Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pat.rycja napisał(a):Co prawda, tylko Igusia :loveu: zagląda do Goldiego, ale i tak będę go dalej reklamować, jak wiadomo obecnie potrzebne są przede wszystkim fundusze na leczenie( o które trudno, bo potrzebujących dużo), ale jak już się Goldi podleczy -to będzie szukać super domku:razz: ( bo Igusia go nie chce;)) Alez ja go bardzo chce:placz: ale nie moge;) Co do finansow moge go wspomoc jedynie mala kwota po wyplacie, bo u mnie szykuje sie operacyjne leczenie zeba Frodka:razz: Quote
Igusia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Acha i jezeli on na Goldiego zle reaguje to prosze go nazywac tak jak chce:eviltong: Quote
Pat.rycja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzięki Igusia, za odwiedziny- w nagrodę Goldi tzn Adi się do Ciebie uśmiechnie:p DO julqi zresztą też, chociaż zdjęcie pewnie już widziała:eviltong: A który to Frodo 'agresor'? Quote
Pat.rycja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nie mogę się doczekać zdjęć od Doroty, gdzie obecnie przebywa Adi, bo tam dużo bullków mieszka, a on podobno strasznie towarzyski:loveu: Quote
Pat.rycja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Goldi/ Adi w plenerze 2 ( jakie ma słodkie 'zwity' skóry -na tylnej łapie) Quote
Pat.rycja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A tak w ogóle -Adi to chłopak ze Słowacji jest:cool3: Jednyny dokument, jaki dostała osoba wykupująca Adiego, to jego rodowód-słowacki: Quote
Pat.rycja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hmm, w złej kolejności wklejam. Ponieżej pierwsza strona rodowodu wystawionego przez Slovenska Kynologicka Jednote:lol: Quote
Pat.rycja Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Przeglądnęłam stronę hodowli z której pochodzi Adonis:cool1: Ze spojenia- z którego narodził się Adonis, były jeszcze 2 steniatka, i zdjęcia małego, słodkiego Adoniska są na tej stronie:crazyeye: http://www.sweetdogslife.szm.sk/stranky/bullindex.htm Quote
Paola06 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zbieracie pieniążki i szukacie mu domku??????? Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Na razie zbieramy fundusze, bo Adiego vel Goldiego vel Adonisa trzeba całkowicie wyleczyć. Jak już będzie na 100% zdrowy, to będziemy szukać domu stałego-powiedzmy, że na razie się rozglądamy za stałym domem, ale jeszcze żadnych konkretów. Adi ma to szczęście, że ma zagwarantowany tymczas:) Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Pat.rycja'] A który to Frodo 'agresor'? Prosze bardzo tu jest watek Frodka:p Frodo tez jest z dogo:eviltong: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18078&highlight=Frodo Przez ciemnote ludzi ktorzy rzucali w niego kamieniami i tym podobne, mial juz robiona operacje na staw biodrowy(mial wybita noge ze stawu i mu sie nieprawidlowo zrosla poza stawem) a teraz okazlo sie ze ma martwego zeba i trzeba bedzie go leczyc kanalowo:-( Ale pozatym Frodus jest kochany:loveu: nawet jesli nie lubi innych panow u siebie:eviltong: Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pat.rycja napisał(a):Hmm, w złej kolejności wklejam. Ponieżej pierwsza strona rodowodu wystawionego przez Slovenska Kynologicka Jednote:lol: On ma utytulowanych przodkow:crazyeye: A wyladowal na lancuchu:placz: Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Pat.rycja']Goldi/ Adi w plenerze 2 ( jakie ma słodkie 'zwity' skóry -na tylnej łapie) Slicznosci:loveu: Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A czemu moje malenstwo spadlo gdzies na szary koniec:roll: Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :offtopic: Już przeczytałam wątek Frodo. Za to jaki jest uroczy i za te piękne oczy można mu wybaczyć wszystko-jak mniemam:loveu: Mila też cudna-wygląda na superkochaną i superpoczciwą psicę. A to, że kotecek piękny, to wiadomo, wszystkie kotecki takie są.:offtopic: Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A teraz moje ulubione zdjęcie Adiego( żeby mu nie było przykro-nie nazywam go już Goldim:p ) Adi po kąpieli. Kurczaczek wygląda na tym zdjęciu na potężnego 'brytana':diabloti: Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 U Adiego już trochę lepiej:multi: ...Dziś po wizycie u weta tego samego czyli J. Kutrzuby , Adi dostał jeszcze antybiotyk do soboty , a w sobote zobaczymy , dostał też zastrzyki na rozpuszczenie tej starej ropy , która mu zalega w oskrzelach , cały czas leci mu z nosa , ma też zapalenie oczu , koleżanka wysłała mi maść z Norwegii , której nie ma w Polsce , a jest bardzo skuteczna stosuje ją u swoich shar pei , dostał też kroplówkę wzmacniająco nawadniającą bo po tym odrobaczeniu tak się pos... robalami z wodą , że troszkę się odwodnił... Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pat.rycja napisał(a):U Adiego już trochę lepiej:multi: ...Dziś po wizycie u weta tego samego czyli J. Kutrzuby , Adi dostał jeszcze antybiotyk do soboty , a w sobote zobaczymy , dostał też zastrzyki na rozpuszczenie tej starej ropy , która mu zalega w oskrzelach , cały czas leci mu z nosa , ma też zapalenie oczu , koleżanka wysłała mi maść z Norwegii , której nie ma w Polsce , a jest bardzo skuteczna stosuje ją u swoich shar pei , dostał też kroplówkę wzmacniająco nawadniającą bo po tym odrobaczeniu tak się pos... robalami z wodą , że troszkę się odwodnił... Super zdrowiej malenki Quote
Igusia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zrobilam malutki przelew na przystojniaka.Napisalam tez o tym na molosach-w koncu po 4 probach przypomnialam sobie jakie mam tam haslo:oops: ulomnosc gora:evil_lol: Quote
mumin_26 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Pat.rycja napisał(a):Najlepsze sobie wybrała:lol: Ja wybieram te wystające ząbki, a dla Mumina 26 za nieodwiedzanie Goldiego zostaną jajeczka:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: jakby co to Mumin i tak żadko się ostatnio udziela bo czasu brakuje...ech i te jajeczka to i tak pozostana same sobie Goldi buziaki miziaki szczeniaku i ino zdrowiej mi tam:loveu: Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Igusia']Zrobilam malutki przelew na przystojniaka.Napisalam tez o tym na molosach-w koncu po 4 probach przypomnialam sobie jakie mam tam haslo:oops: ulomnosc gora:evil_lol: Dzięki Igusia:loveu: Poniżej uśmiech Adiego Quote
Pat.rycja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 mumin_26 napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: jakby co to Mumin i tak żadko się ostatnio udziela bo czasu brakuje...ech i te jajeczka to i tak pozostana same sobie Goldi buziaki miziaki szczeniaku i ino zdrowiej mi tam:loveu: A później jajeczka i tak się obetnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts