Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Brita podaje od ponad roku. Poprzednio podawałem Purine, moim zdaniem Brit jest lepszy a szczególnie ten nowy z ziołami ( Brit Premium Adult Large kurczak + 5 ziół )

Posted

ja ze swoim psem niejadkiem przeszłam przez suche karmy, gotowane aż w końcu przeszliśmy na barf . i tak juz barfujemy 1.5 roku:))

z karm suchych polecam niezawodną nutrę gold breeders bag oraz markus muhle:)

rodzice natomiast karmią swojego sznaucera miniaturkę TOTWem i są bardzo zadowoleni

Posted

Moje też zaczynały przygodę z suchą karmą na Brit Junior Large, ale potem jakoś zaczęły mi niknąć w oczach i stwierdziłam, że jednak musi być mięcho... a że ja leniwa jestem z natury to Barf a nie jakieś cudowanie-gotowanie-duszenie... O dziwo, kwotowo, przy dwóch psach wychodzi mi podobnie jak sucha karma, tylko musiałam dodatkową lodówę skombinować:eviltong:

Posted

pauli_lodz napisał(a):
jak masz aż trzecvh wetów to chyba nie do końca spoko :P ;)

jeden od psów teściowej poza miastem moim, pozostali 2 małżenstwo i to ci moi. :) LOOOOl.
nie no lepszy royal przecież komercja reklamowana niż marka który ma podobny sklad tylko nie wyskakuje z każdej szafy lodówki tv sklepu bla bla bla ;p

Posted

mshume napisał(a):
Ja karmi psiaki CANIDAE ( ten sam producent co TOTW) i jestem bardzo zadowolona.

tylko kupić już nie można prawie a termin dostawy nieznany i niepewny :P jedyny dystrybutor na kraj to trochę niepewność w karmieniu niestety :( a TOTW jest na moje oko, tzn. na oko po sierści psa ;) lepsiejszy od canidae ;)

Posted

pauli_lodz napisał(a):
tylko kupić już nie można prawie a termin dostawy nieznany i niepewny :P jedyny dystrybutor na kraj to trochę niepewność w karmieniu niestety :( a TOTW jest na moje oko, tzn. na oko po sierści psa ;) lepsiejszy od canidae ;)

Ja zamawiam od pół roku. bez problemu.Karma polecona przez najlepszą hodowlę maltanów z USA.

Posted

Mshume, możesz wrzucić zdjęcie granulek Canidae? Bo nie wiem, czy są na wątku z fotkami granulek.

Posted

mshume napisał(a):
Ja zamawiam od pół roku. bez problemu.Karma polecona przez najlepszą hodowlę maltanów z USA.

ja skarmiłam chyba trzy worki 6,8 kilo i kuniec z musu wróciłam do TOTW'a i chyba nie żałuję. może o różnych rodzajach mówimy :) ja karmiłam wrażliwca bezzbożówką rybną, tej już w ogóle nie ma na świeciekarm :( pewnie jak nadejdzie dostawa to jeszcze kupię, ale póki co ne ma :(

a co do wielkości kulek - w canidae pure sea kulki są maleńkie, jak dla kota albo małego psa ;)