Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiejsze wieści z FB:

"szukamy dla Zory transportu do Torunia !!!!!
szukamy też kogos kto mógłby przeprowadzić w Zielonej Górze wizytę przedadopcyjną

Z Zorką niestety trzeba intensywnie popracować zwłaszcza w sprawie zostawania samej w domu , u Magdy z tym jest tridno bo dzieci wiedzą swoję i mają swoje metody , maluchowi niestety trudno wytłumaczyć ,ze z pieskiem trzeba tak a nie inaczej postępować dla jego dobra. Zorka ma problem z zostawaniem samej w domu - niszczy w mieszkaniu , nie ze złośliwości oczywiście tylko ,ze zwyczajnego strachu. Zeby suczka z pozytywnym skutkiem na stałe zamieszkała w Domu stałym ( a taki się szykuje) , podjęłysmy decyzję ,że dziewczyna pojedzie do domowego hoteliku i tam zostanie nauczona jak zostawać samej w mieszkaniu bez poczucia strachu.
Ad domu stałego , Zorka jeśli wszystko pójdzie pomyślnie pojedzie tam ,ale dopiero po "ogarnięciu" jej zachowań , musimy zrobic wszystko żeby była psiakiem w 100% adopcyjnym z jak najmniejszym ryzykiem powrotu.
Prosimy też o wpłaty - koszt pobytu w hoteliku to 400 zł
"

A jak sie czuje? Najlepiej same zobaczcie:

[video=facebook;349367828483644]http://www.facebook.com/video/video.php?v=349367828483644[/video]

Posted

Niestety mam przykrą wiadomość...

Sunia nie żyje...

To ostatni wpis na fb:

[h=5]Renata Bajszczak
[/h][h=5]będzie lakonicznie ,ale dzisiaj nie jestem w stanie więcej napisać , nie chciałam napisać żeby nie musieć uwierzyć ... Zorka nie żyje .... nie pytajcie mnie dzisiaj o nic więcej ....proszę :/ , nie dzisiaj
[/h]

Posted

Tak, nic nie wskazywało na to, że może coś być nie tak...

Wszystko się potoczyło bardzo szybko, weterynarz walczył o sunię ponad 2 godziny....

Będzie sekcja zwłok..

Posted

[quote name='_Aga_']Tak, nic nie wskazywało na to, że może coś być nie tak...

Wszystko się potoczyło bardzo szybko, weterynarz walczył o sunię ponad 2 godziny....

Będzie sekcja zwłok..[/QUOTE]

Biedna sunia.................. to pewnie przyczyna była ukryta.......................

Posted

Maleńka.
[FONT=Arial]„Śpij piesku, śpij… już odpocząć trzeba
Może będziesz miał swój kawałek nieba
Może będzie tam piękniej niż tu teraz
Może spotkasz tych, których tu już nie ma…
Śnij, piesku śnij… w snach jest zawsze pięknie
Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy”[/FONT]