marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hurra!!!!!!!:multi::multi::multi: Megi już w domku jest dzisiaj !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Kochana Usia ! :loveu:Kochana Perfetia ! :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Bardzo sie ciesze, ze Meganka juz w nowym domku :laola: :laola: Erko, jakiego pieska wystawic na miejsce Megan? Aukcja wyrozniona, jeszcze 11 dni bedzi trwac. Quote
erka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Ulka18, to może Murkę terierkowatą? Masz szczęśliwą rękę, może też się uda.:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dam Murke, a gdzie znajde jej zdjecia i opis? Przeszukam kieleckie watki, moze znajde. Quote
Usia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Megi ma juz swój własny domek:Cool!::bigcool: :sweetCyb::Cool!: :bluepaw: A ja chciałam podziekowac wam wszystkim no i przede wszystkim ERCE za to ze robi to co robi, a wam za to ze dzieki dobremu sercu mozna naprawde pomóc biednym istota i ze wspolnymi siłami dajemy szanse kazdemu z tych bid ;) :klacz: :klacz: :klacz: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :calus: PS: My juz wrócilismy-wreszcie na liczniku równo 804 km :p a od 4 rano na nogach :eviltong: ale warto Quote
weszka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :bigcool::bigcool::bigcool:MEGI wszystkiego dobrego kochana suczko :) Dla wszystkich dobrych cioteczek :Rose: :calus: Quote
Ulka18 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Usiu, a jak domek Meganki? Napisz cos wiecej, strasznie jestem ciekawa, jaka jest Pani Megan, bo z maili wynikalo, ze to bardzo mila i odpowiedzialna osoba. Quote
BosiaB_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Co słychać u małej Megan w nowym domku?! :loveu: Są jakieś wieści?! Czekamy z niecierpliwością :cool3: Aha i oczywiście wszystkiego dobrego Ślicznotko w nowym domku :lol: Quote
erka Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 "Nowy domek" Meganki obiecał, że sie zaloguje i będzie donosił co u sunieczki.:razz: Myślę,że trzeba dać trochę czasu Megi i jej włascicielom.:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Czekamy zatem na wiadomosci z domku Megan. I oby wszystko bylo dobrze :kciuki: Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Mysle ze domek naprawde bardzo dobry.Towarzystwo innych psiaków jej wielkosci + koty.Teren ogrodzony, duzo przestrzeni do biegania i zabawy.No i to co Meg było tak bardzo potrzebne: duuuuzo miłosci. Zdjecia które zrobiłam w niedziele: Podczas podrózy: a tu juz w nowym domku: u pani na rekach : Megi poznaje rodzine : Megi z psem Dino który pojechał z nami az do W-wy do nowego domku :multi: Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nie wiem co sie dzieje jak juz wgram wszystkie fotki i zatwierdzam posta to mnie wylogowuje:angryy: i tak juz napisałam 8 postów i wgrałam zdjecia a nie zatwierdziło tego. Dobra bedzie mniej fotek w poscie zobaczymy czy pojdzie: Meg z nowymi domownikami z nowym kolegą : Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Koty Megi ;) [SIZE=4] Skuter[SIZE=2] ( jesli przekreciłam pisownie imienia to przepraszam :oops:) [SIZE=2]niestety nie widac go dobrze a ja zrobiłam tylko jedna fotke Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Megi z reszta towarzyszy Tu juz Megi na raczka pani zegnała nas [SIZE=4] Megis Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 no i ostatnie zdjecia jakie mam w ogródku: [SIZE=2]To juz wszystkie fotki jakie posiadam Quote
Ulka18 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ale super domek...ta Pani bardzo mi sie podoba :loveu: i Megance tez :loveu: Quote
saga_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ale Megan super trafiła:multi: Domek, kochająca pani i jeszcze towarzystwo innych psiaków:lol: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Usia']Mysle ze domek naprawde bardzo dobry.Towarzystwo innych psiaków jej wielkosci + koty.Teren ogrodzony, duzo przestrzeni do biegania i zabawy.No i to co Meg było tak bardzo potrzebne: duuuuzo miłosci. Zdjecia które zrobiłam w niedziele: Podczas podrózy: a tu juz w nowym domku: u pani na rekach : Megi poznaje rodzine : Megi z psem Dino który pojechał z nami az do W-wy do nowego domku :multi: [quote name='Usia'] Meg z nowymi domownikami z nowym kolegą : [quote name='Usia']z kolezanka Lili [quote name='Usia']Megi z reszta towarzyszy Tu juz Megi na raczka pani zegnała nas [SIZE=4] Megis [quote name='Usia']no i ostatnie zdjecia jakie mam w ogródku: ******************************************************* SUPER SIĘ PRZYTRAFIŁO MEGAN.......:) :) :) Quote
erka Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Usiu, bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia :buzi: Jestem po prostu szczęśliwa, że moje kochane biedactwo trafiło do takiego super domku!:loveu: :loveu: :loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Pozdrawiamy nowych właścicieli Megi :lol: :p i liczymy, że nam tutaj napiszą , jak sunieczka przyjęłą się w ich zwierzyńcu.;) Quote
Usia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 prosze bardzo :p ja równeiż czekam na jakieś wiesci z nowego domku.Erka a moze by zadzwonic i zapytac ?? Quote
BosiaB_86 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Widać od razu na fotkach, że Megi trafiła na suuper domek :loveu::multi: Czekam na dalsze wieści :cool3: Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Akuku !!!!!!! :multi: Usieńko, czy już coś więcej wiadomo co słychać u Megan ??????? Czy masz jakiś kontakt z jej pańcią ???:roll: Quote
Usia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nie mam niestety martwi mnie troche brak waidomosci ale podobno brak wiadomosci to dobra wiadomosc.Mam nadzieje ze na dniach cos sie ruszy i pani sie odezwie ze zdjeciami.Erka a moze by tak zadzwonic? ty albo ja ???:razz: tak w kwesti informacyjnej czysto Quote
quasimodo Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dalej żadnych wiadomości? Jak się miewa bidulinka? Quote
Recommended Posts