Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']Wstawiałam nawet swoje fotki, chociaż będziesz wiedzieć jak wygląda obiekt twoich sennych westchnień:evil_lol:[/QUOTE]
no ba my tez porzadne jestesmy,a myslelas ,ze jak:evil_lol:

Posted

[quote name='natija']no ba my tez porzadne jestesmy,a myslelas ,ze jak:evil_lol:[/QUOTE]
Można być pożądnym i porządnym.
Pożądnym, od pożądać.

( nie zrobiłam orta? Namieszało mi się we łbie już...)

Posted

[quote name='leónowa']

Spółka powinna stworzyć sobie swoje forum i tam się uzewnętrzniać, co by siary przy obcych nie robić:evil_lol:[/QUOTE]
Jakich obcych. My tu już jak rodzina :evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Od pożądać to chyba pożądanym, porządnym pożądanym:evil_lol: Sama się już gubie....[/QUOTE]
Namotałam wam, sory. To przez moją nadmierną inteligencję.
Czas powoli uśpić swój szalony mózg.
Nie wiem jak wy ale ja się udaję tam gdzie moje miejsce w tej chwili...

Posted

[quote name='Kaaasia']Jakich obcych. My tu już jak rodzina :evil_lol:[/QUOTE]

My to może jak rodzina, ale jak wpada ktoś inny to musi mieć niezły szok czytając niektóre teksty:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']My to może jak rodzina, ale jak wpada ktoś inny to musi mieć niezły szok czytając niektóre teksty:evil_lol:[/QUOTE]
A co się ludźmi przejmujesz. Się czegoś wstydzisz? Ludzie to zawsze szukają sensacji , nie wiesz?

Posted

[quote name='(:Buńka:)']O jezusicku ale żeście naprodukowały :crazyeye:
Zauważyłam że jak mnie nie ma to się cała spółka zbiera...:siara:
Przypadek?:diabloti:

Za wcześnie chodzisz spać ...

[quote name='unikatowydiament']a Ja tam lubię w galerii gdzie się dużo pisze, mogę sobie poczytać,by namniej sobie jakoś ludzi można poznać
Od najlepszej strony w dodatku :diabloti:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Za wcześnie spać nie chodzę tylko mi brat lapka zabiera . . .:-(:mad: No i co ja poradzę jak on większy i silniejszy?:diabloti:[/QUOTE]
Pałą go! I bij na oślep. Walcz o dobro spółki do ostatniej kropli krwi.

Posted

[quote name='leónowa']Nie szerzyć mi tu agresji. Spółka to przede wszystkim kultura i zajebistość:lol:[/QUOTE]
Kolejna przeklina...
Co za prostackie towarzystwo :evil_lol:
Nauczę się od was i będę tak do dziecka mówić...

I będzie:
Dziecko do taty :" tatusiuuuu, a co to znaczy wydup***? "
Tata: " yyyy... wydup*** to znaczy wyrzucić,ale to nie jest ładnie, nie wolno tak mówić"
Dziecko : " A to dlaczego kiedyś mowiłeś że chcesz wyrzucić mamusię? "

Ale jestem świnia :D Przepraszam :evil_lol:
U leonówy to się zawsze takie rzeczy na wątku dzieją :P

Posted

Ha ha dobre:D Mnie jeszcze nigdy nie ocenzurowało na dogo... za grzeczna jestem:diabloti: Albo się boją . .. :evil_lol:
PS: Z moim bratem nie mam szans, chodził na samoobrone, potem judo i jeszcze troszku boksu liznął więc brutal:D Rozniósł by mnie:evil_lol:
A ja skoromne 3 miesiące na samoobronie;) Po wakacjach o ile noga i plecy pozwolą to będę kontynuować:). Jutro idę na prześwietlenie bo jajko znowu powróciło i to nie ma żartów . . . obstawiam tego gangliona więc będzie operacyjka i nieobecność na dogo:-( Chyba że Murzyna podrażnię, nogę podstawię i mi wygryzie:evil_lol:

Posted

[quote name='leónowa']Nie szerzyć mi tu agresji. Spółka to przede wszystkim kultura i zajebistość:lol:
ha! ja ociekam zajebistoscia! psiej sliny..... :evil_lol: