Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie chce mi sie przekopywać przez dogo wątki, wolę sobie poczytać blogi ludzi którzy mają faktycznie coś sensownego do powiedzenia, niż wieczne przepychanki na psim forum. Chociaż nie ukrywam czasem lubię się pośmiać, co to ludzie jeszcze są zdolni wymyślić:evil_lol:

Posted

ja tam lubie takie wlasnie czasem se poczytac...
kiedys dopadlam jedna ciekawa-niebieska sukienka chyba,ale nie umiem znalesc i nie wiem co dalej sie z nia dzieje,a miala takie pogmatwane zycie,ale naprawde fajnie sie czytalo:)

Posted

Kiedyś był blog prowadzony przez jakąś mamę,życiowe podejście do macierzyństwa i związanych z tym trudności.Pisane lekkim piórem,dziewczyny z pracy się zachwycały.Nie pamiętam adresu:shake:

Zdarza mi się zerkać na blogi o foto,architekturze czy po angielsku.

Posted

Na foto czasem i ja chętnie zaglądam, bo to temat który mnie interesuje, czasem cos o filmach, recenzje i nie tylko bo fajnie skomentowane np. stroje czy rzeczy, na które nie zwracałam uwagi.

Posted

Obama napisał(a):
Kurcze,a ja nie lubię czytać blogów.:oops:Nie potrafię tego wytłumaczyć racjonalnie,ale nie lubię.:shake:

Ja też nie lubię blogów. Nawet za czytaniem książek przez komputer nie przepadam, jednak jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o czytanie wolę książkę mieć w ręce :evil_lol:

Posted

Jeśli chodzi o ksiązki to w życiu żadnej nie przeczytałam i nie przeczytam w formie e-booka, wyjątkiem są tylko poradniki, przykładowo ja ściągam te o fotografii i bardzo sobie to chwalę. Książki tylko i wyłącznie w formie papierowej i koniec. Ale takie luźne wywody na różne tematy lubię poczytać na blogu.