaczemy, wrócimy... :razz:
Koszty niewielkie, wszystko gotowe, tylko się zebrać i skakać! Jest gdzie, jest z kim...

a to nie za duzo osob wtedy bedzie? zreszta ile to kasy wyjdzie? bilet dla psa i opiekuna w dwie strony plus placenie za agility.
Ja tutaj raczej odpadam. Lukas nie jest az tak nakrecony. Owszem zlezy mi na agility i podejrzewam, ze ze zbiegiem czasu bedzie coraz lepiej, no ale jednak...

Ewentualnie są jeszcze Bojany(?) i p. Przemysław Osiński, ale szczerze mówiąc, nie wiem, jak tam z dojazdem, treningami i w ogóle...

w tym to ja sie juz w ogole nie orientuje..

No i notorycznie meczę ludzi ze Spacerowej o agilitowanie ;) za jakiś tydzień powinni już coś wiedzieć, bo chcieli w tym roku już co zrobić.

Ze Spacerowej, czyli? :oops:
Jesli tutaj by wyszlo, to sprawa praktycznie załatwiona, ale jesli nie...:-(

Posted

Sonika napisał(a):
a to nie za duzo osob wtedy bedzie? zreszta ile to kasy wyjdzie? bilet dla psa i opiekuna w dwie strony plus placenie za agility.
Ja tutaj raczej odpadam. Lukas nie jest az tak nakrecony. Owszem zlezy mi na agility i podejrzewam, ze ze zbiegiem czasu bedzie coraz lepiej, no ale jednak...

Nie sadze, zeby byly plagi chetnych... Ile osob zainteresowalo sie tym watkiem? 7? Nie duzo imho.

A koszty nie sa wielkie :) Tyle co kolejka w obie strony za siebie [nie wiem, ile kosztuje ;)] i za psa [4zl w jedna strone]. No i za trening, stawiam, że ze 2 dychy. Naprawde nie wychodzi to drogo :) Do Gdyni tez trzeba bylo jakos dojezdzac ;)

Sonika napisał(a):
Ze Spacerowej, czyli? :oops:
Nie wiem, czy moge tu o tym pisac, ale... tresura.boo.pl :)