NigdyNigdy Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Przestałam rozumieć cokolwiek..... No niby Twoje wytłumaczenie, mmmmm, swoją logikę ma, ale dlaczego nie założyłeś sobie nowego konta? :hmmmm: mmmmm napisał(a):Na domiar złego mam dynamicznie przypisywany IP (o ile wecie co to znaczy) Pracujemy w telekomunikacji i na codzień stosujemy technikę VoIP, przy użyciu bramek CISCO :megagrin: Quote
Lupo Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Już założyłem nowe konto. Dlaczego używałem tamtego, nie wiem. Z lenistwa, bo nie chciało mi się zakładać nowego, a do tamtego otrzymałem login i hasło. To by było tyle w tej sprawie. Pozdrawiam. PS. jeżeli kogoś jeszcze to interesuje, to piesek ma sie bardzo dobrze. Quote
Lupo Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jak tam "pseudodetektywi"? Jakiś progres w śledztwie? Coś tak nikt na mnie już nie wrzuca... Quote
Ancia123 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 śliczny psiak :)) Eee a gdzie fotki?? Już je widze!!! Quote
Recommended Posts