Ty$ka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Hej. U nas nie pada nic na szczęście :) A Wy mieszkacie przy ruchliwej ulicy? Wiesz, my też koty wypuszczamy, ale to akurat nie ode mnie zależy, bo moi domownicy uważają, że kot potrzebuje swobody. Dla mnie to g. prawda, no ale cóż... Może zaproponuj znajomej, aby wybudowała wolierę dla kotów? Quote
Leokadia Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Mieszkamy przy bardzo ruchliwej ulicy. Moja wieć leży akurat na drodze gdy jedzie się z jednej strony do miejscowości z przejściem granicznym do Niemiec a z drugiej strony do Czech. Więc nie tylko sami Polacy jeżdżą ale i obcokrajowcy. A moje osiedle leży właściwie przy tej ulicy, więc wypuszczanie malutkich kotków jest tu chyba nie na miejscu, tym bardziej, że to nie pierwszy kot który jej w taki sposób zginął a nic to ją nie nauczyło. Quote
PannaAnna Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Witam Leosia :) I nalegam na zdjęcia! ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 leónowa napisał(a):Podziwiam często ludzi z dużymi psami, bo mój chodź mały to mi daje nieraz popalić jak ma się kąpać czy wycierać, więc w tym jedynym przypadku cieszę się, że duży nie jest. Luna zajmuje całą wannę jak ją płuczę prysznicem:evil_lol: Quote
Leokadia Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 A grzecznie znosi kąpiel? Bo mój stoi sparaliżowany jak go myję, a jak przychodzi do wyciągania to cała łazienka jest mokra a ja razem z nią:mad: Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 leónowa napisał(a):A grzecznie znosi kąpiel? Bo mój stoi sparaliżowany jak go myję, a jak przychodzi do wyciągania to cała łazienka jest mokra a ja razem z nią:mad: Otto nawet stoi w tej wannie tylko, że muszę jedną rękę trzymać na nim wtedy się nie wyrywa :D ale jak przychodzi to wycierania jest u nas dokładnie tak samo :D Czy Leoś zanim trafił do Ciebie miał swój wątek tutaj ? jak tak to możesz podać link ? Quote
Leokadia Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Taaa, też go muszę trzymać, bo choć sztywno stoi to wystarczy chwila nieuwagi i by wyskoczył:razz: Miał, miał wątek, już wrzucam. http://www.dogomania.pl/forum/threads/208342-szok-szok-PSI-KOŚCIOTRUP-w-super-DT-jest-powolutku-szykowany-do-adopcji Quote
Sonka95 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Sonia to podczas kąpieli wyskakuje z wanny i trzeba ją pilnować :evil_lol: Ale i tak nie jest najgorzej , bo moją świnkę Sashę nawet nie można postawić do mycia , bo od razu robi fikołki i trzeba ją trzymać ... :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 leónowa napisał(a):A grzecznie znosi kąpiel? Bo mój stoi sparaliżowany jak go myję, a jak przychodzi do wyciągania to cała łazienka jest mokra a ja razem z nią:mad: tak,jest grzeczna:pna początku jak była mała to uciekała jak diabeł od wody święconej:evil_lol:Lunka ma własny duuuzy ręcznik kąpielowy i nawet lubi jak ją tarmoszę i suszę:p Quote
Bobryna Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nasz Czesiek mimo, że nie lubi wody, nie wyrywa się podczas kąpieli ani po, ale taki typ psa, wszelki "zabiegi" znosi z pokorą :) Gorzej Blusia, próbuje wyskakiwać z wanny jak ma już dość, ale na szczęście rzadko ją kąpiemy ;P po deszczu wystarczy ją przetrzeć ręcznikiem, jej sierść nie łapie brudu :loveu: Sonka95 to świnki morskie się kąpie? Nie wiedziałam Quote
Marta1990 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Boże jaki on był chudy na początku :( Serce się kraja . Dobrze, że go przygarneliście i odkarmiliście. Kawał przystojniaka z tego Leosia ; ) Quote
Leokadia Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to podczas kąpieli wyskakuje z wanny i trzeba ją pilnować :evil_lol: Ale i tak nie jest najgorzej , bo moją świnkę Sashę nawet nie można postawić do mycia , bo od razu robi fikołki i trzeba ją trzymać ... :diabloti: Fikołki? To nieźle, dobrze, że jest taka mała i można ją łatwo przytrzymać:p [quote name='marta.k9080']tak,jest grzeczna:pna początku jak była mała to uciekała jak diabeł od wody święconej:evil_lol:Lunka ma własny duuuzy ręcznik kąpielowy i nawet lubi jak ją tarmoszę i suszę:p Może i mojemu z czasem to przejdzie, mam nadzieję:razz: [quote name='Bobryna']Nasz Czesiek mimo, że nie lubi wody, nie wyrywa się podczas kąpieli ani po, ale taki typ psa, wszelki "zabiegi" znosi z pokorą :) Gorzej Blusia, próbuje wyskakiwać z wanny jak ma już dość, ale na szczęście rzadko ją kąpiemy ;P po deszczu wystarczy ją przetrzeć ręcznikiem, jej sierść nie łapie brudu :loveu: No jeśli chodzi o wszystkie tego typu zabiegi to Leon boi się i stoi nieruchomo, ale wystraczy, że przez sekundę spuszcze z niego wzrok i wieje:evil_lol: [quote name='Marta1990']Boże jaki on był chudy na początku :( Serce się kraja . Dobrze, że go przygarneliście i odkarmiliście. Kawał przystojniaka z tego Leosia ; ) Dziękujemy za miłe słowa, chociaż do przystojniaka to mu jednak trochę daleko:lol: Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Bobryna napisał(a): Sonka95 to świnki morskie się kąpie? Nie wiedziałam Tak i to często trzeba , bo się zasikują albo leżą na mokrych trocinach :evil_lol: a potem śmierdzą Quote
Leokadia Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 Sierotka Marysia wpadła dzisiaj do kałuży i musieliśmy skrócić spacer, bo cały mokry był:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Biedny Leon, przeżył kąpiel wbrew jego naturze :( :P Quote
Guest wolfheart Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 hej Leosie ,co tu taka cisza....:mad: Quote
Gezowa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Po długim zaniedbaniu dogo i galerii, zaglądamy do Leosia i przeżywamy zawód, bo coś fotek nie widać :mad: Quote
Recommended Posts