Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gezowa']U mnie też ostatnio było nerwowo, ale powoli przechodzi. Nerwowo było głównie z tego powodu, że młody zaczął ot tak pożerać wszelkie kupska - czy to ludzkie, psie, kocie, czy zwierzyny z lasu. Żwacze po raz kolejny i mój ostry ton powoli przynoszą efekty :lol: Nie lubię na niego krzyczeć, bo później chodzi jak zbity pies, ale czasami nie da się inaczej :/[/QUOTE]

Ja nie zapomnę tego smrodu kiedy Sonia podczas wakacji wytarzała mi się w szczątkach jakiegoś psa :evil_lol: masakra , jak to śmierdziało :diabloti:

Moja to co jakiś czas zbiera i zjada odpadki.Wczoraj nosiła zdechłą wronę :evil_lol:

Posted

Rany, gdyby Czesiek mi tak uciekł jak Twój Leon, to chyba już nigdy bym go nie spuściła ze smyczy :diabloti:

Zazdroszczę ekipy spacerowej i terenów do spacerowania :bigcry:

Posted

[quote name='pcheelkaa']Dlaczego ja nie znam u siebie chętnych osób na wspólne spacery z psiakami

Też długo nie miałam znajomych psiarzy, więc chodziłam sama, a nawet nie wiedziałam, że tacy fajni ludzie miszkają tak blisko:lol:

[quote name='Sonkowa']Ja nie zapomnę tego smrodu kiedy Sonia podczas wakacji wytarzała mi się w szczątkach jakiegoś psa :evil_lol: masakra , jak to śmierdziało :diabloti:

Moja to co jakiś czas zbiera i zjada odpadki.Wczoraj nosiła zdechłą wronę :evil_lol:

Mój pies to był uznawamy za czyściocha jeśli chodzi o takie śmierdzące rzeczy, ale jak wiadomo psy sie od siebie uczą i tu nie mogło być inaczej, bo przejął tarzanie się we wszystkim co tak pięnie pachnie od swojej małej koleżanki:mad:

[quote name='maryg22']Wpadamy z rewizytą...po troszkę długim czasie :evil_lol:
http://imageshack.us/scaled/landing/255/16550243.jpg
I jak tu go nie kochać :loveu:

Witamy nareszcie! A no nie kochać go jednak można, taki brzydki bury kurdupel, i do tego wredota jakich mało:evil_lol:

[quote name='Bobryna']Rany, gdyby Czesiek mi tak uciekł jak Twój Leon, to chyba już nigdy bym go nie spuściła ze smyczy :diabloti:

Zazdroszczę ekipy spacerowej i terenów do spacerowania :bigcry:

Wiesz co nie chcę wyjść na jakąś straszną właścicielkę psa, ale zdążyłam się juz przyzwyczaić do tego, że mi znika, a skoro wiem, że niebezpieczeństw jest u nas stosunkowo mało, to po prostu wrzucam na luz. On ZAWSZE wraca, o to jestem spokojna, zawsze mnie znajduje, czasem go nie ma 10 min czasem pół godz, ale nigdy mi się nie zdarzyło go zgubic na dłużej.

A towarzystwo naprawdę doborowe, uwielbiam te nasze spacery, bo i ja zmęczona i pies, jak szaleje po lesie, to kopiąc to ganiając się z psimi kumplami:loveu:

[quote name='marta.k9080']dobry wieczór :p

Witamy:p

Posted

Czasem sobie myśle, że on z tym kopanie jest sprytniejszy ode mnie:evil_lol:

Haha zdziwiony, bo pani woła kici kici, a on nie wie skąd w środku lasu się mógł kotek wziąć:cool3:

Posted

[quote name='Patik']http://img20.imageshack.us/img20/2822/31986057.jpg jakie uszka :loveu:
Na a ty biednego psa w błąd wprowadzasz :P:evil_lol:

[quote name='PannaAnna']http://img338.imageshack.us/img338/7314/84778593.jpg jakie on ma cudowne te uszyska :lol::loveu:

Jaki on tam biedny, biedny by był gdyby kijem dostawał za każde nieposłuszeństwo, ma gościu szczęscie, że go tak kocham:evil_lol:

Dziękujemy:loveu:

[quote name='emikia']Zdziwiony pies najlepszy ;) Śliczny jest.

Dziękujemy i witamy:p

Guest wolfheart
Posted

[quote name='leónowa']

I na koniec zdziwiony Pan Pies:lol:

Jaka minka...jejku:loveu:

Posted

leónowa napisał(a):
Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki:lol: Może później dodam jakieś foty, bo strasznie mi się ostatnio nic nie chce:cool3:

to czekamy na foteczki :loveu: