natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 tak tylko jak teraz sa non stop dokarmiane,to ciezko bedzie,one wola teraz isc na latwizne;):roll: Quote
Paulina_mickey Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Majkowska napisał(a): Waldek na szczęście nie zbiera, czasem nawet nie zabraniam mu wąchać i ćwiczę jego wytrwalość i "fuj". Za to Amor to był odkurzacz, ten to łapał, łykał i jeszcze atakował jak się mu chciało zabrać... Mój Miki też nie zbiera na szczęście, za to cała reszta nie tyle zbiera co się w takich 'śmierdzuchach' tarza :angryy: Ludzie nakręceni są tylko na to, że pie Qpy brudzą, nie widzą jak dzieci i dorośli wyrzucają śmieci, odpadki itd :shake: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Po dzieciakach też jest sporo syfu, puszczone samopas to chipsy, to lody. A papierki gdzie? Na trawe! Bo nie ma kto przypilnować. Ja serio zmieniam się w jakiegoś szalonego ekologa, nie moge patrzeć na te sterty śmieci i chodzę sama zbieram i wyrzucam. Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ale też często koszy brakuje. Tak jak np. w Chmielniku w miejscowości gdzie się jeszcze uczę i gdzie wcześniej mieszkałam tego typu pojemników brakuje:shake: I pewnie nie tylko w tej jednej miejscowosci jest taki problem... Jednemu się chce przejść kawałek do kosza i wyrzucić śmieć a takie dziecko walnie byle gdzie i potem się wszyscy dziwią że brudno:roll: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 U mnie śmietnik jest na każdym kroku, więc jeszcze bardziej dziwie się braku kultury jak kosze są tuż pod nosem. Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no to musisz lazic z palka i delikatnie pouczas:diabloti:w moment sie naucza:diabloti: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Wystarczy, że psa luzem puszczę:diabloti: Nie wiedzieć czemu wbudza strach wśród małych dzieci:roll: Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 hehe moja Viki pierwsza do psa by przylazla,woogole sie nie boi,mimo ,ze ja ostrzegam:shake:ale ja bylam taka sama wiec co sie dziwic:niewiem: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Ja też taka byłam. Teraz to mamusie srają w gacie za każdym razem jak z psem mijam ich pociechy, więc się nie dziwie, że maluchy od najmłodszych lat sieją panikę na nasz widok. Choć nie powiem jest kilka fajnych dzieciaków, którym wręczałam smycz z psem i sobie latają po osiedlu, radząc sobie lepiej niż niejeden dorosły z jorusiem. Rośnie nam wspaniałe pokolenie dogomaniaków. Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Ale też często koszy brakuje. Tak jak np. w Chmielniku w miejscowości gdzie się jeszcze uczę i gdzie wcześniej mieszkałam tego typu pojemników brakuje:shake: I pewnie nie tylko w tej jednej miejscowosci jest taki problem... Jednemu się chce przejść kawałek do kosza i wyrzucić śmieć a takie dziecko walnie byle gdzie i potem się wszyscy dziwią że brudno:roll: W parku do , którego chodzimy codziennie to tylko są 2 psie kosze na początku parku :crazyeye: .. jak się chce coś wywalić to trzeba cały park przejść. Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Paulina_mickey napisał(a):Mój Miki też nie zbiera na szczęście, za to cała reszta nie tyle zbiera co się w takich 'śmierdzuchach' tarza :angryy: Ludzie nakręceni są tylko na to, że pie Qpy brudzą, nie widzą jak dzieci i dorośli wyrzucają śmieci, odpadki itd :shake: Jak mamuśki czasem dziecko wysadzają na trawniczek, albo jak sami ludzie srają po krzakach to jest ok. (:Buńka:) napisał(a):Ale też często koszy brakuje. Tak jak np. w Chmielniku w miejscowości gdzie się jeszcze uczę i gdzie wcześniej mieszkałam tego typu pojemników brakuje:shake: I pewnie nie tylko w tej jednej miejscowosci jest taki problem... Jednemu się chce przejść kawałek do kosza i wyrzucić śmieć a takie dziecko walnie byle gdzie i potem się wszyscy dziwią że brudno:roll: Kraków jaki wielki tak też nie ma koszy. Nie mówię już nawet o tych psich koszach. Albo jest jeden na osiedle psi i wtedy idziesz z kupą, a tam juz góra śmieci się wysypuje... Ewentualnie podchodzisz do siedzącej w słoneczku na ławce pary i wrzucasz im pod nos do kosza g.... A z innej beczki - gdzie foteczki? Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Leon juz normalnie chodzi na spacery, ale jest jeszcze Rika, dwa psy, w tym jeden rzucający się na motory/rowery, czyli Rika, że po prostu nie chce mi się taszczyć aparatu, a znowu nie jest tak ciepło, żeby iść na ogródek i psom zdjęcia porobić. Może jutro pójdę w jakieś odludne miejsce, zależy czy mi się będzie chciało kawałek dłużej iść;) Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 To teraz trzeba nadrobić stracony czas bez spacerków i dużo, dużo chodzić;) A zatem focisze muszą być:eviltong: U nas już dzisiaj było bardzo ciepło w porównaniu do poprzednich dni:) Quote
Sonka95 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 U nas tez jest cieplutko i można opalać się i fotki pstrykać :cool3: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 U nas burze i deszcze, cały dzień, ale spokojnie i do was dojdzie, koniec tej sielanki:loveu: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 leónowa napisał(a):Leon juz normalnie chodzi na spacery, ale jest jeszcze Rika, dwa psy, w tym jeden rzucający się na motory/rowery, czyli Rika, że po prostu nie chce mi się taszczyć aparatu, a znowu nie jest tak ciepło, żeby iść na ogródek i psom zdjęcia porobić. Może jutro pójdę w jakieś odludne miejsce, zależy czy mi się będzie chciało kawałek dłużej iść;) Tratatata ... wszystko dobre byleby się wymigać od zrobienia zdjęć. A ja się pobawiłam wizerunkiem Leo i coś stworzyłam, ale nie jestem z tego zadowolona. Mysmy dziś popstrykali trochę fociszek. Wrócimy wieczór do domku to wstawimy. Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 leónowa napisał(a):O i wy macie nowy banner:loveu: Łaaaadny mamy? Quote
natija Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Majkowska napisał(a):Łaaaadny mamy? nie bo nie ma spolki:diabloti: Quote
Buńka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 natija napisał(a):nie bo nie ma spolki:diabloti: O to, to... dokładnie:mad::diabloti: I jeszcze zobacz jak przekręca, pies na co dzień Waldziu a ta żeby było szlechetniej to APOLLO wstawiła:evil_lol: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 eeeeej! jesteście niemiłe! Dopiero co było ze zgapiam, bo miałam spółkę. A Apollo to jego imię oficjalne. Bo to jest RODOWODOWY pies i ma rodowód :diabloti: :evil_lol: Quote
Leokadia Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Podjarka rasowym psem, helloł:diabloti: Ładny, ładny macie banerek:loveu: Quote
Majkowska Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 On nie tylko jest rasowy! On ma też rodowód, ma tytuły, ma puchary inne ważne rzeczy.:evil_lol: A tak wgl to co mam zrobić z tym bannerkiem co zrobiłam. Nie umiem patrzec na niego obiektywnie, ale chyba jest brzydki...ale i tak mogę wysłać do oceny. Quote
Recommended Posts