Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']Wow, do pasa? Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się tak zapuścić, dla mnie im dziewczyna ma dłuższe włosy, tym lepiej wygląda.

A jaki masz kolor włosów, ja niebieski widzę tylko do blondu, jak ktoś ma ciemniejsze to bardzo podoba mi sę połączenie tego z odcieniami czerwieni czy fioletu.[/QUOTE]

Nie ścinałam włosów od technikum, teraz skończyłam studia więc jakieś 10 lat? Ja i tak uważam że mi baaardzo powoli rosną włosy :shake:

O fiolecie też myślałam, bo mam ciemne włosy właśnie, jestem szatynką raczej niż blondynką. Tylko ja bym chciała takie mieć te pasemka na stałe a nie tak, że umyje dwa razy i kolor schodzi albo blaknie i z niebieskiego by się potem zrobił jakbym miała wodorosty a nie włosy :evil_lol:

Posted

[quote name='Majkowska']Jezu jaka kolczata. To nawet Waldek takiej nie ma. hoho, ciotka faktycznie o pieseczka dba że taką ma obróżkę ładniutką :evil_lol: Co to utrzymać pieseczka nie możesz? :P

Co do kolorów to za szczenięcych lat też lubiałam zmieniać barwy i odcienie. Z naturalnego miedzianego farbowałam się i na czarno, i na czerwono i na brązowo, rubin, kasztan, fiolet... a raz to złapałam nożyczki, zrobiłam sobie grzywkę i pół włosów walnęłam na... NIEBIESKO.
Na szczęście wyrosłam z takich ekstrawagancji:evil_lol:

Robię dzisiaj foty w kolczatce specjalnie dla Majkuni:diabloti: A muszę powiedzieć że Rocky ma kolce prawie jak na bernardyna:loveu::diabloti:

[quote name='leónowa']Bać się nie boję, gdyby problem znów sie pojawił nawet bym się nie wahała i znów je psu założyła, wiele im zawdzięczam. Przy tak sfiksowanym psie to prawdziwe zbawienie.

No moja krew:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Nie ścinałam włosów od technikum, teraz skończyłam studia więc jakieś 10 lat? Ja i tak uważam że mi baaardzo powoli rosną włosy :shake:

O fiolecie też myślałam, bo mam ciemne włosy właśnie, jestem szatynką raczej niż blondynką. Tylko ja bym chciała takie mieć te pasemka na stałe a nie tak, że umyje dwa razy i kolor schodzi albo blaknie i z niebieskiego by się potem zrobił jakbym miała wodorosty a nie włosy :evil_lol:[/QUOTE]

To przejdź się do fryzjera, tam mają lepsze farby, profesjonalne, że nie zlezie tak szybko. U mnie czasem nawet sprzedają w salonie. Albo możesz się przejechać do jakiejś hurtowni, bo takie farby są drogie, a tam zawsze taniej niż u fryzjera.

Posted

Dziewczyno po coś je ścięła?! I ja też po co ścięłam!!!:placz:
A jak pofarbujesz kiedykolwiek te włosy to zabiję:mad: Zajebisty masz ten kolor:loveu:
Kocham dogo... jak to dobrze się tak dowartościowywać nawzajem:loveu:

Posted

O wszystkich plaanch dotyczących własów mamy informowac siebie nawzajem na dogo, co by jedna drugiej mogła wybijać głupie pomysły z głowy:evil_lol:

Oj dziękuję:loveu: Masz może swoje foty przed ścięciem?

Posted

Ale jaki słodki kermit:loveu:

Rika jest fajniejsza od Leona, lepiej pozuje, bardziej kontaktowa, to i na pierwszym planie:lol:

A tereny naprawdę fajne, co chwila odkrywam nowe drogi, choć tyle lat tu mieszkam i wydaje mi się, że już wszystko odwiedziłam;)