Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

cześć Leosie,
o widzę dyskusja tu rozgorzała...drugi pies to i moje marzenie(DONek)
Mam nadzieję ,że to ogarniesz i uda Ci się spełnić marzenie:lol:

Posted

Oglądam sobie właśnie foty z wiosny zeszłego roku. Świetna pogoda i praktycznie cały dzień przesiadywaliśmy na ogródku, tęsknie niesamowicie za tym słońcem, nie mogę się doczekać aż ta zima się wreszcie skończy.

Piesu praktycznie ciągle leżał na trawie, albo przy misce.

Posted

Taak jestem straszna... Tak na serio, to już piesek nie żyje, to chyba przez te kolce, ale żeby nie było galeryjkę prowadzę dalej, co by mnie nie wzięli za bezduszną osóbkę (fotki też, żeby nie było pousuwam, przecież nie mogę wyjść na niedogomaniaczkę):evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
Taak jestem straszna... Tak na serio, to już piesek nie żyje, to chyba przez te kolce, ale żeby nie było galeryjkę prowadzę dalej, co by mnie nie wzięli za bezduszną osóbkę (fotki też, żeby nie było pousuwam, przecież nie mogę wyjść na niedogomaniaczkę):evil_lol:

Na czarne kwiatki ją. :diabloti:

Posted

Wiecie co, myślałam, że moge wam zaufać, a wy co? Już wiem, że powinnam się ukrywać z tym biednym skatowanym pieseczkiem i nie ujawniać tych złycha faktów z jego życia, żadnej toleracji z waszej strony:shake::evil_lol:

Posted

Leónowa nie stresuj się- ja Bestię wzięłam w ostatnim roku studiów mieszkając z współlokatorkami, chłopakiem i jeżdżąc pociągiem:evil_lol: Spoko dałam radę. Rodzina też nie wychodziła mi z Małą bo pewnie zaraz kogoś zagryzie. Musisz wierzyć w siebie, podkręcić moc i będzie git ;) Chociaż fajnie jakby ktoś pod Twoją nieobecność mógł zając się nowym pieskiem, zajęcia na uczelni odbywają się o różnych porach plus dojazd, czasami siedzi się na wykładach cały dzień a później żałuje że się na nie poszło:shake:

Posted

Hejo jesteśmy znów!

Nie wiem czy tak u wszystkich dzisiaj, ale ja mam totalnie koszmarny dzień, co nie tylko psuje mi humor, ale przekłada się na psa. Nie mogę sie skupic na niczym, dre sie na kundla, tak że ani razu do mnie nie podszedł jak tego chciałam, nawet mu sie po tyłku oberwało. Szkoda gadać, mam nadzieje, że mi to przejdzie, bo nie idzie normalnie funkcjonować. Spacery to udręka, i do tego ten cholerny śnieg po kolana, że się w lesie zabić idzie...jednym słowem MASAKRA!

Guest wolfheart
Posted

leónowa napisał(a):
Hejo jesteśmy znów!

Nie wiem czy tak u wszystkich dzisiaj, ale ja mam totalnie koszmarny dzień, co nie tylko psuje mi humor, ale przekłada się na psa. Nie mogę sie skupic na niczym, dre sie na kundla, tak że ani razu do mnie nie podszedł jak tego chciałam, nawet mu sie po tyłku oberwało. Szkoda gadać, mam nadzieje, że mi to przejdzie, bo nie idzie normalnie funkcjonować. Spacery to udręka, i do tego ten cholerny śnieg po kolana, że się w lesie zabić idzie...jednym słowem MASAKRA!

nasz dzień jest spokojny
u nas w lesie też można tłuc doopę zaspy mamy po kolana dosłownie

Posted

leónowa napisał(a):
Hejo jesteśmy znów!

Hej :D

Ja to dzisiaj jakoś dobry dzień miałam ;) My zaraz lecimy na spacerek :loveu:

Posted

Kilka głębokich wdechów i będzie ok ;)
Mnie dzisiaj tylko głowa boli ale okropny to miałam wtorek, kiedy to Oluś pokazał jak zachowuje się grzeczny piesek :mad: i od czego ma ząbki :mad: