natija Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='leónowa']Wstawiałam nawet swoje fotki, chociaż będziesz wiedzieć jak wygląda obiekt twoich sennych westchnień:evil_lol:[/QUOTE] no ba my tez porzadne jestesmy,a myslelas ,ze jak:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='natija']no ba my tez porzadne jestesmy,a myslelas ,ze jak:evil_lol:[/QUOTE] Można być pożądnym i porządnym. Pożądnym, od pożądać. ( nie zrobiłam orta? Namieszało mi się we łbie już...) Quote
Leokadia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Od pożądać to chyba pożądanym, porządnym pożądanym:evil_lol: Sama się już gubie.... Quote
Kaaasia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='leónowa'] Spółka powinna stworzyć sobie swoje forum i tam się uzewnętrzniać, co by siary przy obcych nie robić:evil_lol:[/QUOTE] Jakich obcych. My tu już jak rodzina :evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='leónowa']Od pożądać to chyba pożądanym, porządnym pożądanym:evil_lol: Sama się już gubie....[/QUOTE] Namotałam wam, sory. To przez moją nadmierną inteligencję. Czas powoli uśpić swój szalony mózg. Nie wiem jak wy ale ja się udaję tam gdzie moje miejsce w tej chwili... Quote
Leokadia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Kaaasia']Jakich obcych. My tu już jak rodzina :evil_lol:[/QUOTE] My to może jak rodzina, ale jak wpada ktoś inny to musi mieć niezły szok czytając niektóre teksty:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='leónowa']My to może jak rodzina, ale jak wpada ktoś inny to musi mieć niezły szok czytając niektóre teksty:evil_lol:[/QUOTE] A co się ludźmi przejmujesz. Się czegoś wstydzisz? Ludzie to zawsze szukają sensacji , nie wiesz? Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 wlasnie jak beda chcieli to i tak zawsze cos znajda,do czego mogliby sie przyczepic;) Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 O jezusicku ale żeście naprodukowały :crazyeye: Zauważyłam że jak mnie nie ma to się cała spółka zbiera...:siara: Przypadek?:diabloti: Quote
natija Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 zawsze tak jest,ze jak nas nie ma to sie duzo dzieje,nie martw sie nie jstes sama:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 a Ja tam lubię w galerii gdzie się dużo pisze, mogę sobie poczytać,by namniej sobie jakoś ludzi można poznać Quote
Majkowska Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='(:Buńka:)']O jezusicku ale żeście naprodukowały :crazyeye: Zauważyłam że jak mnie nie ma to się cała spółka zbiera...:siara: Przypadek?:diabloti: Za wcześnie chodzisz spać ... [quote name='unikatowydiament']a Ja tam lubię w galerii gdzie się dużo pisze, mogę sobie poczytać,by namniej sobie jakoś ludzi można poznać Od najlepszej strony w dodatku :diabloti: Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Za wcześnie spać nie chodzę tylko mi brat lapka zabiera . . .:-(:mad: No i co ja poradzę jak on większy i silniejszy?:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Wyżebraj na nowego, albo jakiegoś taniego tableta, jak ja i problem z głowy;) Quote
Majkowska Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Za wcześnie spać nie chodzę tylko mi brat lapka zabiera . . .:-(:mad: No i co ja poradzę jak on większy i silniejszy?:diabloti:[/QUOTE] Pałą go! I bij na oślep. Walcz o dobro spółki do ostatniej kropli krwi. Quote
Leokadia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Nie szerzyć mi tu agresji. Spółka to przede wszystkim kultura i zajebistość:lol: Quote
Majkowska Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='leónowa']Nie szerzyć mi tu agresji. Spółka to przede wszystkim kultura i zajebistość:lol:[/QUOTE] Kolejna przeklina... Co za prostackie towarzystwo :evil_lol: Nauczę się od was i będę tak do dziecka mówić... I będzie: Dziecko do taty :" tatusiuuuu, a co to znaczy wydup***? " Tata: " yyyy... wydup*** to znaczy wyrzucić,ale to nie jest ładnie, nie wolno tak mówić" Dziecko : " A to dlaczego kiedyś mowiłeś że chcesz wyrzucić mamusię? " Ale jestem świnia :D Przepraszam :evil_lol: U leonówy to się zawsze takie rzeczy na wątku dzieją :P Quote
Buńka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ha ha dobre:D Mnie jeszcze nigdy nie ocenzurowało na dogo... za grzeczna jestem:diabloti: Albo się boją . .. :evil_lol: PS: Z moim bratem nie mam szans, chodził na samoobrone, potem judo i jeszcze troszku boksu liznął więc brutal:D Rozniósł by mnie:evil_lol: A ja skoromne 3 miesiące na samoobronie;) Po wakacjach o ile noga i plecy pozwolą to będę kontynuować:). Jutro idę na prześwietlenie bo jajko znowu powróciło i to nie ma żartów . . . obstawiam tego gangliona więc będzie operacyjka i nieobecność na dogo:-( Chyba że Murzyna podrażnię, nogę podstawię i mi wygryzie:evil_lol: Quote
Franca81 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='leónowa']Nie szerzyć mi tu agresji. Spółka to przede wszystkim kultura i zajebistość:lol: ha! ja ociekam zajebistoscia! psiej sliny..... :evil_lol: Quote
Leokadia Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Majeczkę cenzoruje bo ma galerię w innym miejscu, tam pewnie rządzi inny moderator;) Tutaj jest jeszcze jakaś wolność słowa:evil_lol: Quote
natija Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 bo tutaj jest za..scie i zaj...ste dziewczyny,wiec nie maja sie czego czepiac:cool1: Quote
Majkowska Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 A u mnie nie jest? Wiecie , moze generalnie środowisko myśliwskie jest bardziej ukulturalnione :diabloti: Quote
Recommended Posts