Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

phase napisał(a):
Ale podobna do Leosia!!

Na początku myślałam, że to jego zdjęcie, jak ją wyczaiłam:crazyeye:

Sonka95 napisał(a):
Hej :loveu:
Ja tu ze strachem myślałam , że chcesz oddać Leosia :mad: a tu taka fajna psinka do adopcji ;)

No już, nigdy go nie oddam!:evil_lol: Fajna, fajna, nawet nie wiem czy ma dom, bo nie moge znaleźć jej wątku:shake:
Ty$ka napisał(a):
Cześć :)
Co u Was?

Hejka!
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, a Leon pobił rekord we wnerwianu mnie. Wykopał mysz, zanim dobiegłam i mu ją z pyska wyciągnęłam nie miała juz połowy ciała, bo ją zeżarł, następnie po ok. 20 min wykopał następną, tak mocno zacinął szczęki, że nie dość, że nie dał jej sobie wyjąć to jeszcze cała się bidulka pogruchotała. Pełno krwi na pysku, a ja musialam w tym grzebać, mam ochotę mu łeb ukręcić:mad:

Posted

Właściwie to chyba mogę już zrezygnować z kupowania mu żarcia, skoro mogę go puścic w las niech sobie cos upoluje:evil_lol: Normalnie pies samowystarczalny:diabloti:

Posted

leónowa napisał(a):
Na początku myślałam, że to jego zdjęcie, jak ją wyczaiłam:crazyeye:

Hejka!
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, a Leon pobił rekord we wnerwianu mnie. Wykopał mysz, zanim dobiegłam i mu ją z pyska wyciągnęłam nie miała juz połowy ciała, bo ją zeżarł, następnie po ok. 20 min wykopał następną, tak mocno zacinął szczęki, że nie dość, że nie dał jej sobie wyjąć to jeszcze cała się bidulka pogruchotała. Pełno krwi na pysku, a ja musialam w tym grzebać, mam ochotę mu łeb ukręcić:mad:

Nie dziwie się..
O matko. Ale łowca z tego Leosia.

Posted

Dobrze, że nie jestem dość drażliwa, bo pani która była ze swoim psiakiem razem z nami miała odruchy wymiotne, gdy wzięłam mysz za ogon i jej z daleka pokazałam co upolował mój ukochany pies. Ma szczęście, że trafił na mnie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ło fuj...Leoś nie rób tak psinko ,bo jak czytam to mi słabo...:evil_lol:
Swoją drogą przebiegłe z niego stworzonko...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ło fuj...Leoś nie rób tak psinko ,bo jak czytam to mi słabo...:evil_lol:
Swoją drogą przebiegłe z niego stworzonko...

Oj przebiegłe, ale to dobrze, więcej doświadczenia zbiorę przy pracy z nim.

Sonka95 napisał(a):
Leoś pogromca myszy :evil_lol:

No cóż coś za coś. Młody jakby zaczął się bardziej na spacerach słuchać, a miałam taka depresję, że z nim nic wypracować nie potrafię, aż tu jak za dotknięciem zaczarowanej różczki piesek leci z wywalonym jęzorem na każde zawołanie:multi: Czasem znika, bo robota też ważna rzecz, ale wystarczy, że głośniej zawołam i leci, ale jestem dumna:lol:

Guest wolfheart
Posted

leónowa napisał(a):
Oj przebiegłe, ale to dobrze, więcej doświadczenia zbiorę przy pracy z nim.

No cóż coś za coś. Młody jakby zaczął się bardziej na spacerach słuchać, a miałam taka depresję, że z nim nic wypracować nie potrafię, aż tu jak za dotknięciem zaczarowanej różczki piesek leci z wywalonym jęzorem na każde zawołanie:multi: Czasem znika, bo robota też ważna rzecz, ale wystarczy, że głośniej zawołam i leci, ale jestem dumna:lol:

Też tak myślę o mojej pracy z Luną.Tzn niedobrze,że lękliwa.Ale praca z nią to dla mnie wyzwanie.

Luna też tak czasami ma ,że sto razy coś powiem i nie potrafi,a za 101. nagle zrozumie:evil_lol:

Posted

Tylko nie chwal go za bardzo aby mu się nie odwidziało :eviltong:. Wczoraj na spacerze chwalili mi Olka że taki grzeczny, spokojny i wtedy zaczęła się chęć gwałtu wszystkich suk :diabloti:

Posted

[quote name='Sonka95']Brawo Leoś :multi: To pewnie przez te myszy :evil_lol:[/QUOTE]

To znaczy, że musimy wprowadzić takie rarytasy na stałe do jadłospisu:evil_lol:

[quote name='marta.k9080']Też tak myślę o mojej pracy z Luną.Tzn niedobrze,że lękliwa.Ale praca z nią to dla mnie wyzwanie.

Luna też tak czasami ma ,że sto razy coś powiem i nie potrafi,a za 101. nagle zrozumie:evil_lol:[/QUOTE]

Czasami jestem wykończona jak on nie łapie o co mi chodzi, ale po takich próbach cierpliwości radość z sukcesu jest jeszcze większa, sama o tym pewnie doskonale wiesz, bo udało wam sie pożegnac prawie całkowicie strachy Lunki;)

[quote name='Kaaasia']Tylko nie chwal go za bardzo aby mu się nie odwidziało :eviltong:. Wczoraj na spacerze chwalili mi Olka że taki grzeczny, spokojny i wtedy zaczęła się chęć gwałtu wszystkich suk :diabloti:[/QUOTE]

Jak na razie zauroczenie nie działa, Leon wydaje sie jakby grzeczniejszy, ale i tak w las idzie obwieszony światełkami, na wypadek jakby mu coś do łba strzeliło:evil_lol:

[quote name='Besti']Suczka identyczna, nawet kolorki. Sorrki ale się uśmiałam z tymi zjadanymi myszami:evil_lol:[/QUOTE]

Spoko, nie ty pierwsza:cool3:

[quote name='Ty$ka']Gratulacje dla Ciebie za postępy szkoleniowe :)[/QUOTE]

A dziękujemy:eviltong:

[quote name='Bobryna']To rzeczywiście Leon jest "myszołowem" :evil_lol:[/QUOTE]

Tylko jeszcze brak funkcji latania:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='leónowa']Tylko jeszcze brak funkcji latania:evil_lol:[/QUOTE]

nie kracz,bo Cię chłopak raz zaskoczy:diabloti: