Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O kurcze, biedna psinka.
Apropos to mi przypomnialaś że ja mojego też muszę spryskać.
I teraz dylemat - kiedy ja go ostatnio pryskałam?!
A wogóle to gdzie ja mam książeczkę?!:roll: Tradycja...

Posted

A ty mi właśnie przypomniałaś, że nie wiem gdzie jest nasza książeczka, a w piątek wyjeżdżamy. Przydałoby się ją teraz znaleźć niż tak na ostatnią chwilę;)

Posted

[quote name='leónowa']A ty mi właśnie przypomniałaś, że nie wiem gdzie jest nasza książeczka, a w piątek wyjeżdżamy. Przydałoby się ją teraz znaleźć niż tak na ostatnią chwilę;)[/QUOTE]
uff czyli to nie tylko moja przypadłość.
Ja to tak tą moją książeczką szastam na prawo i na lewo, raz na wystawę, raz na wyjazd, raz do weta, raz do rodziców... totalnie nie wiem gdzie tym razem się podziewa.
No, my też się wybieramy na wieś, ale narazie się wstrzymuję,z racji bobinkowych kolek. Zresztą sam przejazd byłby cięzki... 2 koty, pies, wózek, nosidełka, łóżeczko, tona rzeczy dla dziecka... chyba byśmy musieli na 2 tury...

Posted

[quote name='leónowa']O boże, zaraz zacznę dostawać propozycje matrymonialne, ludzie to jest DOGO!:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
No widzisz jakie masz branie:cool3:
Musisz to wykorzystać pisz szybko do Jacoo na PW:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Majkowska']uff czyli to nie tylko moja przypadłość.
Ja to tak tą moją książeczką szastam na prawo i na lewo, raz na wystawę, raz na wyjazd, raz do weta, raz do rodziców... totalnie nie wiem gdzie tym razem się podziewa.
No, my też się wybieramy na wieś, ale narazie się wstrzymuję,z racji bobinkowych kolek. Zresztą sam przejazd byłby cięzki... 2 koty, pies, wózek, nosidełka, łóżeczko, tona rzeczy dla dziecka... chyba byśmy musieli na 2 tury...[/QUOTE]
Dlatego ja ksiazeczke traktuje jak portfel. Nosze ciagle przy sobie i sprawdzam czy jest. ;)

Posted

[quote name='leónowa']Majeczka ty też?:loveu::diabloti:

Spółka powinna stworzyć sobie swoje forum i tam się uzewnętrzniać, co by siary przy obcych nie robić:evil_lol:[/QUOTE]

Jakiej siary, jakiej siary :D
Wszytsko działa jak natura chciała.
Ja tam sie moich upodobań nie wstydzę :evil_lol::evil_lol:

Ale tematy się kręcą wieczorami.
Chyba dzisiaj nie zasnę ;)

Posted

[quote name='natija']zasniesz,a jakie sny bedziesz miala:evil_lol:[/QUOTE]
Ja już mam sny...Zawsze miałam...

Ej! Dziewczyny! Robicie ze mnie zboczeńca a ja się jeszcze uzewnętrzniam i pogarszam moją sytuację.
Ja porządna dziewczynka jestem, szkołę katolicką skończyłam, no weźcie przestańciee