Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']O, oby to była ich ostatnia decyzja i Zeus został z nimi :)

A dla Rockiego to chyba każdy pies jest duży :P Fajnie, że macie możliwość jeździć do rodziny z psem:)[/QUOTE]

Też mam taką nadzieje ;)
W sumie to tak, nie często spotykamy mniejsze, ale za to niektóre dla niego są baaaardzo duże :eviltong:

[quote name='phase']Zeby Zeus mial dobrze i byl szczesliwy zycze mu tego.
Fotki piekne' psiaki cuuuuuudne. :loveu:[/QUOTE]

Oby, ja też mu tego życzę ;) Toć tęsknie za tym psiakiem już :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Będą w galerii Isaaca i Rokiego jak założę. Tej tam nie umiem przenieść, a dwóch mi się nie chce, wiec na whippetach będzie nowa, wspólna ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
A ja o szczegóły proszę :siara:

Ano niedawno decyzja zapadła (tzn dawno), i pojechałam po szczeniaka, bez wiedzy taty, który pomimo tego, że nie mieszkam z nimi nie zgadzał się na psa :P
Postawiłam go przed faktem dokonanym, brałam nawet pod uwagę szukanie nowego mieszkania do wynajęcia, jakby się wkurzył totalnie, ale stał się cud i tata stwierdził że bedzie miał z kim na spacery chodzić, bo z Rokim się wstydzi wychodzić :lol: Sama nie wierze że obyło się bez awantury.

Albo i nie...

Chłopaki się nie dogadują.... tzn Roki się nie dogaduje... wiedziałam żeby brać suczkę... (tu mama postawiła na swoim, że pies i koniec ) Na razie Roki siedzi u rodziców. :/ Jak obaj są w domu to Roki spoko w miarę, ale dziś na działce - tragedia... :( Bo Isaac chciał się bawić a Roki brał to za atak i od razu się rzucał :angryy: Isaac uciekał gdzie pieprz rośnie ;)
Nie ma opcji jakoś będą musieli się dogadać, rodziny się nie wybiera - tak słyszałam więc mają się chociaż akceptować.

phase napisał(a):
Super! Chwal sie nim! Napisz do moda moze on ja tam przeniesie.

http://www.dogomania.pl/forum/thread...5-Isaac-i-Roki <-- Tu są chłopaki. :roll:

Zamieszkamy w samochodzie, tam Roki nie atakuje. :diabloti:

• 4 months later...