Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nam wet zasugerował, że to łysienie nosa może być spowodowane zaburzeniami hormonalnymi lub sprawami genetycznymi...
Napomknął również o przyjmowaniu hormonów tarczycy, jeśliby różne smarowidła nie pomagały.

Też się nad tym zastanawiałam. Ale wydaje mi się, że łysinka Masterka jest inna, sądząc po zdjęciach. Idzie bardziej pionowo do noska, a nasza jest dookoła niego. No i to odbarwienie wąsów.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danani napisał(a):
Też się nad tym zastanawiałam. Ale wydaje mi się, że łysinka Masterka jest inna, sądząc po zdjęciach. Idzie bardziej pionowo do noska, a nasza jest dookoła niego. No i to odbarwienie wąsów.

Łysienie u Mastera też początkowo było tylko delikatne dookoła noska. Stopniowo powiększało się, aż do stanu obecnego.

Posted

Coś tam udalo mi się cyknąć, ale z góry przepraszam za jakość. Jest trochę ciemno, w trybie makro lampa nie działa chyba-więc jest nieostro. W dodatku zrobić mu jakiekolwiek zdjęcie, to zawsze jest sztuka ;)

Ja mam iść do kontroli po 20. a na razie Klarin i Oridermyl w robocie :lol:
balsamu, jak wychodzę koło 18 na dłuższy spacer nie używam, bo raczej słońca juz nie ma.
Pozostaje czekać na rezultaty. W kazdym razie przestał machać łapkami po tym nosku :cool3:
Zobaczymy...