Buńka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Paulina_mickey napisał(a):A mi się właśnie miśki strasznie podobają i kiedyś na pewno sobie sprawię :evil_lol: Na razie skupiam się na mniejszych futrach :P Powoli tak się rozkręcam, od tyciunich do konia hihi To jesteś spokrewniona z moją mamą:) Moja mama szaleje za miśkami i wszelkimi owczarkami i jest przybita bo wie że dopóki dopóty ja jestem w domu to czegoś takiego posiadać nie będziemy...:evil_lol: A jak by przybyło to warunek albo pies albo ja i bym sie musiała wyprowadzić...:roll::diabloti: W domu wiedzą że to ja nam wybieram zwierzęta i jak na razie nikt tej zasady nie łamie;) Boją się:diabloti: Jeśli kudłacz to tylko mały lub tak do 20 kg:D Ewentualnie mógłby być Alaskan malamute lub Chow chow bo te rasy mi sie podobają:loveu: Quote
Buńka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Franca81 napisał(a):chyba mnie tu jeszcze dzis nie bylo :hmmmm: Początki sklerozy?:razz: Quote
Majkowska Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Tyle wątków do ogarnięcia że się człowiek gubi. Lata w te i nazad a tu ciągle nowe posty wyskakują, nie można nadążyć :D A ..ja tu byłam? Quote
Buńka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Mam podobnie;) Odwiedzam 10? 15 galerii? Zanim to wszystko obskoczę, przeczytam i tak dalej to już po 10 nowych postów... Ciężko to ogarnąc wszystko. Szybki net by mi to ułatwił ale mogę tylko pomarzyć... Quote
Leokadia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 No wiecie co ? Czuję się w tym momencie zapomniana i mniej wyjątkowa, porównywana do tysięcy innych fotoblogowiczów. A mam chorego pieseczka, nikt nie potita, pożyczy zdrówka:-( Quote
Majkowska Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Coo? Jak zapomniana. Przecież jesteśmy, odwiedzamy, patrzymy. Fotek nie ma, pusto, cicho. U mnie to przynajmniej sensacje jakieś małe są :P Trzeba do nas przyjść , bo wszyscy tam są :P No a co z pieseczka nóżką? Quote
Leokadia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Łapa rozwalona przez cieciów co po sobie nie sprzątają. Leon to ekstremalny przypadek, nigdy sobie nic nie robił. A wierzcie lub nie, ale przy -15 mrozie kopał doły w lesie, łapami przebijając grudy lodu, przy czym przymarzały mu do łap kamyczki i do domu wracał dudniąc nimi po chodniku niczym koń, a nawet jednej nie podkulił. Jutro dodam jakieś focisze:p Quote
Buńka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 leónowa napisał(a):No wiecie co ? Czuję się w tym momencie zapomniana i mniej wyjątkowa, porównywana do tysięcy innych fotoblogowiczów. A mam chorego pieseczka, nikt nie potita, pożyczy zdrówka:-( O jo joj :oops: No tak przecież to Leonek biedny skaleczony został:shake: Zdróweczka, szybkiego gojonka itp itd:diabloti: tju tju tju żeby łapeczka nie bolała...:evil_lol: Quote
Leokadia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Jes bejbi, tego mi było trzeba:evil_lol: Quote
Majkowska Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 No to ja też... Tju tju tju Ale mnie się wydaje że to nie Leonkowi wtedy się lepiej robi tylko panci...:roll: Quote
Leokadia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Aj tam nie znacie się, ja mu tłumaczę jakie ma od was wsparcie to on rozumie i wie, że ma się szybko goić:diabloti: Quote
Buńka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 leónowa napisał(a):Jes bejbi, tego mi było trzeba:evil_lol: Kogo tutaj miałaś na myśli?:niedowia::diabloti: Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 (:Buńka:) napisał(a):Początki sklerozy?:razz: Starość nie radość, dobrze że jeszcze pamiętam jakiej rasy jest mój pies i że to suczka :evil_lol: To nie tak kochanie jak myślisz :cool3: jesteś najwyjątkowniejsza z wyjątkowniejszych a Leoś naj cudodowniejszy ze wszystkich. :Rose: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ku..de chyba juz tu bylam,ale nie pamietam;)a tam napewno bylam,zapisalam wiec teraz ne zgubie;) Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Buniu (podaj mi swoję imię z łaski swojej:mad:) do ciebie, humorek mi poprawiłaś titaniem do mojego pieseczka.... :loveu: Boszzzz, ile wy macie lat, dobrze powiedziane, pamiętacie jeszcze co macie za psy i jak mają na imię?:lol: Quote
Buńka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Franca81']To nie tak kochanie jak myślisz :cool3: jesteś najwyjątkowniejsza z wyjątkowniejszych a Leoś naj cudodowniejszy ze wszystkich. :Rose: Ej bo będę zazdrosna . . .:evil_lol: [quote name='leónowa']Buniu (podaj mi swoję imię z łaski swojej:mad:) do ciebie, humorek mi poprawiłaś titaniem do mojego pieseczka.... :loveu: Buńka, miło mi:diabloti: A tak na serio to jam jes Iwona, na drugie Małgorzata (Gośka) a z bierzmowania Weronika (Werka) Żeby było śmiesznie to każdy używa tego co mu sie podoba a w domu jestem Buńka. To zapoczątkowała moja 3 letnia bratanica która jak tylko zaczęła mówić to mianowała mnie ciocią Bunią i tak się przyjęło;) Boszzzz, ile wy macie lat, dobrze powiedziane, pamiętacie jeszcze co macie za psy i jak mają na imię?:lol: Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ja będę używać oficjalnej wersji Iwono Małgorzato Weroniko:evil_lol: Jam jest Paula, nie Paulina (błagam każdego kto tu kiedykolwiek trafi, nie wykłócać się, że imię Paula nie istnieje, że nie mogę tak mieć na imię, że na pewno mam na imię Paulina, blablabla, nasłuchałam się tego w życiu, i po prostu łby pourywam:loveu:) Drugiego nie posiadam, a jak juz się tak szczegółowo przedstawiamy to z bierzmowania jestem Kinga:lol: Quote
Buńka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Dobrze PAULINKO, nie będę mówić żeś Paulina bo to zbyt mało zacnie:DPaula bardzo ładnie;) Ja nie trawię jak ktoś mówi do mnie po "pełnym" imieniu:DGośka, Wera/Werka a nawet Iwona to moje psiapsiółki skaracają na "Hej, Iwon":DW pełnej wersji są za długie...Mi się bardzo podoba imię Gabrysia bo ma super skrócenie GABI:)Noo to nam jeszcze Majkowska została do przedstawienia sie i Franca, chociaż ta to zawsze będzie dla mnie Frania:D Mam nadzieję że się o to nie obrazi;) Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Majkowska to chyba Maja, u siebie się przedstawiła, ale kto by to czytał nie Iwciu:lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 leónowa napisał(a):Ja będę używać oficjalnej wersji Iwono Małgorzato Weroniko:evil_lol: Jam jest Paula, nie Paulina (błagam każdego kto tu kiedykolwiek trafi, nie wykłócać się, że imię Paula nie istnieje, że nie mogę tak mieć na imię, że na pewno mam na imię Paulina, blablabla, nasłuchałam się tego w życiu, i po prostu łby pourywam:loveu:) Drugiego nie posiadam, a jak juz się tak szczegółowo przedstawiamy to z bierzmowania jestem Kinga:lol: Ja mam odwrotnie, każdy mi mówi Paula a ja każdemu mówię, że nie mam tak na imię. To mi wmawiają, że to to samo. W podstawówce i teraz w szkole policealnej miałam to szczęście mieć właśnie w grupie dziewczynę o imieniu Paula i mniej więcej każdy wtedy pamiętał, że mowa o całkiem różnych imionach :mad: Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 O tak są i tacy co mi wmawiają, że to jedno i to samo, więc nie ma różnicy jak będą do mnie mówić, teraz to tylko najczęściej jak mi ktoś z czymś takim wyskakuje to tylko przytakuję i sie głupio uśmiecham, a niech mają te swoje racje. Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Frania może być :loveu: a na imię mam Agata, tak po prostu. :cool: No to jesteśmy na Ty :drink1: Quote
Buńka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 leónowa napisał(a):Majkowska to chyba Maja, u siebie się przedstawiła, ale kto by to czytał nie Iwciu:lol: Oj no może mi umknęło chociaż coś czytałam o jakiejś Majeczce....:oops: Tylko nie wiem już gdzie:oops: A czy to przypadkiem nie o dzidziusia bejbusia chodziło? Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Zerknij sobie na pierwszy post Waldkowej galerii:lol: Jesteśmy na Ty, teraz jakiś zlocik, popijawa i będziemy jak rodzina:p Quote
Recommended Posts