Abietis Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ja jestem wściekła na wszystkich, którzy jak był śnieg, nie raczyli odśnieżać chodnika przed swoim domem... Porozpuszczało się to wszystko i zamarzło, strasznie ślisko jest...:angryy: Quote
Oscar Patric Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Sonka95 napisał(a):Witamy się :loveu: My też cieplutko witamy się :) Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 My witamy się bardzo słonecznie, choć słońce już za horyzontem ;) Quote
Besti Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 leónowa napisał(a): Znam ten kłopot, i na nic moje gadanie, bo zamiast przejść razem ze mną bokiem trawą, ZAWSZE pakuje się w największe błoto, kałuże, itp. Ciesz się że Leoś mały- do umywalki i jest czysty, z większym troszkę pod górkę, a co mają ludzie z kudłaczami? Nie chce myśleć nawet:-o Quote
Leokadia Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 A jeszcze gorzej z kudłaczami olbrzymami typu tybetan:crazyeye: A tak w ogóle witamy wszystkich! Quote
Sonka95 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Witamy się :loveu: A Leoś boi się petard ? Quote
Leokadia Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Boi się niesamowicie, dzisiaj strzelali same hukowe, szalał ze strachu chował sie po kątach nie wiedząc co ze sobą zrobić, jutro to chyba nawet na chwile nie wyjdę jak o północy będą strzelać, bo boję sie o niego. Pamiętam jak rok temu dosłownie na 2 minuty wyszłam popatrzeć jak strzelają, to jak wróciłam leżał zakamuflowany za moim łóżkiem w kartonach, trzęsąc się cały. Nie wiedziałam, że tak to z nim będzie. Nie wiem, jak on to przeżywał siedząc w tej budzie zanim do mnie trafił:shake: Quote
Besti Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Psiaki to się mają... Może jakieś tabletki? Stres nie działa na jego serduszko dobrze. Quote
Leokadia Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Tak właśnie w tym roku coś będziemy próbować z tabletkami, sąsiadka coś mi ma podrzucić, ale w razie czego wolę cały czas być w domu, zresztą jeszcze się w życiu nasylwestruję. Quote
Besti Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 leónowa napisał(a):Tak właśnie w tym roku coś będziemy próbować z tabletkami, sąsiadka coś mi ma podrzucić, ale w razie czego wolę cały czas być w domu, zresztą jeszcze się w życiu nasylwestruję. Po przejściach Leona trzeba uważać na jego zdrowie i jakoś to przeżyć. Szkoda mi go, nawet nie wie co się dzieje tak naprawdę:( Dobrze że będziesz przy nim Quote
Leokadia Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Z tego też powodu posiedzę sobie tym razem w domu, w sumie to już od południa pewnie nie będziemy sie wynurzać, bo nawet na dzisiejszym spacerze znalazłam w lesie pudełka po petardach, więc nawet tam nie jesteśmy bezpieczni. Zdawałoby się, że w głębi lasu jest raczej cicho i idioci tak nie zaglądają, ale cóż pomyliłam się. Więc jutro wstajemy wcześniej idziemy sie wybiegać i wychodzimy jak najrzadziej, bo nie chcem go dodatkowo stresować. Quote
Ana :) Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Witamy się :loveu: mam nadzieje, że Leoś dobrze zniesie jutrzejszy dzień :) Quote
Sonka95 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 W lasku niedaleko nas jest to samo co u was też puszczają petardy choć nie wolno ! Już widzę jutrzejsze spacerki ... pewnie będą tylko między blokami i to na szybko :( Quote
Bobryna Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Biedny Leoś :( oby Twoja obecność i tabletki trochę mu pomogły :) Nasz Czesiek na szczęście się w ogóle nie boi, ba, nawet szczeka jak słyszy wystrzały :evil_lol: Blue za to się boi, ale nie tak strasznie, chowa się tylko w łazience jak już ma dość hałasu :roll: Quote
Besti Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Ups zabalowało się i nie wróciło na nowy rok się przywitać?:evil_lol: Quote
Bobryna Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 unikatowydiament napisał(a):jak Leoś zniósł sylwestra? Dołączam się do pytania Quote
Recommended Posts