Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']W sumie wszystko się szybko nudzi, każda wycieczka szkolna w góry bo blisko:razz:[/QUOTE]

Ja mieszkam w Warszawie i mam taka samo daleko do gór jak i nad morze :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']też bym chciała:-([/QUOTE]

A więc zapraszam do siebie, wprawdzie mieszkanko w bloku, ale piwnica spora, spokojnie z Lunką sie zmieścicie:evil_lol:

Posted

[quote name='Sonka95']Ja mieszkam w Warszawie i mam taka samo daleko do gór jak i nad morze :shake:[/QUOTE]

Ja ubolewam nad tym, że ciągle te góry i góry, a nie np. wycieczki do Wawy czy Krakowa, trochę zabytków pooglądać, ileż można na to samo patrzeć, chociaż nie mówię góry lubię, to zawsze człowieka odpręża.

Posted

[quote name='leónowa']Ja ubolewam nad tym, że ciągle te góry i góry, a nie np. wycieczki do Wawy czy Krakowa, trochę zabytków pooglądać, ileż można na to samo patrzeć, chociaż nie mówię góry lubię, to zawsze człowieka odpręża.[/QUOTE]

Ja tam mogłabym cały czas gory :loveu:
Może kiedyś uda nam sie spełnić z TŻtem nasze marzenia i się przeprowadzimy.... ;-)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='leónowa']A więc zapraszam do siebie, wprawdzie mieszkanko w bloku, ale piwnica spora, spokojnie z Lunką sie zmieścicie:evil_lol:[/QUOTE]

jak nie masz tam pająków to się skusimy;)

Guest wolfheart
Posted

Lunka będzie się do niego wdzięczyła...:razz:a ja ukradkiem zajmę jakieś cieplutkie miejsce:evil_lol:

Posted

Ja dołączam się do zakochanych w górach :loveu:
Gdybym mogła, to mój zawód połączyłabym z chodzeniem po górach, hehe :P

Kiedy będą nowe, śnieżne fotki Leonka? :)

Posted

[quote name='leónowa']Ja ubolewam nad tym, że ciągle te góry i góry, a nie np. wycieczki do Wawy czy Krakowa, trochę zabytków pooglądać, ileż można na to samo patrzeć, chociaż nie mówię góry lubię, to zawsze człowieka odpręża.[/QUOTE]

Mieszkałam całe życie w górach, a teraz wśród "świeżego" śląskiego powietrza :p

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja dołączam się do zakochanych w górach :loveu:
Gdybym mogła, to mój zawód połączyłabym z chodzeniem po górach, hehe :P

Kiedy będą nowe, śnieżne fotki Leonka? :)[/QUOTE]

Fotek jak na razie brak, bo ładowarkę od aparatu mam zepsutą i nie wiem kiedy kupie nową, więc będzie trzeba troche poczekać.

[quote name='lasoa']Mieszkałam całe życie w górach, a teraz wśród "świeżego" śląskiego powietrza :p[/QUOTE]

A co cie wygnało aż tam?

[quote name='Ana :)']Hej :loveu:
w jakiej miejscowości mieszkasz ? :)[/QUOTE]

Wieś pod Bogatynią, praktycznie na styku granic z Czechami i Niemcami.

Posted

siema, co tam u was?? ;>

dziwczyny jakbyscie miezskaly w wawie, to by sie wam za jakis czas znudzily ciagle wycieczki do kina.. wycieczki szkolne to kino, teatr, kino, góóóry, kina itd.
a gory sa fajne :eviltong:

Posted

Hej wszystkim! Co u nas? Mały gamoń zmusił mnie dzisiaj do chodzenia ścieżką po kolana w śniegu, cała mokra byłam, zachciało mu sie polem iść, więc sobie myśle przejdę się na skróty, bo się kilometra nie chciało dłuższą drogą wracać, to mnie bozia pokarała, bo jak to można iść i się nie wywalić sto razy?:evil_lol:

[quote name='roadtonowhere']Witamy Leocia i ciebie rzecz jasna. :razz: Leoś jest przecuuudny te paczadełka :loveu: Pozdrawiamy! będziemy do was wpadać częściej.[/QUOTE]
Witamy najnowszych gości, zapraszamy serdecznie do częstych odwiedzin:lol: I dziękujemy za komplementy!

Posted

Dokładnie! Dodatkowo taki z niego psi terminator, nie straszne mu mrozy, jakby chłodu nie odczuwał, szaleje w śniegu, kopie, bawi sie z psami. Myśle, że jakis wpływ miało na to jego wcześniejsze życie, jak na tym zimnie na łańchuchu siedział, musiał sobie dawać jakoś radę i teraz nie do zajechania jest po prostu, mogę go brać w tym mrozie na 2-godzinne spacery, a on nawet na chwile nie przystanie, nawet się z zimna nie zatelepie:p