Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja takiej typowej TV nie oglądam, najczęściej seriale i filmy ściągam z internetu i na pendrivie podłączonym do telewizora oglądam. Przynajmniej patrzę na to na co mam aktualnie ochotę. Jeśli chodzi o polskie seriale to nie znoszę, a już 'trudne sprawy' albo 'dlaczego ja' irytuje mnie do tego stopnia, że włączam polsat tylko dla wiadomości. Ja cenię sobie dobrą grę aktorską, wiem, że to amatorzy, ale mdli mnie na sam widok czołówki

Posted

hehe trudne sprawki są super :P
Jakie tam kryzysy, jakie tam życiowe dylematy. Wczuć sie nie potraficie :evil_lol:

Ahhh, coś się dziś nie dzieje nic na tych wątkach. Akurat jak potrzebuję motywacji żeby nie zasnąć, jeszcze z godzinkę... Dziecko jeszcze nakarmić muszę i się mogę odmeldować. A w nocy niech się tz martwi... on wstał dopiero teraz.

Posted

Trudne spraffffy są okejaśne:cool3: A już Pamiętniki z wakacji to lek na moje umęczone serce:evil_lol:
Razem z mamulką zasiadamy i się delektujemy amatorami i niesamowicie trudnymi życiowymi problemami innych:evil_lol:
Z seriali polskich to "Czas honoru" na pierwszym miejscu:loveu: no i jeszcze "Na dobre i na złe":loveu: odkąd pojawił się tam Pan Michał Żebrowski to nie ominęłam żadnego odcinka i nawet jak byłam za granicą to pamiętałam żeby sobie na bieżąco oglądać i nic nie przegapić :loveu:

Posted

Z polskich seriali to mogę z czystym sumieniem polecić 'Pitbulla' i 'Gline'. Kocham te seriale:loveu:

Ah te problemy trudnych spraw, widzę, że nie tylko mnie tak fascynują:evil_lol:

Posted

Pamiętniki też wymiatają.
A na dobre i na złe oglądałam nałogowo dopóki nie pozmieniali wszystkiego. To za czasów jeszcze Mareczka ( jezu jaka w nim byłam zakochanaaaaaa) , Bożenki, doktora Tretera czy jak mu tam, państwa Burskich itp. Ostatnio mi się przy prasowaniu włączyło ale całkiem nieciekawe to było.
W trudnych sprawach przynajmniej emocje sięgają zenitu :evil_lol:

Posted

A mi właśnie "Na dobre i na złe" podoba się bardziej teraz, czyli od zmiany ekipy... chociaż nie powiem bo jak była Bożenka i Mareczek to było całkiem fajnie;)
Oglądam ze względu na Pana Michała Żebrowskiego bo jestem w nim kompletnie "zakochana":loveu:
Jego aktorstwo i styl są jak dla mnie obłędne... rzekła bym chluba polskiego aktorstwa!!!!:loveu::)

Posted

Ja House'a nie oglądam więc nie mam porównania... ale to dobrze bo też by mi pewnie przeszkadzało.
Dla mnie Żebrowski w każdym filmie jest boski:multi: Nawet reklama z jego udziałem mnie ucieszyła:D

Posted

[quote name='Majkowska']E to nie moja działka ;)

A wiecie co zauważyłam...
Ciotki porzucily wątek Waldemara!!! Nikt do nas nie zagląda. Chyba jestesmy nudni... hę?[/QUOTE]
O przepraszam! Ja zaglądam:loveu:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Linda:loveu: Z polskich aktorów ja jeszcze w miarę trawie Adamczyka, Wesołowskiego, Olbrychskiego...
Aktorki to chyba żadnej...[/QUOTE]

Nie lubię Adamczyka, podobnie jak Karolaka (między innymi przez tą jego szparę w zębach:evil_lol: ) , ale ja nie lubię polskich komedii, więc nie polubię i aktorów w nich grających.

Posted

Za Adamczykiem też nie przepadam. Jest wszędzie!
Aczkolwiek miałam go przyjemność poznać na żywo i jest bardzo miłym człowiekiem.

Karolaka dawniej nie trawiłam ( też mnie ta szpara drażnila...), ale odkąd gra w rodzince to go polubiłam.
O rodzinkę uwielbiam :)

Posted

oni wszyscy są udani.
A nie wiecie czasem jak się fachowo nazywa ta dziura między zębami?
Moja mama mi kiedyś mówiła i zapomniałam. Czasem się jej słowa przydają jak gram sobie w literaki :P A ona lubi operować takim dziwnym językiem. Ma też jakieś fachowe słowo na to jak się naleje płynu ponad naczynie , tak jakby "kopiato", zawsze mi to powtarza jak jej zrobię herbatę i trochę przeleję ponad linię szklanki i ja zawsze zapominam to słowo!

Posted

:-( To ja swojego "dołu" w uzębieniu to nawet nie komentuję...:shake:
Sama patrzeć nie mogę ale dentystka powiedziała że niewiele da się zrobić... mam bardzo wąskie zęby przez co mam też szparki między nimi:-(:oops:
Dobrze że góra w miarę ok. Zazdroszczę tym którzy mają ładne ząbki np mojej bratowej... ale u niej to z przodu aż jeden zachodzi lekko na drugiego...
Oh u mnie to by miały miejsca:evil_lol: