Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może by tak co właścicielka wątku wymyśliła i po imieniu nazwała:evilbat:
Gdzie się znowu szlaja:diabloti::mad: W spacer z psem nie uwierze:evil_lol:

Posted

Tylko jak ją podbudować?:diabloti:
Paula nas zdradza z jakimiś blogami, Majeczka bawi teraz dzidziola a Frania chyba znowu chodzi wzdłuż Wisły . . .
Trzeba chyba jakichś nowych rekrutów do tej spółki... tylko czy znajdzie się na dogo ktoś kto z nami wytrzyma?:diabloti:

Posted

Oj dziewczyny nie macie o czym gadać......ja tez nie zarzucę tematem bo mi się nie chce, dopadła mnie jakaś wakacyjna depresja:shake::evil_lol:

Dzięki phase:loveu:

p.s. gdzie mój banerek?!:placz:

Posted

[quote name='leónowa']Oj dziewczyny nie macie o czym gadać......ja tez nie zarzucę tematem bo mi się nie chce, dopadła mnie jakaś wakacyjna depresja:shake::evil_lol:

Dzięki phase:loveu:

p.s. gdzie mój banerek?!:placz:
Przepraszam, banerek ja Ci ukradłam:diabloti:
A co do tej depresji . . . cuś w tym jest bo ja też chodzę dzisiaj jak by mnie ktoś ubił:shake:
Taką mam zamułę że szok...
W sobotę moja kol ma 18tke a ja nawet nie mam ochoty iść... no ale nie ładnie tak odrzucić zaproszenie:roll:
I w ogóle nic mi się nie chce...siedziała bym w domu najchętniej cały czas

Posted

[quote name='Olson']hej, witam się u Leonka! :loveu:[/QUOTE]

Hej wam!;)

[quote name='(:Buńka:)']Przepraszam, banerek ja Ci ukradłam:diabloti:
A co do tej depresji . . . cuś w tym jest bo ja też chodzę dzisiaj jak by mnie ktoś ubił:shake:
Taką mam zamułę że szok...
W sobotę moja kol ma 18tke a ja nawet nie mam ochoty iść... no ale nie ładnie tak odrzucić zaproszenie:roll:
I w ogóle nic mi się nie chce...siedziała bym w domu najchętniej cały czas[/QUOTE]

Mam to samo, a tu jeszcze trzeba z Riką iść, gdybym samego Leona miała na głowie to bym cały dzień siedziała w domu, jemu to nie przeszkadza, ale jej nie mogę zostawić cały dzień w kojcu...

Posted

To samo z moimi...
dzisiaj bramy pozamykane i cały czas puszczone luzem po podwórku ale i tak trzeba jeszcze na spacer iść... tak dziady nauczone:mad:
Rano już byliśmy nad rzeką, zaraz muszę znowu wyjść bo Murzyn już piszczy że mu się chce za potrzebą i wieczorem przed kolacyjką pieseczków znowu spacer... a muszę powiedzieć że 3 spacery to u nas codziennie obowiazkowe i choćbym chciała to się polenić nie mogę:-(

Posted

trza se bylo malego kupic,jeden spacer by wystarczyl:diabloti:
wczoraj bylam ok 14 na spacerku i w polowie drogi Bella sie kladla i nie chciala isc juz dalej,a trzeba bylo wrocic jeszcze:shake:ona zle znosi cieplo:evil_lol:Bebe za to nie lubi zimna:roll:

Posted

[quote name='natija']trza se bylo malego kupic,jeden spacer by wystarczyl:diabloti:
wczoraj bylam ok 14 na spacerku i w polowie drogi Bella sie kladla i nie chciala isc juz dalej,a trzeba bylo wrocic jeszcze:shake:ona zle znosi cieplo:evil_lol:Bebe za to nie lubi zimna:roll:[/QUOTE]
Z małym to bym w ogóle nie wychodziła. Siedział by w domu na dupsku i srał do kuwety:evil_lol::diabloti: