Franca81 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Majkowska']A u mnie nie jest? Wiecie , moze generalnie środowisko myśliwskie jest bardziej ukulturalnione :diabloti:[/QUOTE] jaka hej do przodu! A upolowalas cos sama? :diabloti: Bo Waldus to moze i tak. A ty? haha tylko nie mow ze samca bo oni jak cmy do swiatla sami leca. :eviltong: Quote
Majkowska Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Franca81']jaka hej do przodu! A upolowalas cos sama? :diabloti: Bo Waldus to moze i tak. A ty? haha tylko nie mow ze samca bo oni jak cmy do swiatla sami leca. :eviltong: A czy ja napisałam że ja się w środowisko myśliwsko-łowieckie wpisuję??? A ty myślisz że myśliwy coś kiedyś sam upolował? Jakby strzelby nie miał to by z pustymi rękami do domu za każdym razem wracał. Ja mam tylko psa myśliwskiego. I to on reprezentuje to środowisko, a nie ja. Pozatym jak byłam mała to polowałam na jaszczurki, żaby i koniki polne...:evil_lol: Quote
Franca81 Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='Majkowska'] Pozatym jak byłam mała to polowałam na jaszczurki, żaby i koniki polne...:evil_lol:[/QUOTE] A to jestes mysliwym pelna geba! :evil_lol: i ja tez hihi Quote
Majkowska Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 W moim repertuarze dziecięcym mam też motyle, pszczoły ( ile ja ich złapałam w gołą rękę!) , biedronki, salamandry... a Ty to na co polujesz/polowałaś? Quote
Majkowska Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 nic nie piszecie... jakieś jaja se robicie. POznikały wszystkie i nie ma sensacji, nie ma co czytać, nie ma pikantnych temacików, nuda zapanowała. Pewno na Hawajach siedzą... Quote
Leokadia Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 A no faktycznie się wczasowaliśmy. W małej wiosce pod Częstochową, było niezimsko, aż mi sę wracać nie chciało, a psu pewnie tym bardziej. Leon to jednak typowy wiejski burek, jest po prostu stworzony do życia na wsi, takiego typowego życia na wsi. Pilnowanie domostwa, zaganianie kur, buszowanie za myszami w polu to jego żywioł:p Później wrzucę jakieś fotki, bo mam ich mnóstwo;) Quote
Oscar Patric Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 super że wczasy się udały,a teraz foty dawaj:mad: Quote
Franca81 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='unikatowydiament']super że wczasy się udały,a teraz foty dawaj:mad:[/QUOTE] No właśnie. MY CHCEMY FOTY!!!!! :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Super , że wczasy się udały :) Leon pokochał wieś tak jak moja Sonia :loveu: Quote
Leokadia Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Szczerze to nie chce mi się zrzucać tych wszystkich fot, nie wiem kiedy mi się zachce:eviltong: Quote
Olson Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 a gdzie byliście? szkoda, że nie pisałaś, bo chętnie bym się spotkała na jakimś spacerku. :eviltong: Quote
Leokadia Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Byliśmy ok. 50 km od Częstochowy;) Fakt, szkoda, że przegapiliśmy możliwość spotkania się. Quote
Majkowska Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Heeeej :) Jak fajnie że już jesteście :) I foteczki będą:loveu: Czekam nieciepliwie :) Quote
Paulina_mickey Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/9_zps48f1a7c5.jpg to najładniejsze :loveu: Quote
Sonka95 Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Jak dużo tutaj pięknych zdjęć :loveu: i na wszystkich taki wesoły :) http://i1274.photobucket.com/albums/y421/leonowa95/13_zpsd09fb6f0.jpg Quote
Ty$ka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Kurde... wywaliło mi Was z subskrycji. A ja się zastanawiałam dlaczego nic nie piszecie? Eh :< Jakie soczyste kolorki fotek :) Leoś ma cudowny uśmiech :loveu: Co to za szczylki? Konkretnej rasy? :D Quote
Recommended Posts