Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i znowu musialam tyle czytac:crazyeye:
a ja tam kocham duze psy,ale po ostatnim agresorze juz tylko duzego i milego bym wziela,zadnej agresywnej rasy:shake:
a ja pojechalam autem dzisiaj do lasu z moimi sukami:eviltong:

Posted

Masz już doświadczenie z trudnym psem, to wiedziałabyś jak z takim postępować, żeby do agresji nie dopuścić. Ja tam nie wierze w żadne agresywne rasy, jak ktoś się z psem nie potrafi obchodzić to i yorka spieprzy.

Wnerwiłam się, pozjadało mi połowę fotek z imageshacka, ostatnie dodawałam w photobuckecie, ale wcześniejsze mi znikają:angryy: Do tego kundel strasznie chrapie, co chwilę trzeba go szturchać, bo wszystkimch pobudzi.

Posted

To odnośnie marzeń dodaję tu ogłoszenie :)
Oddam psa, małego, mało je mało pije, dużo sra i sika na wszystko, nienawidzi wszystkich psów i połowy ludzkości też. Oddam lub zamienię na zadbanego boksera.

:diabloti:

Posted

Ja bym sie zamieniła na Rokulca:cool3:
Przydał by mi sie drugi agresor, wieczorami robiła bym walki psów:diabloti:
Ale po pierwsze wstyd oddawać zepsutego psa a po drugie nie mam łańcucha na Otto:megagrin:
Czekam aż Paula mi przyśle:evil_lol:
No i na Rokulcu mam zamiar interesy robić:knuje::grins:

Posted

[quote name='leónowa']Musi być bokser, nie chcesz się pobawić w myślistwo?:cool3::diabloti:[/QUOTE]
Musi :loveu:

[quote name='(:Buńka:)']Ja bym sie zamieniła na Rokulca:cool3:
Przydał by mi sie drugi agresor, wieczorami robiła bym walki psów:diabloti:
Ale po pierwsze wstyd oddawać zepsutego psa a po drugie nie mam łańcucha na Otto:megagrin:
Czekam aż Paula mi przyśle:evil_lol:
No i na Rokulcu mam zamiar interesy robić:knuje::grins:[/QUOTE]
Jaki tam wstyd :P to ja dorzucę łańcuch gratis :cool1: taki ciężki jak dla krowy będzie w nim łaził może przez to przypakuje i wtedy to się nada do walk psów :diabloti:

[quote name='Majkowska']ja ci mogę Waldka zapożyczyć.
Tylko on jajca ma. Ale jaaaakieeee....
Widziałaś na zdjęciach jak mu pięknie opalone wiszą? :cool3:[/QUOTE]
Otto też jajca ma skromne czarne :cool3:

Posted

Ale Ottowi to pasuje, bo jest naturalnie czarny.
A Waldek... biały pies z czarnymi jajami... :oops:
Zimą będę znowu narzekać że są czerwone/ różowe. Czasem to nawet fioletowe...
Jak się wkurzę to obetnę. Pierwszy mój zwierz niekastrowany... egzotyka absolutna...

Posted

Zimą byś różowych jajek nie chciałą widzieć. Jeszcze u tak szybko biegającego po wszelkich krzakach psa... shock...
Chyba mu uszyję jakiś pokrowiec czy ochraniacz, bo się na to patrzeć nie da.

Posted

Miałam taki plan,ale póki co wstrzymuję się, bo hodowczyni w nas ma nadzieję jako reprezentant hodowli,a i ja bym sobie po wystawach jeszcze pojeździła. Jak najbardziej jestem za kastracją, ale póki co sie jeszcze wstrzymam.

Posted

[quote name='leónowa']Nie ma o czym pisać, serial maniaczę:loveu:[/QUOTE]
Jak nie ma o czym?!
o pieseczku pisać. Gdzie pieseczek dzisiaj był, co pieseczek robił...itd :cool3:
Jaki serial?

Posted

Ja to tam proste programy oglądam... żebym zrozumiała... jacys kiepscy, miodowe lata, trudne sprawy :P A tak ogólnie to mam okazję zasiąść przed tv raz na 1000lat... A teraz jeszcze mniej.