Gezowa Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ech, następni "zaginieni" :mad:. Najpierw Tinka, a teraz Leoś. Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Gezowa']Ech, następni "zaginieni" :mad:. Najpierw Tinka, a teraz Leoś.[/QUOTE] może utknęli w zaspie na spacerze:evil_lol: Quote
Leokadia Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Żyjemy i mamy się w miare dobrze. U nas fura śniegu i codziennie przybywa, trochę taka ilość to ponad możliwości mojego niskopodwoziowego psa, no cóż, ale w domu przez to nie będziemy siedzieć i sobie jakoś radzimy. Rzadko tu teraz piszę, bo i nie mam po co. Do szału doprowadza mnie myśl, że nie mam nawet jak zdjęć porobić i tu wstawić, a z tymi telefonowymi gniotami to aż wstyd się pokazać. Więc albo ten stary szrotek jakoś odżyje albo będziemy czekać, aż na horyzoncie pojawi sie trochę kasy i będzie można w coś lepszego zainwestować:razz: Quote
Sonka95 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Eee tam wstaw foty komórkowe :diabloti: Ja wstawiam często choć są kiepskie , ale są ;) Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ej, Leosie nawet mnie nie denerwujcie :P Ja też nie mam czym robić aktualnie fotek i co - i nic. Siedzę na dogo mimo to :D Quote
Leokadia Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Nie no w galeriach i tak dalej będziemy się od czasu do czasu udzielać, ale prowadzić galerię bez zdjęć? Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='leónowa'] prowadzić galerię bez zdjęć?[/QUOTE] Ja tak właśnie robię :diabloti:. Quote
Ana :) Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ja też prowadziłam galerię bez zdjęć, a teraz raz na jakiś czas dodaje rozmazane zdjęcie robione komórką :D Quote
Guest wolfheart Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 i u mnie zdjęć brak( chwilowo) bo nie mam kabla USB:shake: Quote
Besti Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 To już pogadać z nami nie chcesz jak nie ma zdjęć?:eviltong: Quote
YxNinaxY Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 lepsze zdjęcia z telefonu niż żadne ;) u nas też czasami komórkowe się pojawiają jak nie chce mi się aparatu zabierać na spacery ;p Quote
Oscar Patric Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Besti']To już pogadać z nami nie chcesz jak nie ma zdjęć?:eviltong:[/QUOTE] właśnie,właśnie:lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 no ja też biadolę bez zdjęć i jakoś się galeria trzyma:evil_lol: Quote
Leokadia Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Pobiadolić to i ja mogę, a jak, tylko nie ma o czym. A poza tym wzięłam się ostatnio za czytanie książek i tak się wciągnęłam w tę wspaniałą czynność, że brak mi czasu na dogo, to znaczy zawsze lubiłam czytać, ale szkoła mnie skutecznie od tego odciągała, a teraz znalazłam chwilę wytchnienia więc nadrabiam. Chcieliście to macie, telefonowe gnioty, nie płaczcie, bo wiem jakie są jakościowo straszne... Tak mnie młody spowalniał, żebym się spóźniła na busa i w domku posiedziała z pieseczkiem:cool3: No i dzisiejsze nękanie o spacer: A tak przy okazji powiem, że dzisiaj mieliśmy niemiłą sytuacje. Szłam do lasu, za nami gnojek z psem, od początku znienawidzonym przez Leona, mały rudy co smyczy (ba nawet obroży) na oczy nie wiedział. Spuszczam psa jak zwykle przy wejściu do lasu, nie pozwalam mu się oddalać, rudy do nas i wczepia się w Leona. Ten nie wytrzymał z zębami na niego i przydusza do ziemi (nie oszukujmy się pittbull to z niego nie jest, więc o to czy mu łeb urwie się akurat nie bałam), dzieciak w pisk. Oddzieliłam psy sama, bo oczywiście młody choć mogł mi pomóc to tego nie zrobił. Jak tu sie nie wkurzyć no? To ja prowadzam swojego psa ciągle na smyczy, to ja muszę chodzic okrężnymi drogami, by jego kundel do mnie nie podszedł (bo prawdę mówiąc gdyby nie moja reakcja byłby juz dzisiaj zaduszony przez Leona). Zaczęłam się wydzierać i zagroziłam, że jeszcze raz zobaczę jego psa bez smyczy to bez ostrzeżenia spuszczę swojego. Nie mogłam się skupić na spacerze, brzuch mnie z nerwów cały bolał i do tego martwię sie czy nie nawróci leonowa agresja do psów, krew mnie zalewa jak sobie myślę, że będę musiała do tego wracać... Quote
Guest wolfheart Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 http://img17.imageshack.us/img17/2586/92728629.jpg bardzo śliczny Leoś ( yyy telefonowy gniot:evil_lol:) To Ty nie wiesz?Smycz to ZUO i tylko niedobry właściciel skala swojego pupilcia smyczą!Nie daj Bóg jeszcze odwołania uczyć!Jeszcze zryjesz psu psychikę.:diabloti: My wczoraj miałyśmy podbiegaczkę,większą od Luny,ale spierdzieliła bo Luna ją fuknęłą...Właściciel gdzieś tam sobie...wołał pieska ,piesek miał go w doopce.Nie mam już nawet siły się wk******. Quote
Recommended Posts