Leokadia Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 A może ty masz coś fajnego do poczytania? Niekoniecznie o filmach, nudzem się:lol: Quote
Buńka Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Niet, jam pochłonięta całkowicie przez dogo . . . Ale i tu można znaleźć fajne tematy, zajebiste pieski, idealni groomerzy itd:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nie chce mi sie przekopywać przez dogo wątki, wolę sobie poczytać blogi ludzi którzy mają faktycznie coś sensownego do powiedzenia, niż wieczne przepychanki na psim forum. Chociaż nie ukrywam czasem lubię się pośmiać, co to ludzie jeszcze są zdolni wymyślić:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Ja też, dlatego sięgam po coś bardziej inteligentnego:evil_lol::evil_lol: Quote
Sonka95 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 leónowa napisał(a):A podczutuję sobie różne blogi, oo np. ten http://apetyt-na-film.blogspot.com/ , fajne recenzje filmów;) Też sobie zapisze :) Nawet sporo tam jest filmów :cool3: Quote
Leokadia Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Ej no to nie sprawiedliwe, podrzuć ktoś coś do poczytania! Quote
Leokadia Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Jeny o wszystkim, byle było ciekawie napisane:p Dawaj coś! Quote
natija Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 tu masz jeszcze takie;) http://zyciepo40.blog.onet.pl/ http://serce.pinger.pl/ Quote
Leokadia Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Dzięki, mam już lekturkę na wieczór:multi: Quote
natija Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 ja tam lubie takie wlasnie czasem se poczytac... kiedys dopadlam jedna ciekawa-niebieska sukienka chyba,ale nie umiem znalesc i nie wiem co dalej sie z nia dzieje,a miala takie pogmatwane zycie,ale naprawde fajnie sie czytalo:) Quote
Buńka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Fajne te stronki:) Właśnie skarciłam sama siebie że tylko na dogo siedzę:evil_lol: Quote
natija Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 onet blog tez jest fajny duzo,duzooooo do czatania i na kazdy temat;) Quote
Obama Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Kurcze,a ja nie lubię czytać blogów.:oops:Nie potrafię tego wytłumaczyć racjonalnie,ale nie lubię.:shake: Quote
Leokadia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Ja tam zależy o czym, rózne wywody polityczne mnie strasznie nudzą, ale opowiadania ogólne, życiówki chętnie sobie poczytam;) Quote
Obama Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Kiedyś był blog prowadzony przez jakąś mamę,życiowe podejście do macierzyństwa i związanych z tym trudności.Pisane lekkim piórem,dziewczyny z pracy się zachwycały.Nie pamiętam adresu:shake: Zdarza mi się zerkać na blogi o foto,architekturze czy po angielsku. Quote
Leokadia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Na foto czasem i ja chętnie zaglądam, bo to temat który mnie interesuje, czasem cos o filmach, recenzje i nie tylko bo fajnie skomentowane np. stroje czy rzeczy, na które nie zwracałam uwagi. Quote
YxNinaxY Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 a ja chyba nigdy żadnego bloga nie czytałam :eviltong: wolę książkę ;) Quote
Paulina_mickey Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Obama napisał(a):Kurcze,a ja nie lubię czytać blogów.:oops:Nie potrafię tego wytłumaczyć racjonalnie,ale nie lubię.:shake: Ja też nie lubię blogów. Nawet za czytaniem książek przez komputer nie przepadam, jednak jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o czytanie wolę książkę mieć w ręce :evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Jeśli chodzi o ksiązki to w życiu żadnej nie przeczytałam i nie przeczytam w formie e-booka, wyjątkiem są tylko poradniki, przykładowo ja ściągam te o fotografii i bardzo sobie to chwalę. Książki tylko i wyłącznie w formie papierowej i koniec. Ale takie luźne wywody na różne tematy lubię poczytać na blogu. Quote
natija Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 a ja teraz tylko e booki :)w sypialni przynajmniej TZ mi nie marudzi,ze mam swiatlo wylaczyc;) Quote
Recommended Posts