Ulka18 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dziewczyny, trzeba dac info na watku transportowym oraz apel na kociarni miau. Moze na kociarni ktos bedzie jechal. Musi sie udac. A ciocie Supergoga moze trzeba poprosic o sprawdzenie domku? Tak na wszelki wypadek :p Quote
Usia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Super malutka ma swoje miejsce na swiecie.:multi: :multi: :multi: :multi: Ale sie ciesze, nie ma cie pojecia jak Quote
erka Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Dzisiaj dostałam przelew na rzecz Megan od Pana z Białegostoku -100 zł.:loveu: Bardzo się przyda, bo Perfetia jutro pójdzie z małą do okulisty, na konsultację z tym oczkiem. Jeżeli będzie konieczna operacja, to będą spore koszty. Potrzebne będa równiez środki na transport do Poznania. Quote
weszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dobre wiadomości :) Żeby tylko transport się udało załatwić. Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hurra ! Megan ma domek !!!:multi::multi::multi: Tylko jeszcze ten nieszczęsny transport....:shake: Quote
erka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Transport dla Megi Warszawa-Poznań. PILNE! Quote
Viktorija Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 odetchnęłam z ulgą... Transport jakiś będzie z pewnoscią... Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hurra !!!!!!! :multi::multi::multi: Jest transport dla Megi .:loveu::loveu: Quote
erka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marzenna79, a o jakim transporcie myślisz? Quote
Ulka18 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jest transport dla Meganki? Moze sie zrzucimy na paliwo np. do polowy dorgi? Quote
saga_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Marzenna chyba źle zrozumiała ałowa Viktorji "odetchnęłam z ulgą", transportu nadal chyba brak:roll: Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='saga_86']Marzenna chyba źle zrozumiała ałowa Viktorji "odetchnęłam z ulgą", transportu nadal chyba brak:roll: :-(:-(:-(Oj,tak...źle zrozumiałam...:shake::shake::shake:...przepraszam...:placz: Tak mocno się ucieszyłam,że jest transport dla Megan...:oops: ....teraz mi cholernie głupio...:-(:shake: Quote
erka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Myślłam,że może wiesz o jakimś innym transporcie. Bo Usia oferowała pomoc, gdyby jednak nic sie nie znalazło.:lol: I ponieważ nie ma innych możliwości, Usia jutro zawiezie Megan do Poznania, a w zasadzie do Starego Miasta pod Poznaniem!!!:multi: :multi: :multi: Tak bardzo się cieszę,że sunieczka tam jedzie. Myślę,że to będzie dobry domek dla niej. Jeszcze dzisiaj rozmawiałam z przyszłą panią Megan, czeka na nią , zaloguje sie na logo i będziemy wiedzieć , jak malutka się tam zadomowi :loveu: :loveu: :loveu: . Perfetia dzisiaj była z sunią u weta , aby skonsultować to oczko. Nic sie tam nie dzieje, na razie nie ma potrzeby operowania. Myślę,że jeżeli rzeczywiście będzie taka konieczność , to dobrze by było , gdyby sunia już znalazła się w swoim domku, zadomowiła się, poczuła bezpiecznie. Bo jednak teraz jest trochę w chaosie, przerzucana z miejsca na miejsce, a to byłby dodatkowy stres. Quote
saga_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Teraz dopiero możemy się cieszyć:lol: :multi: Takie zakończenia to ja lubię:cool3: Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Hurra !!!!!!! :multi::multi::multi: Megan jedzie jutro z Usią do nowego domku !!!:bigcool::bigcool::klacz: :Cool!: Quote
BosiaB_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :multi::multi::multi: bardzo sie ciesze, że malutka Megan znalazła swój domek :multi::multi::multi: 3mam kciuki za szczęśliwą i spokojną podróż i czekam na wieści z nowego domku Megan :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 I ponieważ nie ma innych możliwości, Usia jutro zawiezie Megan do Poznania, a w zasadzie do Starego Miasta pod Poznaniem!!! Usiu, gdybys potrzebowala wsparcia na paliwo, to pisz. Przeciez jest nas tutaj troche na dogomanii, jesli by kilka osob wplacilo po kilkanascie zlo, to by sie na paliwo zebralo. Erko, jesli potrzebujesz pomocy w wystawieniu psiakow, pisz pw. Moge zmienic aukcje Meganki na innego psiaczka. Ta aukcja jest wyrozniona, szkoda jej zamykac. Jaka bidulke teraz wystawic na miejsce Megan? Quote
saga_86 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 może Murkę? Ma dużo ładnych zdjęć, jest śliczna i migusiem znajdzie domek, no chyba że erka stwierdzi,że inny psiak potrzebuje bardzie pomocy Quote
Usia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No hej dziewczyny wiec tak rozmawiałam teraz przez telefon ze wszystkimi zainteresowanymi.Piesek którego zabieramy ma czekac juz na nas w poznaniu, aby nie krazyc po miescie i nie tracić czasu i benzyny. Przed chwila rozmawiałam tez z przyszła włascicielka Meg i wydaje mi sie ze naprawde nasza mała Megan nie mogła trafic lepiej,jest wyczekiwana, co wazne bedzie tez miała towarzystwo innych psów, a dla niej to wazne, przecież ciagle miała jakies czworonogi koło siebie ;) Z perfetia tez juz wszystko ustalone wiec teraz tylko kłasc sie spać aby nie zapsac na jutro ;) Jestem taka szczesliwa ze nie moge tego wyrazić w zadnym emiotionku. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
weszka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 :thumbs: :cool2: :happy1: :sweetCyb: :bigcool: :B-fly: :Cool!: :ylsuper: :klacz: :laola: Quote
erka Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 MEGAN już w nowym domku!!!:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Przed chwilą dostałam telefon z drogi od Usi właśnie wracają z Poznania, zostawili już Megan i zabrali psiaka ze schroniska w Pile do Warszawy. Malutka z pewnością wystraszona, tyle zmian ostatnio, ale chyba w końcu znalazła swoje miejsce w życiu.:lol: :loveu: Będzie miała towarzystwo małego pieska , też po przejściach i dwóch kotów. A Pani Teresa obiecała ,że będzie donosiła nam, co u sunieczki.:lol: Dziękuję bardzo Usi, która chciała dać domek Megan, chociaż nie z jej winy to się nie udało, a teraz zawiozła sunię do nowego domu.:iloveyou: A Perfeti za to, że Megan mogła spędzić u niej ostatni tydzień. :calus: Quote
Recommended Posts