tymuś Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 dropek!!! piękne zdjęcie z tym dzieciakiem wręcz cudne:loveu: Quote
Ewelinaaa Posted October 13, 2012 Author Posted October 13, 2012 Ten dzieciak to mój siostrzeniec. Dropek świetnie się z nim dogadywał, jest naprawdę wspaniały :)a to drugie zdjęcie to z mojego domu, zaprosiłam go na chwilę. :) Quote
Ewelinaaa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 W końcu i do Dropka uśmiechnęło się szczęście. Już jutro jedzie do nowego domku! Nie wszystkich przerażają 3 łapki. Ujął swym wyglądem i charakterem cudowną rodzinkę. Zamieszka z dzieckiem, kotkiem i starszą 14letnią sunia! Powodzenia na nowej drodze życia! :) Quote
tymuś Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ewelinaaa napisał(a):W końcu i do Dropka uśmiechnęło się szczęście. Już jutro jedzie do nowego domku! Nie wszystkich przerażają 3 łapki. Ujął swym wyglądem i charakterem cudowną rodzinkę. Zamieszka z dzieckiem, kotkiem i starszą 14letnią sunia! Powodzenia na nowej drodze życia! :) cieszę się !!! Ewelino nas nie przeraziły trzy łapki, ABSOLUTNIE!!!!!!! tylko że on był za duży do mieszkania naszego a na dwór się nie nadawał ale wiesz że braliśmy go pod uwagę zresztą przyjechaliśmy po Kordiego ale po rozmowie z pracownikami schronu padła decyzja że lepiej wziąć innego a że już tak daleką wycieczkę odbyliśmy więc nie wolno jej było zmarnować i dać dom innemu nosowi:razz:i padło na Galigatora:loveu: Quote
Ewelinaaa Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Ja nie mówię,że wam przeszkadzał brak łapki ! Bo wiem,że też go braliście pod uwagę! :) Lecz są ludzie,którzy patrząc na niego widzieli ten brak , i skreślali go od razu! Ma chłopak szczęście, niech jedzie w końcu do domu :) Quote
tymuś Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Ewelinaaa napisał(a):Ja nie mówię,że wam przeszkadzał brak łapki ! Bo wiem,że też go braliście pod uwagę! :) Lecz są ludzie,którzy patrząc na niego widzieli ten brak , i skreślali go od razu! Ma chłopak szczęście, niech jedzie w końcu do domu :) niech ma się dobrze wreszcie Ewelino w nowym domku!!!:multi: Quote
Eden Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wspaniała wiadomość :-) Bądź szczęśliwy w nowym domu :multi: Quote
Recommended Posts