natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 no czyli co.....:eviltong:nazwij po im imeniu:diabloti: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A może by tak co właścicielka wątku wymyśliła i po imieniu nazwała:evilbat: Gdzie się znowu szlaja:diabloti::mad: W spacer z psem nie uwierze:evil_lol: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 siedzi pewie na jakim innym watku:diabloti: to ja bardziej wole o przeciwnej stronie gadac:eviltong: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 I dobrze!:diabloti: Zrobi im się głupio i już nie będą zaniedbywać tak dogo i spółki:evil_lol: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 no spolka cos podupadla:roll: trzeba ja podbudowac:evil_lol: Quote
phase Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Łoooo ile fotek i to jakich cudnych, uwielbiam ogladac Leona, jego minki, mordeczka. :loveu: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Tylko jak ją podbudować?:diabloti: Paula nas zdradza z jakimiś blogami, Majeczka bawi teraz dzidziola a Frania chyba znowu chodzi wzdłuż Wisły . . . Trzeba chyba jakichś nowych rekrutów do tej spółki... tylko czy znajdzie się na dogo ktoś kto z nami wytrzyma?:diabloti: Quote
natija Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 chyba nie ma wiele takich wariatek ja my:evil_lol: Quote
Buńka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Limit na dogo pod tym względem chyba wyczerpany:evil_lol: Ale zawsze kogoś możemy przeciągnąć na tą złą stronę:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Oj dziewczyny nie macie o czym gadać......ja tez nie zarzucę tematem bo mi się nie chce, dopadła mnie jakaś wakacyjna depresja:shake::evil_lol: Dzięki phase:loveu: p.s. gdzie mój banerek?!:placz: Quote
Franca81 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 to już bezczelność.... wakacyjna depresja.... :diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 To nie wakacyjna depresja tylko zwykły leń w du.ie :diabloti: Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Możliwe, ale musi to jakoś naukowo brzmieć, jak dysleksja u nieuka:eviltong: Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='leónowa']Oj dziewczyny nie macie o czym gadać......ja tez nie zarzucę tematem bo mi się nie chce, dopadła mnie jakaś wakacyjna depresja:shake::evil_lol: Dzięki phase:loveu: p.s. gdzie mój banerek?!:placz: Przepraszam, banerek ja Ci ukradłam:diabloti: A co do tej depresji . . . cuś w tym jest bo ja też chodzę dzisiaj jak by mnie ktoś ubił:shake: Taką mam zamułę że szok... W sobotę moja kol ma 18tke a ja nawet nie mam ochoty iść... no ale nie ładnie tak odrzucić zaproszenie:roll: I w ogóle nic mi się nie chce...siedziała bym w domu najchętniej cały czas Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 [quote name='Olson']hej, witam się u Leonka! :loveu:[/QUOTE] Hej wam!;) [quote name='(:Buńka:)']Przepraszam, banerek ja Ci ukradłam:diabloti: A co do tej depresji . . . cuś w tym jest bo ja też chodzę dzisiaj jak by mnie ktoś ubił:shake: Taką mam zamułę że szok... W sobotę moja kol ma 18tke a ja nawet nie mam ochoty iść... no ale nie ładnie tak odrzucić zaproszenie:roll: I w ogóle nic mi się nie chce...siedziała bym w domu najchętniej cały czas[/QUOTE] Mam to samo, a tu jeszcze trzeba z Riką iść, gdybym samego Leona miała na głowie to bym cały dzień siedziała w domu, jemu to nie przeszkadza, ale jej nie mogę zostawić cały dzień w kojcu... Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 To samo z moimi... dzisiaj bramy pozamykane i cały czas puszczone luzem po podwórku ale i tak trzeba jeszcze na spacer iść... tak dziady nauczone:mad: Rano już byliśmy nad rzeką, zaraz muszę znowu wyjść bo Murzyn już piszczy że mu się chce za potrzebą i wieczorem przed kolacyjką pieseczków znowu spacer... a muszę powiedzieć że 3 spacery to u nas codziennie obowiazkowe i choćbym chciała to się polenić nie mogę:-( Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 trza se bylo malego kupic,jeden spacer by wystarczyl:diabloti: wczoraj bylam ok 14 na spacerku i w polowie drogi Bella sie kladla i nie chciala isc juz dalej,a trzeba bylo wrocic jeszcze:shake:ona zle znosi cieplo:evil_lol:Bebe za to nie lubi zimna:roll: Quote
Buńka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='natija']trza se bylo malego kupic,jeden spacer by wystarczyl:diabloti: wczoraj bylam ok 14 na spacerku i w polowie drogi Bella sie kladla i nie chciala isc juz dalej,a trzeba bylo wrocic jeszcze:shake:ona zle znosi cieplo:evil_lol:Bebe za to nie lubi zimna:roll:[/QUOTE] Z małym to bym w ogóle nie wychodziła. Siedział by w domu na dupsku i srał do kuwety:evil_lol::diabloti: Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 no mozna i tak:evil_lol: moje sraja na ogrodku:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Mój sra na balkonie:diabloti: Nie chce mi się bawić w żadne kuwetki.... Quote
natija Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 no balkon tez moze sie nadac:diabloti: same plusy miec male szczyle:diabloti: Quote
Recommended Posts