Mysia_ Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kochany i orginalny, a juz tak długo czeka :-( :-( :-( Quote
Patikujek Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Niech ktoś go wreszcie pokocha bo biedaczek siedzi samotnie pod kratami i prosi swym wzrokiem o domek!!! Quote
sara_rokitnica Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Kamelek śmigaj na pierwszą :D qrczę ale mnie ostatnio zaskoczył- miałyśmy właśnie iść z Nuną i Paurą no i podeszłam tam do boksu, patrzę a Kamelek przysiadł na tylnych łapkach i zaczął prosić :O normalnie szok! ale to słodziutko wyglądało :loveu: aż mi się szkoda zrobiło że go nie mogę na spacer wziąć razem z suńkami moimi... :( Quote
Patikujek Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Kamelek tak czasem prosi o smakołyki na spacerkach:) On to słodziutko robi:loveu: Quote
sara_rokitnica Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 nom strasznie słodko to wygląda :loveu: ale byłam tak zaskoczona że masakra ;) Quote
Patikujek Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Przecież to marzenie nie jest zbyt wygórowane.... Quote
sara_rokitnica Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 on po prostu chce zaznać w życiu trochę szczęścia... czy to jest za dużo? :shake: :( Quote
Recommended Posts