Guest wolfheart Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 cześć Leosie, o widzę dyskusja tu rozgorzała...drugi pies to i moje marzenie(DONek) Mam nadzieję ,że to ogarniesz i uda Ci się spełnić marzenie:lol: Quote
Leokadia Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Oglądam sobie właśnie foty z wiosny zeszłego roku. Świetna pogoda i praktycznie cały dzień przesiadywaliśmy na ogródku, tęsknie niesamowicie za tym słońcem, nie mogę się doczekać aż ta zima się wreszcie skończy. Piesu praktycznie ciągle leżał na trawie, albo przy misce. Quote
phase Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Hej Leosie. :) http://img94.imageshack.us/img94/2927/79913856.jpg :loveu: Quote
Leokadia Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Jak ty możesz zachwycać sie tym krzywołapym potworem?:diabloti: Quote
phase Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 leónowa napisał(a):Jak ty możesz zachwycać sie tym krzywołapym potworem?:diabloti: No właśnie to ma swój urok. :loveu::diabloti: Quote
Ana :) Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ja zimę lubię ale też już tęsknie za ciepłymi dniami :) Quote
Guest wolfheart Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='leónowa']Jak ty możesz zachwycać sie tym krzywołapym potworem?:diabloti: i moim zdaniem jego urok właśnie w tym tkwi:p http://img94.imageshack.us/img94/2927/79913856.jpg uśmiech:p Quote
Sonka95 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 O piękne foteczki :loveu: ja ostatnio tez wstawiam wiosenne i letnie , bo nie mam aktualnych ;) Quote
Patik Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 http://img832.imageshack.us/img832/2538/90979524.jpg zmarszczuch kochany:evil_lol: śliczne fotki ;] pozdrawiamy Quote
YxNinaxY Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 taki mały piesek i w kolczatce http://img94.imageshack.us/img94/2927/79913856.jpg :shake::diabloti: Quote
Leokadia Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Taak jestem straszna... Tak na serio, to już piesek nie żyje, to chyba przez te kolce, ale żeby nie było galeryjkę prowadzę dalej, co by mnie nie wzięli za bezduszną osóbkę (fotki też, żeby nie było pousuwam, przecież nie mogę wyjść na niedogomaniaczkę):evil_lol: Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 leónowa napisał(a):Taak jestem straszna... Tak na serio, to już piesek nie żyje, to chyba przez te kolce, ale żeby nie było galeryjkę prowadzę dalej, co by mnie nie wzięli za bezduszną osóbkę (fotki też, żeby nie było pousuwam, przecież nie mogę wyjść na niedogomaniaczkę):evil_lol: Na czarne kwiatki ją. :diabloti: Quote
Leokadia Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Wiecie co, myślałam, że moge wam zaufać, a wy co? Już wiem, że powinnam się ukrywać z tym biednym skatowanym pieseczkiem i nie ujawniać tych złycha faktów z jego życia, żadnej toleracji z waszej strony:shake::evil_lol: Quote
Bobryna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 http://img94.imageshack.us/img94/2927/79913856.jpg ubrała pieseczka w kolce i jeszcze uśmiech mu dorobiła w fotoszopie ;P :evil_lol: Quote
Leokadia Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Taa to akurat nie uśmiech tylko zdycha sobie z upału, bo tak zdolna to ja nie jestem, żeby się grzebac i przerabiać:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ja też chcę wiosssnęęęę :( Fotki fajne, aż mi się ciepło zrobiło :P Quote
AlaRottweiler Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Leoś :) Jak mnie dawno tu nie było Jak tak patrzę na te wiosenne zdjęcia to aż się chce tego wiosennego ciepła :D:D Quote
Besti Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Leónowa nie stresuj się- ja Bestię wzięłam w ostatnim roku studiów mieszkając z współlokatorkami, chłopakiem i jeżdżąc pociągiem:evil_lol: Spoko dałam radę. Rodzina też nie wychodziła mi z Małą bo pewnie zaraz kogoś zagryzie. Musisz wierzyć w siebie, podkręcić moc i będzie git ;) Chociaż fajnie jakby ktoś pod Twoją nieobecność mógł zając się nowym pieskiem, zajęcia na uczelni odbywają się o różnych porach plus dojazd, czasami siedzi się na wykładach cały dzień a później żałuje że się na nie poszło:shake: Quote
Leokadia Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Hejo jesteśmy znów! Nie wiem czy tak u wszystkich dzisiaj, ale ja mam totalnie koszmarny dzień, co nie tylko psuje mi humor, ale przekłada się na psa. Nie mogę sie skupic na niczym, dre sie na kundla, tak że ani razu do mnie nie podszedł jak tego chciałam, nawet mu sie po tyłku oberwało. Szkoda gadać, mam nadzieje, że mi to przejdzie, bo nie idzie normalnie funkcjonować. Spacery to udręka, i do tego ten cholerny śnieg po kolana, że się w lesie zabić idzie...jednym słowem MASAKRA! Quote
Guest wolfheart Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 leónowa napisał(a):Hejo jesteśmy znów! Nie wiem czy tak u wszystkich dzisiaj, ale ja mam totalnie koszmarny dzień, co nie tylko psuje mi humor, ale przekłada się na psa. Nie mogę sie skupic na niczym, dre sie na kundla, tak że ani razu do mnie nie podszedł jak tego chciałam, nawet mu sie po tyłku oberwało. Szkoda gadać, mam nadzieje, że mi to przejdzie, bo nie idzie normalnie funkcjonować. Spacery to udręka, i do tego ten cholerny śnieg po kolana, że się w lesie zabić idzie...jednym słowem MASAKRA! nasz dzień jest spokojny u nas w lesie też można tłuc doopę zaspy mamy po kolana dosłownie Quote
Sonka95 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 leónowa napisał(a):Hejo jesteśmy znów! Nie wiem czy tak u wszystkich dzisiaj, ale ja mam totalnie koszmarny dzień, co nie tylko psuje mi humor, ale przekłada się na psa. Nie mogę sie skupic na niczym, dre sie na kundla, tak że ani razu do mnie nie podszedł jak tego chciałam, nawet mu sie po tyłku oberwało. Szkoda gadać, mam nadzieje, że mi to przejdzie, bo nie idzie normalnie funkcjonować. Spacery to udręka, i do tego ten cholerny śnieg po kolana, że się w lesie zabić idzie...jednym słowem MASAKRA! Hej :D Ja to dzisiaj jakoś dobry dzień miałam ;) My zaraz lecimy na spacerek :loveu: Quote
Kaaasia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Kilka głębokich wdechów i będzie ok ;) Mnie dzisiaj tylko głowa boli ale okropny to miałam wtorek, kiedy to Oluś pokazał jak zachowuje się grzeczny piesek :mad: i od czego ma ząbki :mad: Quote
Ana :) Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 U nas dzień za to najgorszy nie był ale też bez zbędnych rewelacji :) Quote
Recommended Posts