Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='maryg22']Ale fajne zdjęcia :D

Dzięki, trochę to monotonne, ale tak się skromnie chciałam pochwalić, że już zaczynam ogarniać foty z ruchu:eviltong:

Chociaz nie zawsze:evil_lol::

Posted

Paker, postrach wsi:evil_lol:

Siem przyszłam pochwalić, że wałkowanie odwoływania w różnych sytuacjach nie poszło na marne, dziś mi się piesek pięknie odwołał od pogoni raz za jedną sarną, drugim razem za całym stadem. Aż mnie duma rozpiera, że mam tak mądrusiego piesa:loveu:

Posted

[quote name='leónowa']Paker, postrach wsi:evil_lol:

Siem przyszłam pochwalić, że wałkowanie odwoływania w różnych sytuacjach nie poszło na marne, dziś mi się piesek pięknie odwołał od pogoni raz za jedną sarną, drugim razem za całym stadem. Aż mnie duma rozpiera, że mam tak mądrusiego piesa:loveu:[/QUOTE]

Zamienisz sie? :modla:

Posted

Jeszcze rok temu z chęcią bym się zgodziła, teraz jak się okazało, że niemożliwe stało się możliwe nie pozbędę się go tak szybko:evil_lol: I wam się uda, jak nam dobrze poszło to i Sintra z tego wyrośnie;)

Posted

[quote name='leónowa']Jeszcze rok temu z chęcią bym się zgodziła, teraz jak się okazało, że niemożliwe stało się możliwe nie pozbędę się go tak szybko:evil_lol: I wam się uda, jak nam dobrze poszło to i Sintra z tego wyrośnie;)[/QUOTE]
Jaaaasne... A swistak siedzi i zawija.... :siara: Predzej sie u Rubika w klaskaniu zatrudnie niz ona zmadrzeje. :razz:

Ten, tego. Ale jak co to moja propozycja ciagle aktualna. :diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']Ale ile to trzeba, do roboty!:p[/QUOTE]
Dobra, dobra bo zaraz zaczniesz sie tlumaczyc ze fotek nie ma bo pracujesz non stop nad Leonkiem. :eviltong:

Posted

Nie mówie, że jest łatwo, Leon jest u mnie już ponad 2,5 roku, a dopiero teraz osiągnęłam względne posłuszeństwo, chociaż i to nie jest coś co mnie w 100% zadowala. I fakt, pracować trzeba cały czas, a spróbuj gnojkowi raz odpuścić:eviltong: Ale spokojnie na foteczki zawsze znajde czas;)

Posted

Wooow foooty!
Nie wiem czy celowy ten efekt przeostrzenia fot ale bardzo fajnie wyszło.
Z odwołaniem gratuluję, to sztuka odwołać psa przy sarnach ! Wiem coś o tym ;)
Jestem 100 lat za wami :P

Posted

Tak, efekt przeostrzenia, można by powiedzieć, że celowy, jakoś mi się takie fajne, klimatyczne zdjęcia wydawały;)

Dzisiaj za to piesek nie był taki grzeczy, chwila nieuwagi i mi zwiał do nory jenota, a tam musiałam się już po niego pofatygować, mózg mu wcięło:p