Leokadia Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Dziekujemy bardzo za życzenia, wybaczcie, że nie będziemy latać po galeriach i składać każdemu po kolei życzeń, bo jakoś nie mam do niczego ostatnio weny, do tego przygotowania do świąt mnie wykańczają.. Tak więc: [FONT=garamond] Wesołych Świąt!!! [/FONT][FONT=garamond][FONT=arial]P.S. Mamy w końcu śnieg, więc jak dobrze pójdzie, to będziemy mieli białe święta[/FONT][/FONT]:loveu:[FONT=garamond][/FONT] Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 W takim razie białych świąt :loveu: Mam nadzieję, że w końcu zajrzysz do naszej galerii ;P Quote
Leokadia Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Obiecuję, że nadrobię zaległości jakie sobie narobiłam i będę was regularnie odwiedzać, jak się już ogarnę;) Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='leónowa']Obiecuję, że nadrobię zaległości jakie sobie narobiłam i będę was regularnie odwiedzać, jak się już ogarnę;)[/QUOTE] łohohoho, to nie zazdraszczam nadrabiania ;P Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
Leokadia Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Ty$ka']łohohoho, to nie zazdraszczam nadrabiania ;P[/QUOTE] No ja sobie też, tym bardziej, że tak gadatliwe towarzystwo się u ciebie zbiera, że zanim sie ogarnę, będę miała 3 razy tyle nadrabiania:cool3: Quote
Besti Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Skąd śnieg macie, też chce! A i również Wesołych Spokojnych Świąt i wielkiego obijania się w ten czas:lol: Quote
Leokadia Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 A wiesz mamy na wsi taką maszyne do śniegu:lol: Dziękujemy wszystkim bardzo gorąco za życzenia!!! Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='leónowa']No ja sobie też, tym bardziej, że tak gadatliwe towarzystwo się u ciebie zbiera, że zanim sie ogarnę, będę miała 3 razy tyle nadrabiania:cool3:[/QUOTE] E tam, nie jest tak źle ;P Dasz radę :D A właściwie to od której strony masz do nadrabiania? :lol: Quote
Leokadia Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Do nadrabiania mam tak 3-5 strony wstecz, patrzyłam tylko na foty, nie czytałam, tylko tak ogólnie przeglądałam, ale nadrobie, nadrobie.... Quote
Kaaasia Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 My też jeszcze mamy śnieg ale już ma się rozpuszczać :placz: Wesołych, białych, spokojnych i z masą prezentów Świąt :smile: Quote
AlaRottweiler Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wesołych Świąt i mnóstwo pozytywnej energii dla psiaków Quote
Ty$ka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [quote name='leónowa']Do nadrabiania mam tak 3-5 strony wstecz, patrzyłam tylko na foty, nie czytałam, tylko tak ogólnie przeglądałam, ale nadrobie, nadrobie....[/QUOTE] I nic nie piszesz, o Ty niedobra :P Ale Ci wybaczam z okazji świąt :lol: Wszystkiego co najlepsze, zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń :) Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 To fajnie , ze macie śnieżek na Świąta :multi: Quote
Besti Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 A niech stracę- też złożę życzenia:eviltong: Spokojnych Świąt, wiele odpoczynku, radości dla Ciebie, Rodzinki i Leosia:x-mas: Quote
lasoa Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości, życzy Rewia, Cesar i Lasoa :) Quote
Leokadia Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Dziękujemy bardzo wszystkim za życzenia, wybaczcie nam jeszcze raz, że nie latamy od galerii do galerii składać życzeń, bo chęci mi po prostu brak. Wesołych! Quote
Bobryna Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Wesołych Świąt życzymy! :) :tree1: U nas był wczoraj śnieżek, myślałam, że się utrzyma do dzisiaj, a tu nie :shake: Quote
Leokadia Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 U nas dokładnie to samo, ponuro i brzydko dzisiaj, a zapowiadało się na ładne święta:shake: Quote
phase Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 U nas straaaaaaaasznie ślisko, Żabie normalnie łapy odjeżdżały jak poszłyśmy na spacer. :shake: Quote
YxNinaxY Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 A u nas gdyby nie było wiatru i ciapy to pomyślałabym że wiosna idzie :D Quote
Ty$ka Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 U nas +5*C i odwilż :( buuuu, tragedia :( Quote
Sonka95 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 U nas też odwilż :shake: Wszystko w wodzie ... Quote
Leokadia Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 U nas rano dzisiaj masakra +11 stopni, porażka jakaś, w wiosennej kurtce dziś chodziłam. Quote
Recommended Posts