Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Franca81 napisał(a):
Frania może być :loveu: a na imię mam Agata, tak po prostu. :cool:

No to jesteśmy na Ty :drink1:

Ja też muszę za to wypić:drinking:
:knajpa:

Posted

leónowa napisał(a):
Zerknij sobie na pierwszy post Waldkowej galerii:lol:

Jesteśmy na Ty, teraz jakiś zlocik, popijawa i będziemy jak rodzina:p

Oj ten zlocik to i mi się marzy . . .

Posted

no to i ja sie przedstawie,zeby nie bylo;)Patrycja milo mi,a imiona szybko wylatuja mi z glowy:evil_lol:za duzo Was;)ale jest dobrze Paula,Paulina i Iwona:)
na zlocik tez bym sie wybrala,ale zazwyczaj jest wtedy kiedy mnie nie ma:shake:

Posted

leónowa napisał(a):
Majkowska to chyba Maja, u siebie się przedstawiła, ale kto by to czytał nie Iwciu:lol:

Guzik moja droga. Inaczej mi na imię trochę, ale wszyscy mi majkują więc dla przyjaciół jestem Majka ;)
A dziecię przecież może dziedziczyć imię. Zresztą ono też jest roboczo Majkunią ;) A jak było chłopcem (przez 5 mcy) to było Majkim ;) A jak się urodzi to zostanie ochrzczone właściwie.

Buuu a ja z wami nie wypije przez najblizszy czas.

Posted

Majkowska napisał(a):
Guzik moja droga. Inaczej mi na imię trochę, ale wszyscy mi majkują więc dla przyjaciół jestem Majka ;)
A dziecię przecież może dziedziczyć imię. Zresztą ono też jest roboczo Majkunią ;) A jak było chłopcem (przez 5 mcy) to było Majkim ;) A jak się urodzi to zostanie ochrzczone właściwie.

Buuu a ja z wami nie wypije przez najblizszy czas.

Oj nie płacz, nie płacz :D
Do przyszłego "roku" jeszcze został rok więc już napić się z nami będziesz mogła;):evil_lol:

Franca81 napisał(a):
:glaszcze::buzi::bigok:

Od razu lepiej:D

Posted

oj za młodych lat to się piło.
Teraz to nawet nie ma kiedy, bo zawsze do pracy trzeba rano następnego dnia wstać.
Ale za to teraz pić nie można, ale wstawać nie trzeba.
Tylko co z tego jak mi rano Waldunia merda koło łóżka...

Posted

wcale nie...
Pospałabym jeszcze, to temu się spacerkowania zachciewa...
Ale dziś dzięki niemu się wgl obudziłam, najgorsze że umówiłam sie z rodzicami na 8.30, budzik zadzwonił mi o 7.30, zgasiłam go i poszłam spać dalej... Dopiero waldusine tańce i ziewania piszczące mnie obudziły po 9. Ale miałam przechlapane jak dotarłam do nich po 11...

Posted

Spokojnie spotkanie "psie" to się nagra tak, żeby wszystkim pasowało, no i żeby wszyscy mogli się napić. Więc ci co muszą niech rodzą, ale proszę mi tu przez najbliższy rok nie planować. Iwonka robi prawko, wybywamy wszyscy na jakąś dzicz:p

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
O tak, pies to najlepsiejszy budzik:)

Pies dobry budzik, a kot i pies razem to kumulacja budzika, zwłaszcza jak jednemu chce się siku i jeść a drugiemu tylko jeść to nie wiadomo za co łapać :evil_lol: Poza tym jak za długo zwlekasz to można zarobić zębami kocimi po palcach u nóg, pobudka gwarantowana :diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']Spokojnie spotkanie "psie" to się nagra tak, żeby wszystkim pasowało, no i żeby wszyscy mogli się napić. Więc ci co muszą niech rodzą, ale proszę mi tu przez najbliższy rok nie planować. Iwonka robi prawko, wybywamy wszyscy na jakąś dzicz:p

Oj tego spotkania naszego to lepiej będzie nie nagrywać:evil_lol::D Prawko będę robić ale czy mi się uda . .. zobaczymy:) Wyruszymy w dzicz i tylko w dzicz bo moje wieśniacze psy się do cywilizowanego miejsca nie nadają:diabloti: Chociaż i tak będę mogła wziąć tylko jednego a i tak się wstydu najem... tylko kogo ja zabiorę???

Posted

Jak w dzicz to możesz ze wszystkimi dzikusami przyjechać:p

A swoją drogą, jeśli chodzi o budzenie, ja miałam koty, wszystki brutalnie mi skakały po twarzy z wyciągniętymi pazurami, drapały kołdrę, miauczały przeraźliwie, psie budzenie to przy tym pikuś.

Posted

Dlatego ja chyba nigdy już nie zdecyduję się na kota, takie to małe wredne:evil_lol: Chociaż jest kilka ras, które mi się podobają i przymknęłabym oko na charakterek.

Posted

leónowa napisał(a):
Jak w dzicz to możesz ze wszystkimi dzikusami przyjechać:p

A swoją drogą, jeśli chodzi o budzenie, ja miałam koty, wszystki brutalnie mi skakały po twarzy z wyciągniętymi pazurami, drapały kołdrę, miauczały przeraźliwie, psie budzenie to przy tym pikuś.

To ja mam cudowne koty. Jeden przychodził się witać jak budzik zadzwonił a za nim przychodziła kotka. Ale teraz nie mają prawa wstępu do sypialni. :diabloti:

Moje koty nie są ani wredne ani fałszywe. :) Kotka nawet zna kilka komend. :evil_lol: A kocur jest jak pies. Dzwonek do drzwi to leci przywitać.

Posted

leónowa napisał(a):
To trafiły ci się naprawdę fajne koty, ja miałam po prostu pecha i wszystkie, które miałam traktowały jako tą dającą jeść i drapaczke;)

Wiem, że to nieskromnie ale zgadzam się. :loveu:

Posted

Mój kot natomiast nie jest "mój" tylko mojej mamy, Ja sie do niego nie przyznaję:shake:
Jest dziwny i to bardzo. Spsił się :evil_lol: Nie reaguje jak na kota przystało na "kici kici" tylko na gwizdanie i na imię . . .:splat:
I cały czas miałczy . . . nie wiem ale czasami to wygląda tak jak by chciał dorównać psom i szczekać:shake:

Posted

hym co do kotów... u moich rodziców jest kotka którą jakieś 9 lat temu przytachałam do domu bo taka mała taka biedna :diabloti: i jak ona była młodsza to była wcieleniem zła np. ktoś źle na nią popatrzył to ta pinda szła do pokoju wskakiwała na łóżko i sikała na poduszkę tej osobie.. umiała otwierać sobie drzwi więc wszystkie klamki trzeba było wymienić na te gałkowe, skakała na nogi gdy tylko skrawek skóry zobaczyła, w nogi to wczepiała się tak pazurami,że nie dało się jej oderwać:diabloti::shake: na szczęście przeszło jej już takie głupie zachowanie i teraz ma inne hobby miałczy jak powalona o wszystko, a jak w misce widać dno to tragedia życiowa więc miałczy x2:cool3: