Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrówka dla Leosia :loveu: Dobrze, że na razie jest spokojnie
A na ludzi możesz gadać... oni i tak swoje racje mają... kiedyś miałam rottweilerkę to kolega mojego taty był pewny na 1000% że to owczarek niemiecki a nie rottweiler :D:D i jak tu spokojnie z człowiekiem gadać

Posted

leónowa napisał(a):
Już w ogóle chyba nie będę się wdawać w jakiekolwiek dyskusję, bo to po prostu nie ma sensu...

masz rację,Ja też nikomu już nic nie tłumaczę i nie doradzam,nie ma sensu,ludzie i tak wiedzą swoje,Kasia też ma rację,nie ważne że Yorek,kundelek zaczął,zawsze jest to Nasza wina,My przecież mamy morderce i bestię na smyczy:angryy: Najlepiej niech Nasze psy są na pejczu mają założone kagańce,a inne psy niech je gryza,bo co to Amstaff,Pitbul, Rotek itd,a one nawet prawa nie mają źle popatrzeć:diabloti:
Nie raz też zastanawiam się po co ratuję inne psy przed moim,skoro właściciel ma w dupie,albo gada przez telefon albo nie chce dupy ruszyć i go zapiąć albo puszcza samopas po okolicy?!

Posted

Wesz ja nie mam jakichś psychopatycznych myśli, ale nie starałabym się ratować innych psów przed moim, miałabym to tak samo głeboko jak inni. Ja nie chcem taka być ale inni mnie do tego zmuszają i po prostu nie dają mi wyboru. Ja wiele rzeczy rozumiem i staram się zawsze dawać przykład, ale mi się naprawdę płakać czasem chce jak widzę podduszającego się Leona na łańcuszku by nie dosięgnął małego agresora a inni żyją w beztroskim świecie, bez praw i obowiązków. Mam prawo mieć dość.

• 2 weeks later...
Posted

Też miałabym dość :P U mnie na szczęście jest jako tako, czasem podbiegnie coś agresywnego, ale zawsze to ja staję w obronie lapsów, nawet przed yorkami :lol: bo wiem, że Blusia mogłaby takiego zabić w ciągu kilku sekund, a nie chciałabym na to patrzeć :shake:

Posted

leónowa napisał(a):
Mam prawo mieć dość.

Wiem co masz na myśli,Ja też nie raz mówię ze mam w dupie i nie będę ratować psa,zkoro właściciel ma to w dumie,ale jednak nie mogę,nie chciałabym widzieć jak mój Oscar zabija innego psa.Wiem,że tak nie powinnam,ale nie raz takiego po prostu kopa sprzedam i mam spokój.A nie będę Synka w kagańcu prowadzić,aby wszystkie burki mi go gryzły.

Posted

Ja już sobie chyba po prostu dam spokój z ratowaniem świata, jak jakiś piesek dostanie łomot nie moja sprawa, ja sobie z moim psem poradzę, raz go agresji oduczyłam, dam rade i drugi.

Posted

ja miałam problem z agresją u mojego pierwszego laba... ale teraz ma 10 lat to chęci żeby kogoś zjeść może by i były, ale sił coraz mniej :P

• 2 weeks later...
Posted

Tak, a jakie zdziwko było, kiedy sama mu powiedziałam, że może kopać, to sie aż zatrzymał i oczy szerzej otworzył ze zdziwienia. A potem sie w drodze powrotnej kładł co minutę, bo gorąącoo:lol:

Posted

Obama napisał(a):
Ostatnie zdjęcie najlepsze!Uwielbiam ten stan zamyślenia u psów

Czyli zwiecha pospolita:evil_lol:

Kaaasia napisał(a):
Foteczki :multi::multi::multi:

Pańcia kopać pozwoliła, to musiał pokopać sobie na zapas. Nie wiadomo kiedy znowu będzie mógł ;)

Coś mi się zdaje, że skoro ja raz mu pozwoliłam to on będzie za każdym razem próbował swoich sił:diabloti: już to przerabialiśmy:razz: