Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Co prawda, tylko Igusia :loveu: zagląda do Goldiego, ale i tak będę go dalej reklamować, jak wiadomo obecnie potrzebne są przede wszystkim fundusze na leczenie( o które trudno, bo potrzebujących dużo), ale jak już się Goldi podleczy -to będzie szukać super domku:razz: ( bo Igusia go nie chce;))

Alez ja go bardzo chce:placz: ale nie moge;) Co do finansow moge go wspomoc jedynie mala kwota po wyplacie, bo u mnie szykuje sie operacyjne leczenie zeba Frodka:razz:

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Igusia, za odwiedziny- w nagrodę Goldi tzn Adi się do Ciebie uśmiechnie:p DO julqi zresztą też, chociaż zdjęcie pewnie już widziała:eviltong:

A który to Frodo 'agresor'?

Posted

Na razie zbieramy fundusze, bo Adiego vel Goldiego vel Adonisa trzeba całkowicie wyleczyć. Jak już będzie na 100% zdrowy, to będziemy szukać domu stałego-powiedzmy, że na razie się rozglądamy za stałym domem, ale jeszcze żadnych konkretów. Adi ma to szczęście, że ma zagwarantowany tymczas:)

Posted

[quote name='Pat.rycja']
A który to Frodo 'agresor'?
Prosze bardzo tu jest watek Frodka:p Frodo tez jest z dogo:eviltong:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18078&highlight=Frodo
Przez ciemnote ludzi ktorzy rzucali w niego kamieniami i tym podobne, mial juz robiona operacje na staw biodrowy(mial wybita noge ze stawu i mu sie nieprawidlowo zrosla poza stawem) a teraz okazlo sie ze ma martwego zeba i trzeba bedzie go leczyc kanalowo:-( Ale pozatym Frodus jest kochany:loveu: nawet jesli nie lubi innych panow u siebie:eviltong:

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Hmm, w złej kolejności wklejam. Ponieżej pierwsza strona rodowodu wystawionego przez Slovenska Kynologicka Jednote:lol:

On ma utytulowanych przodkow:crazyeye: A wyladowal na lancuchu:placz:

Posted

:offtopic: Już przeczytałam wątek Frodo. Za to jaki jest uroczy i za te piękne oczy można mu wybaczyć wszystko-jak mniemam:loveu:
Mila też cudna-wygląda na superkochaną i superpoczciwą psicę.
A to, że kotecek piękny, to wiadomo, wszystkie kotecki takie są.:offtopic:

Posted

A teraz moje ulubione zdjęcie Adiego( żeby mu nie było przykro-nie nazywam go już Goldim:p )
Adi po kąpieli. Kurczaczek wygląda na tym zdjęciu na potężnego 'brytana':diabloti:

Posted

U Adiego już trochę lepiej:multi:

...Dziś po wizycie u weta tego samego czyli J. Kutrzuby , Adi dostał jeszcze antybiotyk do soboty , a w sobote zobaczymy , dostał też zastrzyki na rozpuszczenie tej starej ropy , która mu zalega w oskrzelach , cały czas leci mu z nosa , ma też zapalenie oczu , koleżanka wysłała mi maść z Norwegii , której nie ma w Polsce , a jest bardzo skuteczna stosuje ją u swoich shar pei , dostał też kroplówkę wzmacniająco nawadniającą bo po tym odrobaczeniu tak się pos... robalami z wodą , że troszkę się odwodnił...

Posted

Pat.rycja napisał(a):
U Adiego już trochę lepiej:multi:

...Dziś po wizycie u weta tego samego czyli J. Kutrzuby , Adi dostał jeszcze antybiotyk do soboty , a w sobote zobaczymy , dostał też zastrzyki na rozpuszczenie tej starej ropy , która mu zalega w oskrzelach , cały czas leci mu z nosa , ma też zapalenie oczu , koleżanka wysłała mi maść z Norwegii , której nie ma w Polsce , a jest bardzo skuteczna stosuje ją u swoich shar pei , dostał też kroplówkę wzmacniająco nawadniającą bo po tym odrobaczeniu tak się pos... robalami z wodą , że troszkę się odwodnił...

Super zdrowiej malenki

Posted

Zrobilam malutki przelew na przystojniaka.Napisalam tez o tym na molosach-w koncu po 4 probach przypomnialam sobie jakie mam tam haslo:oops:
ulomnosc gora:evil_lol:

Posted

Pat.rycja napisał(a):
Najlepsze sobie wybrała:lol: Ja wybieram te wystające ząbki, a dla Mumina 26 za nieodwiedzanie Goldiego zostaną jajeczka:eviltong:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:
jakby co to Mumin i tak żadko się ostatnio udziela bo czasu brakuje...ech i te jajeczka to i tak pozostana same sobie

Goldi buziaki miziaki szczeniaku i ino zdrowiej mi tam:loveu:

Posted

[quote name='Igusia']Zrobilam malutki przelew na przystojniaka.Napisalam tez o tym na molosach-w koncu po 4 probach przypomnialam sobie jakie mam tam haslo:oops:
ulomnosc gora:evil_lol:

Dzięki Igusia:loveu: Poniżej uśmiech Adiego

Posted

mumin_26 napisał(a):
:diabloti: :diabloti: :diabloti:
jakby co to Mumin i tak żadko się ostatnio udziela bo czasu brakuje...ech i te jajeczka to i tak pozostana same sobie

Goldi buziaki miziaki szczeniaku i ino zdrowiej mi tam:loveu:

A później jajeczka i tak się obetnie:evil_lol: