Ewelinaaa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Najlepiej zadzwonić jutro do schroniska, oni już sie wszystkim zajmą! :) Quote
Madzialenos Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Tak dokładnie bardzo prosimy jutro przydzwonić ale dobra wiadomość na koniec dnia :) Quote
tymuś Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 proszę tam jutro schron uprzedzić że tata jedzie po kordiego !!!!! Quote
Bogusik Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Taki fajny piesek, tylko te niesamowicie smutne oczęta...Czy Dropek był już gdzieś ogłaszany? Quote
Madzialenos Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 tymuś napisał(a):proszę tam jutro schron uprzedzić że tata jedzie po kordiego !!!!! Ewelina jutro przekaże :) Quote
Madzialenos Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Bogusik napisał(a):Taki fajny piesek, tylko te niesamowicie smutne oczęta...Czy Dropek był już gdzieś ogłaszany? Nie dropek nie ma żadnych ogloszeń właściwie dzisiejsze zdjęcia są jego pierwszymi także dopiero od dzisiaj zaczynamy robić wszystko by dropek szybko znalazł nowy dom :) Quote
Eden Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Aż się poplakałam ze wzruszenia....Kordi Ty szczęściarzu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 hahah, jade dzisiaj do schroniska , pożegnam się z Kordim! :) A Dropek nie ma żadnych ogłoszeń, bedziemy ich potrzebować.! Dzisiaj dorobię Dropusiowi zdjecia! :) Quote
Madzialenos Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ewelina zdaj relacje czy dziś kordi opuścił schronisko i czekam na nowe zdjęcia ;p Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Kordi nie pojechał-nie nadawał się :( Ale szczęście uśmiechnęło się dla Galiego, trafił naprawdę do super rodzinki! :) Bedzie miał wspaniałe warunki, i dodatkowo psich kolegów! :) Życzymy wszystkiego dobrego :D A tymczasem Dropek nadal szuka domu! Czy ktoś nim się zainteresuje? :) Ciotki zapraszajcie ludzi na wątek Dropka, może i jemu w końcu się uda! :D Quote
Madzialenos Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dlaczego się nie nadawał ? Zamiast jego pojechał Gali ? biedny kordi :( Quote
tymuś Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Madzialenos napisał(a):Dlaczego się nie nadawał ? Zamiast jego pojechał Gali ? biedny kordi :( jestem i witam !! Gali już u nas :lol: żal Kordiego i Dropka strasznie :-( tobie Ewelino dzięki wielkie za pomoc i oprowadzenie nawet nie pożegnaliśmy się z tobą bo gdzieś nam uciekłaś;) ale pewnie jeszcze się nie raz zobaczymy ; schronisko piękne komfort wielki .........a co do Kordiego ehhh biedny piaczek .........lecz powiedziano nam że to piesek który nie lubi być "ruszany" a my mamy małe dziecko :shake::-( żal; byliśmy go zobaczyć ale nie wykazywał w ogóle ani agresji ani chęci kontaktu też nas ta opinia o Kordim zdziwiła że ma charakterek ale przecież pracownice wiedzą najlepiej który psiak jaki jest................ Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Tak zamiast jego pojechał Gali, i też super! Gali to pieszczoch, trafiło mu się! :) No tak uciekłam dolewać wody! :) Wracam patrze a już was nie ma! :) Z pewnością jeszcze sie zobaczymy, zapraszamy do odwiedziń naszych psiaków, a może skusicie się na jeszcze jednego biedaka!:evil_lol: Wszystkiego dobrego i niech się Gali ładnie mi tam zachowuje! :) Quote
tymuś Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ewelina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiesz co to za pozytywny wariat wszystkie nosy nasze przywitał z entuzjazmem ja już zostałem wylizany po uchu !!!!poza tym zjadł już wie gdzie jest woda i szczeka na ............... petardy! (w oddali ktoś strzelał), nic się nie boi , normalnie się cieszy :lol: Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 No to jestem zadowolona, i Gali też.Pewnie do tej pory nie wierzy, że udało mu się wyjść z tego kojca!! Czekamy na wiecej relacji, i może zdjęć jak się uda załatwić! :) Quote
Madzialenos Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Ojj tak Gali jest przecudownym psiakiem uwielbia rozdawać całusy a ja się z nim nie pożegnałam :( Jestem szczęśliwa że mój ulubieniec znalazł dom teraz czas na Gruniego :D Do tej pory nie wierzę że Gali ma dom :loveu: Edited September 2, 2012 by Madzialenos Quote
tymuś Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 żal tylko Dropka i Kordiego ............ehhhh szkoda że nie można więcej dzuszyczek uratować:-( zdj już porobione zaraz Kasia powstawia a wyszły suuuuper!!:lol: Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Prosze je dodać na opolskim wątku informacyjnym, :) Quote
DianuLKaa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Witajcie ! Dziś się zarejestrowałam na dogo , jestem żonką tymusia :) i adoptowaliśmy dziś Galiego :P Bardzo się cieszę i zaraz dodam super fotencję tego super psiaka ! ; ) . :evil_lol: Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Super witamy w naszym gronie! :) Dodaj zdjęcia na wątek opolskiego schroniska~:) Quote
karolkamadry Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Trzymam kciukasy za Dropka, sama mam trójłapkę adoptowaną przez dogomanię i mogę powiedzieć, że nie należy się bać i martwić, że sobie taki psiak rady nie da, bo fantastycznie funkcjonuje wśród czterech łap:) A w sumie to w moim przypadku to wśród ośmiu łap i dwóch psiaków:) Życzę mu aby szybko znalazł kochający dom:) Quote
Ewelinaaa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Dziękuje za przybycie :) Zapraszamy częściej! Quote
Ewelinaaa Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Własnie do niego jadę. Wyprowadzę go na spacerek, niech się psiak troszeczkę przewietrzy! :) Quote
Recommended Posts