Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leónowa napisał(a):
Noze dobrze że zyjesz bo bym cie miała na sumieniu:evil_lol: To uciekanie przed psem tez przerabiałam, to tylko sie spojrzy co głupiego robię i w swoja stronę:lol:

No tez się cieszę, że żyję... ale ledwo dzisiaj jeszcze :D
Wygląda na to, że Leon jest sprytniejszy od Ptyśka albo mój jest taki tchórz i się boi, że mu zwieję :evil_lol:

Też się tak bawię z Ptysiem jak Kasia z Olikiem w tropienie :)

Posted

Twój to owczarek, inna psychika, więc i inne myslenie, za bardzo sie boi, że cie straci, z moim choc mam dobra więź to z instynktem nie wygram, będę na drugim miejscu, no chyba, ze cos dobrego w ręku akurat mam, ale w lesie czy polu jestem juz mniej atrakcyjniejsza...

Posted

No pewnie masz rację. Poza tym mój jest jeszcze dzieciakiem to tez pewnie strach przed zgubieniem mamuśki ;)

Ja mam pomysł.... jak idziesz do lasu, przebieraj się za sarenkę !!! :evil_lol:

Posted

Ciekawa metoda szkoleniowa:evil_lol: Nie chcem nawet wiedzieć co by powiedzieli napotkani ludzie, pewnie od razu w kaftan i do psychiatryka,ale czego sie nie robi dla kochanego psa, no gdyby chociaż byl wdzięczny za to, że sie tak dla niego poświęcam:diabloti:

Posted

Jakbyś tak kiedyś miała w planach wypróbować tą metodę to błagam... weź Kogoś na spacer i niech zdjęcia porobi :evil_lol:

Nath przyjedź do Mysłowic, tu co prawda cały las można przejść w 15 minut ale zawsze coś :evil_lol:

Posted

No w sumie to racja, iglaste lasy są o wiele fajniejsze. Dlatego tak lubię jeździć do Teściów. Tam mają cudne lasy i w ogóle miejsca :) Niebieskie Źródła czy Zalew Sulejowski... uwielbiam tam bywać :loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Jakbyś tak kiedyś miała w planach wypróbować tą metodę to błagam... weź Kogoś na spacer i niech zdjęcia porobi :evil_lol:

Nath przyjedź do Mysłowic, tu co prawda cały las można przejść w 15 minut ale zawsze coś :evil_lol:

Niedoczekanie żebym zdjęcia dała sobie w takim stanie robić, i jakbym jeszcze miała je tu wstawić to by całe dogo wiedziało, że jestem chora psychicznie:p

Posted

Ptysiak napisał(a):
No w sumie to racja, iglaste lasy są o wiele fajniejsze. Dlatego tak lubię jeździć do Teściów. Tam mają cudne lasy i w ogóle miejsca :) Niebieskie Źródła czy Zalew Sulejowski... uwielbiam tam bywać :loveu:

Ogólnie marzę zamieszkać na malutkiej wsi na końcu świata, ale koniecznie z lasem iglastym, ta cisza, spokój, teraz nie mam za bardzo mozliwości wyjazdu, ale obiecuje sobie, że choćby PKS-em pojade z psem do ciotki w następne wakacje wyciszyc sie i odpocząć:loveu:

Posted

Nath napisał(a):
No ja siedzę teraz w Katowicach, wiec hmmm Mysłowice to tuż tuż :) Ciekawa propozycja :cool3:

Zapraszam :razz: Kawa też się znajdzie i paczek ;)

leónowa napisał(a):
Niedoczekanie żebym zdjęcia dała sobie w takim stanie robić, i jakbym jeszcze miała je tu wstawić to by całe dogo wiedziało, że jestem chora psychicznie:-P

O mnie wiedzą i nadal odwiedzają galerie Ptyśka :evil_lol: Będzie Nas coś łączyło :loveu::evil_lol:
A i jeszcze coś... jak będziesz już sarenką, uważaj na jelonki :diabloti:

Posted

leónowa napisał(a):
Ogólnie marzę zamieszkać na malutkiej wsi na końcu świata, ale koniecznie z lasem iglastym, ta cisza, spokój, teraz nie mam za bardzo mozliwości wyjazdu, ale obiecuje sobie, że choćby PKS-em pojade z psem do ciotki w następne wakacje wyciszyc sie i odpocząć:loveu:

Ja bardzo często jade do Teściów przez Częstochowę do Tomaszowa Mazowieckiego :)
Co prawda mają malutkie mieszkanko w bloku i męczę się tam razem z Ptyśkiem ale jak już wybędziemy z domu to wracamy nieraz w nocy i jest super :)
Chętnie bym tam właśnie zamieszkała w okolicach...
Może chce Ktoś kupić dom w Mysłowicach? Do remontu jeszcze ale tanio sprzedam :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja bardzo często jade do Teściów przez Częstochowę do Tomaszowa Mazowieckiego :)
Co prawda mają malutkie mieszkanko w bloku i męczę się tam razem z Ptyśkiem ale jak już wybędziemy z domu to wracamy nieraz w nocy i jest super :)
Chętnie bym tam właśnie zamieszkała w okolicach...
Może chce Ktoś kupić dom w Mysłowicach? Do remontu jeszcze ale tanio sprzedam :evil_lol:

Czemu tak daleko jeszcze do wakacji, wy mi tu wypisujecie o takich miejscach, a ja sie nie moge nigdzie wyrwac:shake:

Posted

Ptysiak napisał(a):

Tanio to znaczy w jakich okolicach cenowych?

Posted

leónowa napisał(a):
Nie moge sie zebrac do pisania, bo mało z krzesła nie poleciałam przesz ten tekst o jelonkach:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nath napisał(a):
A właściwie gdzie ten mini las się znajduje?

Nie wiem czy znasz Mysłowice, to 5 metrów od mojego domu. Można przejść nim na Słupną (takie kompielisko na naszej wsi :D) Tyle że to las liściasty. Ale zawsze lepiej tam iść na spacerek niż po betonie z psiakiem biegać :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie wiem czy znasz Mysłowice, to 5 metrów od mojego domu. Można przejść nim na Słupną (takie kompielisko na naszej wsi :D) Tyle że to las liściasty. Ale zawsze lepiej tam iść na spacerek niż po betonie z psiakiem biegać :)

No tak średnio. Odpaliłam googl' mapsy ale tej Słupnej coś znaleźć nie mogę. Po której to stronie jest?

Posted

leónowa napisał(a):
Czemu tak daleko jeszcze do wakacji, wy mi tu wypisujecie o takich miejscach, a ja sie nie moge nigdzie wyrwac:shake:

Nie przejmuj się ja chyba już w tym roku tam nie pojadę bo ciężko z urlopem :( Więc sama nie jesteś ;)

Nath napisał(a):
Tanio to znaczy w jakich okolicach cenowych?

Nie wiem w sumie bo nie myślałam o cenie.
Dom jest trochę źle pomyślany bo razem z rodzicami (jeden przy drugim). Mamy zrobiony w sumie wspólny ogród i jakby miało się go sprzedawać to trzeba byłoby troszkę pozagradzać i przedzielić, zrobić oddzielną furtkę. Chyba, że Ktoś chciałby kupić całość bo wiem że Rodzice tez raczej by sprzedali, za duże dla Nich. Mamie marzy sie coś mniejszego, powoli nie wyrabia ze sprzątaniem itd...