Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A pamiętasz może firmę, bo szukam jak najbardziej wytrzymałą na nasze wypady do lasu, gdzie niestety jest rzeczka, pełno błota, no i ogólnie moja sierota zawsze po najwyższej trawie lata:razz:

Posted

leónowa napisał(a):
A pamiętasz może firmę, bo szukam jak najbardziej wytrzymałą na nasze wypady do lasu, gdzie niestety jest rzeczka, pełno błota, no i ogólnie moja sierota zawsze po najwyższej trawie lata:razz:

Nie pamiętam właśnie firmy :shake: Na pewno nie jest jakaś tam super znana itd. ale w poniedziałek jak będę szła do pracy to po drodze mam zoologa i mogę zapytać jaka to firma bo są te obróżki w ciągłej sprzedaży tutaj.

Posted

leónowa napisał(a):
OO dziękuję za takie poświęcenie, tylko jak ja sie odwdzięczę:eviltong:

No nie wiem :evil_lol:
Nie no zoologa mam po drodze a i tak muszę wejść i kupić jedzenie dla szczurka :)

Posted

Te siedzenie przez kilka lat na łańcuchu przy budzi zrobiło swoje, mnie tez próbował w nocy zamordować, ale się nie dawałam, więc musiał na miśku odreagować:diabloti:

Posted

leónowa napisał(a):
Te siedzenie przez kilka lat na łańcuchu przy budzi zrobiło swoje, mnie tez próbował w nocy zamordować, ale się nie dawałam, więc musiał na miśku odreagować:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziękuję za info, mam nadzieję, że uda mi się coś kupić, a będę mogła dopiero za 2 dni jak rodzice z wesela wrócą, niestety potrzebuję ich konta;) Ciekawe czy cos zostanie bo się juz napaliłam na kilka obróżek:loveu:

Posted

Witam! Przeglądnęłam cały wątek. Jako kolejna osoba chylę czoła przed tym czego dokonałaś. Widać, że Leonek to naprawdę wesolutki piesiu więc jak można było zrobić mu krzywdę? Ale najważniejsze że u Ciebie jest teraz prze-przeszczęśliwy:lol:
Tu bym go wymiziała http://i48.tinypic.com/28vsjs0.jpg :loveu:
Będę wpadać;)

Posted

Nie dziwie się, że uwielbiasz:evil_lol: Trzymam za słowo;)
Powiedz mi, czy Leonek nie poniósł konsekwencji zdrowotnych przez to, że był tak tragicznie traktowany? Bo on wygląda teraz jakby całe jego życie było sielanką:lol:

Posted

Odkąd go mamy u weta jesteśmy tylko w sprawie szczepień, póki co ( tfu tfu) jest zdrowy jak ryba, chociaż właśnie nie wykluczam jakichś późniejszych nastepstw po tym jak został potraktowany, boję się, że później może wyjść na jaw jakaś choroba, ale jak na razie jestem dobrej myśli;)

Posted

Silny psiaczek. Ty się nic nie bój, bo jest młody i szczęśliwy i rozkazuje Ci myśleć tylko pozytywnie i cieszyć się z życia razem z Leonkiem;) Posmeraj go ode mnie:lol: