natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no juz Ci mowilam,ze banerek jest do bani:shake: nie ma spolki to lipa:shake: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 leónowa napisał(a):Możesz wysłać! Wyślę ci to PW żeby ominąć to hordę prześmiewców. (dobrze napisałam "hordę"?) [coś mi się ostatnio jakieś egzotyczne słowa wciskają do wypowiedzi i sama nie wiem jak się je pisze...] Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Paczeć i podziwiać, co mi koleżanka wyczarowała:loveu: Dziekuję ci! Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ble ble ble:evil_lol: a gdie ku..wa spolka:diabloti: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Majkowska napisał(a):eeeeej! jesteście niemiłe! Dopiero co było ze zgapiam, bo miałam spółkę. A Apollo to jego imię oficjalne. Bo to jest RODOWODOWY pies i ma rodowód :diabloti: :evil_lol: Ja się nie czepiałam:siara: Popaczcie jak rodowód podkreśla:D leónowa napisał(a):Podjarka rasowym psem, helloł:diabloti: Ładny, ładny macie banerek:loveu: :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 e tam co sie martwisz banerek juz masz:evil_lol:tylko zmien napisy:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Waldkowa podkreśla swoją wyższość nad nami, tymi z kundlami:diabloti: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Zawsze podkreślałam swoją wyższość, Amorek też był bardziej rasowy niż te wszystkie inne kundle :diabloti: A bannerek jak się komu niepodoba to se wyczarujcie lepsiejszy niewdzięcznice ! O! Leonówce się podoba. Chyba. Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Podoba:loveu: Takie cwaniary, niech zrobią lepszy! Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nawet mi się udało specjalnie dla was wygenerować napis taki ładny. Pozatym się wykazalam bardzo wielką inwencją twórczą i nadałam mu szlachetne imię Hrabia Don Leon z rodu Coundell Bourry . I przy okazji przewertowałam waszą galerię i pooglądałam foteczki :) Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Jeszcze jak byś mogła mu rodowód stworzyć:evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 leónowa napisał(a):Jeszcze jak byś mogła mu rodowód stworzyć:evil_lol: chwila i zaraz bedziesz miala Waldusiowa cos wymysli:loveu: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Az się boje, jakie może mieć pochodzenie i przydomek:evil_lol: Quote
Ana :) Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 oo mi też by się przydał rodowód :D chwaliła bym się nim na prawo i lewo :D :evil_lol: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 patrz wyzej napisala Hrabia Don Leon z rodu Coundell Bourry:evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Pięknie by to wyglądało na piśmie:loveu: Chybabym sobie taki rodowód wytatuowała:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 leónowa napisał(a):Jeszcze jak byś mogła mu rodowód stworzyć:evil_lol: Skopiuje Ci Waldka rod, wpiszemu mu ojca jakiegoś Don Burrasa z Ciemnej Dziury, matkę jakąś Donnę Parówkę z Tamtej Wioski... kilka pokoleń dziadków i już będzie. Żaden problem. A wgl to Ci rodowód mogę moj oddać, bo chyba jest nieważny, bo już nazwisko mam inne. Ale nie prędko czuję że go wymienię. Zresztą wyrabiałam go jakieś pół roku, tak mi to opieszale szło ;) Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Tak, tak, zawsze marzyłam o rasowym pieseczku:p Marzenie spełni się szybciej niż myślałam:diabloti: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 haha dobre a dziadek z dzikiego lasu,a babka z zarosnietego buszu:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 A cóż to , nazwy hodowli inne są? Strasznie lubię katalogi wystawowe studiować właśnie dlatego. Ja też zawsze miałam twórczość jak o nazywanie zwierząt chodzi. Najlepsze imiona miały i tak moje rybki. Np : HoseMariaPradoFlores ;) Quote
Recommended Posts