phase Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Zeby Zeus mial dobrze i byl szczesliwy zycze mu tego. Fotki piekne' psiaki cuuuuuudne. :loveu: Quote
jmcp94 Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 [quote name='Ty$ka']O, oby to była ich ostatnia decyzja i Zeus został z nimi :) A dla Rockiego to chyba każdy pies jest duży :P Fajnie, że macie możliwość jeździć do rodziny z psem:)[/QUOTE] Też mam taką nadzieje ;) W sumie to tak, nie często spotykamy mniejsze, ale za to niektóre dla niego są baaaardzo duże :eviltong: [quote name='phase']Zeby Zeus mial dobrze i byl szczesliwy zycze mu tego. Fotki piekne' psiaki cuuuuuudne. :loveu:[/QUOTE] Oby, ja też mu tego życzę ;) Toć tęsknie za tym psiakiem już :shake: Quote
ceris Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ale amory :-D Cieszymy się, że Zeus znalazł jednak serce u właścicieli :-) Quote
jmcp94 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 A Roki ma młodszego większego braciszka ! :) Quote
Sonka95 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 jmcp94 napisał(a):A Roki ma młodszego większego braciszka ! :) Super :) masz jakieś jego fotki :cool3: Quote
jmcp94 Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Będą w galerii Isaaca i Rokiego jak założę. Tej tam nie umiem przenieść, a dwóch mi się nie chce, wiec na whippetach będzie nowa, wspólna ;) Quote
phase Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Super! Chwal sie nim! Napisz do moda moze on ja tam przeniesie. Quote
jmcp94 Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Ty$ka napisał(a):A ja o szczegóły proszę :siara: Ano niedawno decyzja zapadła (tzn dawno), i pojechałam po szczeniaka, bez wiedzy taty, który pomimo tego, że nie mieszkam z nimi nie zgadzał się na psa :P Postawiłam go przed faktem dokonanym, brałam nawet pod uwagę szukanie nowego mieszkania do wynajęcia, jakby się wkurzył totalnie, ale stał się cud i tata stwierdził że bedzie miał z kim na spacery chodzić, bo z Rokim się wstydzi wychodzić :lol: Sama nie wierze że obyło się bez awantury. Albo i nie... Chłopaki się nie dogadują.... tzn Roki się nie dogaduje... wiedziałam żeby brać suczkę... (tu mama postawiła na swoim, że pies i koniec ) Na razie Roki siedzi u rodziców. :/ Jak obaj są w domu to Roki spoko w miarę, ale dziś na działce - tragedia... :( Bo Isaac chciał się bawić a Roki brał to za atak i od razu się rzucał :angryy: Isaac uciekał gdzie pieprz rośnie ;) Nie ma opcji jakoś będą musieli się dogadać, rodziny się nie wybiera - tak słyszałam więc mają się chociaż akceptować. phase napisał(a):Super! Chwal sie nim! Napisz do moda moze on ja tam przeniesie. http://www.dogomania.pl/forum/thread...5-Isaac-i-Roki <-- Tu są chłopaki. :roll: Zamieszkamy w samochodzie, tam Roki nie atakuje. :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Wiesz... nie wszystkie psy akceptują szczyle. Myślę, że się dotrą w końcu. Quote
Sonka95 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Będzie dobrze muszą się dogadać ;) Roki też pewnie zazdrosny , bo zawsze był sam a tu jakiś szczeniak zajmuje miejsce w domu:roll: Quote
Recommended Posts