Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;19911829]Szukam psa na MP w sobotę. Najlepiej większego.[/QUOTE]

Olu, znajomi będą wystawili suczkę (oczywiście owczarka holenderskiego :-), możesz pokazać, podpowiedzieć jak to się fajnie robi, udzilić kilku wskazówek?

acha, a Ickowa ma maluszki, więc nie wystawiana od września do lutego (ciąża, odchowanie malych)

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ktoś potrzebuje pomocy w wystawieniu czy kogoś po fotografować to pisać proszę ja sobota wolna bo tylko MP jedynie w niedziele to czasu raczej nie będzie bo do wystawienia mam 3 westie i goldena i jeszcze MP :) aa i miło by było jak by ktoś uchwycił w kadrze na MP mnie z Westie :P była bym wdzięczna :D

Posted

ajeczka napisał(a):
Będę na pewno w niedzielę. Będę fotografować amastaffy i staffiki, całkiem możliwe, że labradory też.

a udałoby Ci się Szetlandy sfotografować ? (:

Posted

wkurza mnie to, dlaczego zawsze jest tak dużo suk zgłoszonych a tak mało samców... w labradorach w sukach młodzieży 6, w psach 1.
ogólnie suk 19
psów 10.. praktycznie dwa razy mniej...

Posted

owczarek'ab;19964327 napisał(a):
Istke tylko muszę wiedzieć o której holendry będą sędziowane, bo mam szelcika do wystawienia i muszę się z nim zapoznać ;)
Dorosła suczka?

Olu, sucz idzie w młodzieży, im nie chodzi o wystawienie, ale o kilka wskazówek, bo robią to po raz pierwszy, napisałm Ci mejla na prywatną pocztę :-)

a jak dziewczynka fajnie chodzi, to moze ją weźmiesz na MP? :-)

Posted

ajeczka szkoda :(

Słuchajcie czy mimo informacji na stronie legionowa: "Ringi 1-7 znajdują się w hali" istnieje taka możliwość że szelciaki mogą być wystawiane za zewnątrz ?? Pytam ponieważ doszła mnie taka plotka......
[COLOR=#FF0000][FONT=Geneva]
[/FONT][/COLOR]