Leokadia Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Jessst! Tylko teraz muszę cichaczem zabrac im ta sunię i schować w piwnicy, bo jak mi ucieknie to jak będziemy szczeniaki produkować?:evil_lol::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 co ja tu czytam ,jakiś spisek...:evil_lol: Jak ktoś sam wygląda jak niewygląd,to krytykuje wszystko co żyje i jest ładniejsze od niego:eviltong:Tyle. Mizianka dla Leosia. Quote
Sonka95 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Co wy tutaj dziewczyny planujecie :diabloti: Quote
Leokadia Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Haha zawsze marzyłam o pseudo, ale mi młodego wykajstrowali więc muszę się czymś zadowolić:evil_lol: Quote
AlaRottweiler Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jak Neska coś zbroi, możesz na nią krzyczeć Neska FE ! No i teraz mam smaka na kawę Quote
Leokadia Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 AlaRottweiler napisał(a):Jak Neska coś zbroi, możesz na nią krzyczeć Neska FE ! No i teraz mam smaka na kawę Haha:evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 leónowa napisał(a):Jessst! Tylko teraz muszę cichaczem zabrac im ta sunię i schować w piwnicy, bo jak mi ucieknie to jak będziemy szczeniaki produkować?:evil_lol::evil_lol: Jak będziecie na spacerze i ją spotkacie to cichaczem ją do wora i chodu do domu, później do piwnicy i ja już przyjadę z Ottem :) też jesteś z dolnegośląska więc lajcik :) Ahhh nasza piękna pseudo :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Jakie tu plany odchodzą- kradzież, pseudo :shake: Ja myślałam że wy będziecie Leosia z Ottem rozmnażać :eviltong:. Wtedy to by kasa leciała :evil_lol: Quote
Karro Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 http://img96.imageshack.us/img96/3092/11938864.jpg ale sympatyczna koleżanka :) Quote
Leokadia Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Ana :) napisał(a):Jak będziecie na spacerze i ją spotkacie to cichaczem ją do wora i chodu do domu, później do piwnicy i ja już przyjadę z Ottem :) też jesteś z dolnegośląska więc lajcik :) Ahhh nasza piękna pseudo :evil_lol: To nie byłoby takie trudne, bo właściciele często ją pod sklepem zostawiają przywiązaną, wczoraj z kolei chyba z godzinę stała w tym deszczu, a jaka była szczęśliwa gdy Leon się do niej przyszedł pobawić;) Kaaasia napisał(a):Jakie tu plany odchodzą- kradzież, pseudo :shake: Ja myślałam że wy będziecie Leosia z Ottem rozmnażać :eviltong:. Wtedy to by kasa leciała :evil_lol: Ale, że Leon + Otto= dzieciaki?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słuchaj kochana o nic innego tu nie chodzi tylko o kase:diabloti: understandme napisał(a):http://img96.imageshack.us/img96/3092/11938864.jpg ale sympatyczna koleżanka :) Fakt słodka jest:loveu: Quote
Sonka95 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ciekawe tylko ile by miała szczeniaków ....? Bo dla was im więcej tym lepiej :evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 E tam nieważne ile, przecież co pół roku będzie rodziła, więc zarobic i tak sie uda:evil_lol: Quote
Bobryna Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ale wesoło się tu porobiło, jakie knowania :lol: Quote
Sonka95 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Niedługo to tu się utworzy wątek o planowanych szczeniakach :evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 leónowa napisał(a):E tam nieważne ile, przecież co pół roku będzie rodziła, więc zarobic i tak sie uda:evil_lol: no właśnie co pół roku i damy radę :) a jak się dobrze poszuka to może jeszcze jedną suczkę się znajdzie :D :evil_lol: Trzeba przecież dbać o interes tak więc już niedługo ogłosimy pierwszy miot na cześć Leosia będzie to miot L :evil_lol: Quote
Leokadia Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Żeby tylko nam Ottuś nie padł z nadmiaru ''roboty'':evil_lol: Quote
Ana :) Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 leónowa napisał(a):Żeby tylko nam Ottuś nie padł z nadmiaru ''roboty'':evil_lol: no wiesz Otto młody i napalony :D :evil_lol: na pewno mu się spodoba :D Quote
Sonka95 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Z Sonią lepiej ;) A co tam u Leona ? :loveu: Quote
Leokadia Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 phase napisał(a):hej gaduły. ;) Jakie gaduły, gdzie?:evil_lol: Ana :) napisał(a):no wiesz Otto młody i napalony :D :evil_lol: na pewno mu się spodoba :D W to nie wątpie:evil_lol::evil_lol: Jak produkcja to pełna parą:diabloti: Sonka95 napisał(a):Z Sonią lepiej ;) A co tam u Leona ? :loveu: PannaAnna napisał(a):Jak tam Leoś? :) U Leona wszystko ok, wyhasał się dzisiaj za wszystkie czasy, ok 4 godzin latał po lesie (2,5 ze mną, 1,5 z całą psia gromadą) i jakby wcale nie przejawia zmęczenia ani zmarznięcia, mój twardy chłop:p Quote
Besti Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Mysłałam na pierwszy rzu oka że to Leos a to tylko jego klon https://lh5.googleusercontent.com/-0lHBvG8sYeU/T33NPVLOtXI/AAAAAAAABk0/I-ox2jDcl-0/s640/DSCF5250.JPG Uszka ma takie same:evil_lol: Quote
Leokadia Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Z pyszczka bardzo podobny, tylko ciałko inne, Leon to taki troche przerośnięty jamnior:p Za to gdzieś tu kiedys na dogo znalazłam taką sunię, jakby siostrę Leona, tylko tochę drobniejszą: Pyszczek podobny i kolory na ciele prawie tak samo ułożone;) Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hej.Co to za Leo-klony tutaj co?:evil_lol: Quote
Leokadia Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 A takie tam, szukamy Leonowi rodzinki:lol: Quote
Recommended Posts