Sonka95 Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='leónowa']W sumie wszystko się szybko nudzi, każda wycieczka szkolna w góry bo blisko:razz:[/QUOTE] Ja mieszkam w Warszawie i mam taka samo daleko do gór jak i nad morze :shake: Quote
Leokadia Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='marta.k9080']też bym chciała:-([/QUOTE] A więc zapraszam do siebie, wprawdzie mieszkanko w bloku, ale piwnica spora, spokojnie z Lunką sie zmieścicie:evil_lol: Quote
Leokadia Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='Sonka95']Ja mieszkam w Warszawie i mam taka samo daleko do gór jak i nad morze :shake:[/QUOTE] Ja ubolewam nad tym, że ciągle te góry i góry, a nie np. wycieczki do Wawy czy Krakowa, trochę zabytków pooglądać, ileż można na to samo patrzeć, chociaż nie mówię góry lubię, to zawsze człowieka odpręża. Quote
mańka_ Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='leónowa']Ja ubolewam nad tym, że ciągle te góry i góry, a nie np. wycieczki do Wawy czy Krakowa, trochę zabytków pooglądać, ileż można na to samo patrzeć, chociaż nie mówię góry lubię, to zawsze człowieka odpręża.[/QUOTE] Ja tam mogłabym cały czas gory :loveu: Może kiedyś uda nam sie spełnić z TŻtem nasze marzenia i się przeprowadzimy.... ;-) Quote
Leokadia Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Życzę więc spełnienia marzeń, niestety w dzisiejszych czasach wszystko trudniej wykonać, ale mimo wszystko mam nadzieje, że wam się uda:p Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='leónowa']A więc zapraszam do siebie, wprawdzie mieszkanko w bloku, ale piwnica spora, spokojnie z Lunką sie zmieścicie:evil_lol:[/QUOTE] jak nie masz tam pająków to się skusimy;) Quote
Leokadia Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Ręki sobie za to nie dam uciąć, ale jak sobie z Leonem pogadacie, to może w domku odstąpi swoje posłanko:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Lunka będzie się do niego wdzięczyła...:razz:a ja ukradkiem zajmę jakieś cieplutkie miejsce:evil_lol: Quote
Leokadia Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Raczej szybko skradnie jego serce, bo on wprost uwelbia owczarkowate sunie:loveu: Quote
Ty$ka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Ja dołączam się do zakochanych w górach :loveu: Gdybym mogła, to mój zawód połączyłabym z chodzeniem po górach, hehe :P Kiedy będą nowe, śnieżne fotki Leonka? :) Quote
lasoa Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='leónowa']Ja ubolewam nad tym, że ciągle te góry i góry, a nie np. wycieczki do Wawy czy Krakowa, trochę zabytków pooglądać, ileż można na to samo patrzeć, chociaż nie mówię góry lubię, to zawsze człowieka odpręża.[/QUOTE] Mieszkałam całe życie w górach, a teraz wśród "świeżego" śląskiego powietrza :p Quote
Ana :) Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Hej :loveu: w jakiej miejscowości mieszkasz ? :) Quote
Leokadia Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Ty$ka']Ja dołączam się do zakochanych w górach :loveu: Gdybym mogła, to mój zawód połączyłabym z chodzeniem po górach, hehe :P Kiedy będą nowe, śnieżne fotki Leonka? :)[/QUOTE] Fotek jak na razie brak, bo ładowarkę od aparatu mam zepsutą i nie wiem kiedy kupie nową, więc będzie trzeba troche poczekać. [quote name='lasoa']Mieszkałam całe życie w górach, a teraz wśród "świeżego" śląskiego powietrza :p[/QUOTE] A co cie wygnało aż tam? [quote name='Ana :)']Hej :loveu: w jakiej miejscowości mieszkasz ? :)[/QUOTE] Wieś pod Bogatynią, praktycznie na styku granic z Czechami i Niemcami. Quote
Ana :) Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 To mam do Ciebie zaledwie około 3 godzin drogi :D Quote
Sonka95 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='leónowa'] Wieś pod Bogatynią, praktycznie na styku granic z Czechami i Niemcami.[/QUOTE] To masz blisko za granicę :-o Quote
Victoria Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 siema, co tam u was?? ;> dziwczyny jakbyscie miezskaly w wawie, to by sie wam za jakis czas znudzily ciagle wycieczki do kina.. wycieczki szkolne to kino, teatr, kino, góóóry, kina itd. a gory sa fajne :eviltong: Quote
roadtonowhere Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Witamy Leocia i ciebie rzecz jasna. :razz: Leoś jest przecuuudny te paczadełka :loveu: Pozdrawiamy! będziemy do was wpadać częściej. Quote
Leokadia Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Hej wszystkim! Co u nas? Mały gamoń zmusił mnie dzisiaj do chodzenia ścieżką po kolana w śniegu, cała mokra byłam, zachciało mu sie polem iść, więc sobie myśle przejdę się na skróty, bo się kilometra nie chciało dłuższą drogą wracać, to mnie bozia pokarała, bo jak to można iść i się nie wywalić sto razy?:evil_lol: [quote name='roadtonowhere']Witamy Leocia i ciebie rzecz jasna. :razz: Leoś jest przecuuudny te paczadełka :loveu: Pozdrawiamy! będziemy do was wpadać częściej.[/QUOTE] Witamy najnowszych gości, zapraszamy serdecznie do częstych odwiedzin:lol: I dziękujemy za komplementy! Quote
Sonka95 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Oj z Leosiem nie można się nudzić :evil_lol: Quote
Leokadia Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Dokładnie! Dodatkowo taki z niego psi terminator, nie straszne mu mrozy, jakby chłodu nie odczuwał, szaleje w śniegu, kopie, bawi sie z psami. Myśle, że jakis wpływ miało na to jego wcześniejsze życie, jak na tym zimnie na łańchuchu siedział, musiał sobie dawać jakoś radę i teraz nie do zajechania jest po prostu, mogę go brać w tym mrozie na 2-godzinne spacery, a on nawet na chwile nie przystanie, nawet się z zimna nie zatelepie:p Quote
Recommended Posts