Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Majkowska']A u mnie nie jest?

Wiecie , moze generalnie środowisko myśliwskie jest bardziej ukulturalnione :diabloti:[/QUOTE]
jaka hej do przodu! A upolowalas cos sama? :diabloti: Bo Waldus to moze i tak. A ty? haha tylko nie mow ze samca bo oni jak cmy do swiatla sami leca. :eviltong:

Posted

[quote name='Franca81']jaka hej do przodu! A upolowalas cos sama? :diabloti: Bo Waldus to moze i tak. A ty? haha tylko nie mow ze samca bo oni jak cmy do swiatla sami leca. :eviltong:
A czy ja napisałam że ja się w środowisko myśliwsko-łowieckie wpisuję???
A ty myślisz że myśliwy coś kiedyś sam upolował? Jakby strzelby nie miał to by z pustymi rękami do domu za każdym razem wracał.
Ja mam tylko psa myśliwskiego. I to on reprezentuje to środowisko, a nie ja.
Pozatym jak byłam mała to polowałam na jaszczurki, żaby i koniki polne...:evil_lol:

Posted

[quote name='Majkowska']
Pozatym jak byłam mała to polowałam na jaszczurki, żaby i koniki polne...:evil_lol:[/QUOTE]

A to jestes mysliwym pelna geba! :evil_lol: i ja tez hihi

Posted

nic nie piszecie...
jakieś jaja se robicie. POznikały wszystkie i nie ma sensacji, nie ma co czytać, nie ma pikantnych temacików, nuda zapanowała.
Pewno na Hawajach siedzą...

Posted

A no faktycznie się wczasowaliśmy. W małej wiosce pod Częstochową, było niezimsko, aż mi sę wracać nie chciało, a psu pewnie tym bardziej. Leon to jednak typowy wiejski burek, jest po prostu stworzony do życia na wsi, takiego typowego życia na wsi. Pilnowanie domostwa, zaganianie kur, buszowanie za myszami w polu to jego żywioł:p Później wrzucę jakieś fotki, bo mam ich mnóstwo;)

Posted

Kurde... wywaliło mi Was z subskrycji. A ja się zastanawiałam dlaczego nic nie piszecie? Eh :<

Jakie soczyste kolorki fotek :)

Leoś ma cudowny uśmiech :loveu:

Co to za szczylki? Konkretnej rasy? :D