Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Majkowska napisał(a):

Waldek na szczęście nie zbiera, czasem nawet nie zabraniam mu wąchać i ćwiczę jego wytrwalość i "fuj". Za to Amor to był odkurzacz, ten to łapał, łykał i jeszcze atakował jak się mu chciało zabrać...

Mój Miki też nie zbiera na szczęście, za to cała reszta nie tyle zbiera co się w takich 'śmierdzuchach' tarza :angryy: Ludzie nakręceni są tylko na to, że pie Qpy brudzą, nie widzą jak dzieci i dorośli wyrzucają śmieci, odpadki itd :shake:

Posted

Po dzieciakach też jest sporo syfu, puszczone samopas to chipsy, to lody. A papierki gdzie? Na trawe! Bo nie ma kto przypilnować. Ja serio zmieniam się w jakiegoś szalonego ekologa, nie moge patrzeć na te sterty śmieci i chodzę sama zbieram i wyrzucam.

Posted

Ale też często koszy brakuje. Tak jak np. w Chmielniku w miejscowości gdzie się jeszcze uczę i gdzie wcześniej mieszkałam tego typu pojemników brakuje:shake:
I pewnie nie tylko w tej jednej miejscowosci jest taki problem...
Jednemu się chce przejść kawałek do kosza i wyrzucić śmieć a takie dziecko walnie byle gdzie i potem się wszyscy dziwią że brudno:roll:

Posted

Ja też taka byłam. Teraz to mamusie srają w gacie za każdym razem jak z psem mijam ich pociechy, więc się nie dziwie, że maluchy od najmłodszych lat sieją panikę na nasz widok. Choć nie powiem jest kilka fajnych dzieciaków, którym wręczałam smycz z psem i sobie latają po osiedlu, radząc sobie lepiej niż niejeden dorosły z jorusiem. Rośnie nam wspaniałe pokolenie dogomaniaków.

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Ale też często koszy brakuje. Tak jak np. w Chmielniku w miejscowości gdzie się jeszcze uczę i gdzie wcześniej mieszkałam tego typu pojemników brakuje:shake:
Jednemu się chce przejść kawałek do kosza i wyrzucić śmieć a takie dziecko walnie byle gdzie i potem się wszyscy dziwią że brudno:roll:

W parku do , którego chodzimy codziennie to tylko są 2 psie kosze na początku parku :crazyeye: .. jak się chce coś wywalić to trzeba cały park przejść.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mój Miki też nie zbiera na szczęście, za to cała reszta nie tyle zbiera co się w takich 'śmierdzuchach' tarza :angryy: Ludzie nakręceni są tylko na to, że pie Qpy brudzą, nie widzą jak dzieci i dorośli wyrzucają śmieci, odpadki itd :shake:

Jak mamuśki czasem dziecko wysadzają na trawniczek, albo jak sami ludzie srają po krzakach to jest ok.

(:Buńka:) napisał(a):

Kraków jaki wielki tak też nie ma koszy. Nie mówię już nawet o tych psich koszach.
Albo jest jeden na osiedle psi i wtedy idziesz z kupą, a tam juz góra śmieci się wysypuje...
Ewentualnie podchodzisz do siedzącej w słoneczku na ławce pary i wrzucasz im pod nos do kosza g....

A z innej beczki - gdzie foteczki?

Posted

Leon juz normalnie chodzi na spacery, ale jest jeszcze Rika, dwa psy, w tym jeden rzucający się na motory/rowery, czyli Rika, że po prostu nie chce mi się taszczyć aparatu, a znowu nie jest tak ciepło, żeby iść na ogródek i psom zdjęcia porobić. Może jutro pójdę w jakieś odludne miejsce, zależy czy mi się będzie chciało kawałek dłużej iść;)

Posted

To teraz trzeba nadrobić stracony czas bez spacerków i dużo, dużo chodzić;)
A zatem focisze muszą być:eviltong:
U nas już dzisiaj było bardzo ciepło w porównaniu do poprzednich dni:)

Posted

leónowa napisał(a):
Leon juz normalnie chodzi na spacery, ale jest jeszcze Rika, dwa psy, w tym jeden rzucający się na motory/rowery, czyli Rika, że po prostu nie chce mi się taszczyć aparatu, a znowu nie jest tak ciepło, żeby iść na ogródek i psom zdjęcia porobić. Może jutro pójdę w jakieś odludne miejsce, zależy czy mi się będzie chciało kawałek dłużej iść;)

Tratatata ... wszystko dobre byleby się wymigać od zrobienia zdjęć.
A ja się pobawiłam wizerunkiem Leo i coś stworzyłam, ale nie jestem z tego zadowolona.

Mysmy dziś popstrykali trochę fociszek. Wrócimy wieczór do domku to wstawimy.

Posted

natija napisał(a):
nie bo nie ma spolki:diabloti:

O to, to... dokładnie:mad::diabloti:
I jeszcze zobacz jak przekręca, pies na co dzień Waldziu a ta żeby było szlechetniej to APOLLO wstawiła:evil_lol:

Posted

eeeeej! jesteście niemiłe!
Dopiero co było ze zgapiam, bo miałam spółkę.
A Apollo to jego imię oficjalne. Bo to jest RODOWODOWY pies i ma rodowód :diabloti:
:evil_lol:

Posted

On nie tylko jest rasowy! On ma też rodowód, ma tytuły, ma puchary inne ważne rzeczy.:evil_lol:
A tak wgl to co mam zrobić z tym bannerkiem co zrobiłam. Nie umiem patrzec na niego obiektywnie, ale chyba jest brzydki...ale i tak mogę wysłać do oceny.