Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze 2-a -3-y dni i malutka znowu trafi do budy.Musimy ja ratować.Ona nie moze znowu starcic zaufania.
Malenka sunia czeka na dom. kto ja pokocha

Posted

Moze trzeba dac Meganke do Zycia Warszawy? Albo do innych gazet?

Gdyby byla potrzebna pomoc w allegro, to prosze o pw lub sms, bo rzadziej jestem na dogomanii. Moj numer jest na mapie dogo, Erka tez go ma.

Posted

Nie ma za co ;) Kieleckie psiaczki darze wielkim sentymentem i zawsze jestem gotowa do pomocy. Erki nie widzialam nigdy, ale znamy sie i Erka wie, ze mocno kibicuje dzielnym dziewczynom z Kielc i pomagam jak moge.

Posted

Ulka18, właśnie dostałam jednego maila w sprawie Megi, od pani z Gdańska. Czy było ich więcej?
Może jeszce troszkę zaczekam z odpowiedzią. :roll:
Pani mieszka teraz w Gdańsku, ale w czerwcu przeprowadza sie do Bydgoszczy, gdzie będzie trenerem jazdy konnej. Chyba by było nie najgorzej.
Ale czy znajdzie się jakis transport do Gdańska w razie czego?

Posted

Erko,
Pani sie zgodzila w pierwszym mailu na kontrole przedadopcyjna. Zauwazylas? Tzn. ze wie, jak sie odbywaja adopcje.
Zapytaj czy sie zgodzi na odwiedziny. W Gdansku mamy przeciez Irme, bardzo doswiadczona w ratowaniu najtrudniejszych przypadkow schroniskowych. Jest tez Brazowa, inne dogomaniaczki, na pewno warto domek sprawdzic.

Posted

Ulka18, wysłałam Ci maila. Ta pani odpowiedziała też na ogoszenie o mieleckiej suni. Nie wiem, czy wysyła zgłoszenia w różne miejsca na wszelki wypadek, czy chce wszystkie naraz:cool3: .

Posted

Jest kolejny domek, dosc powaznie wygladajacy w Poznaniu, w domu jeden piesek po przejsciach i 2 koty po przejsciach.
Erka ma maila do tej Pani oraz telefon. Mam nadzieje, ze to ten DOM.

Posted

Pani z Gdańska jest bardziej zainteresowana sunia z Mielca. Natomiast jest chętna pani na Megi pod Poznaniem!:multi: Myślę,że domek ok. Dostałam namiary z Allegro od Ulki18.
Pani przygarnęła już wcześniej zmaltretowanego pieska po przejściach, dom z ogrodem, dwa koty. Jest nauczycielką, pracuje dosyć krótko, więc sunia nie zostawałaby długo sama w domu, zresztą miałaby psiego towarzysza.

Teraz jedyny problem , to transport do Poznania .

Warszawa-Poznań[SIZE=2] -bardzo pilne.

Megan może zostać u Perfeti tylko do niedzieli.