Bobryna Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Niezła ta przygoda z sarnami :-o Na mnie kiedyś wyskoczył zając, to mało zawału nie dostałam :lol: Chciałabym, żeby Czesio polubił śnieg. Dzisiaj musiałam go dosłownie ciągnąć na smyczy :shake: a jak go puściłam, to mały gnojek nagle się ożywił :p ale nie biegał ani nawet nie podążał za mną, tylko poleciał od razu lizać "lody cytrynowe" (siuśki znaczy się :P). Wkurzył mnie jak nie wiem :madgo: Quote
Leokadia Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Wiem co przeżywasz z tymi sikami, mój chocciaż kastrat to cieczkujących suczek ślady w trawie zawsze znajdzie, a jak bez smyczy jest to pół godziny stoi i liże, czasem to sobie książe nawet usiądzie, masakra... Quote
Besti Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Leosiowe zdjęcia:multi: Pierwsze najlepsze! U Was też śnieg? Wcale nie zazdrosze:eviltong: Quote
Bobryna Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 leónowa napisał(a):Wiem co przeżywasz z tymi sikami, mój chocciaż kastrat to cieczkujących suczek ślady w trawie zawsze znajdzie, a jak bez smyczy jest to pół godziny stoi i liże, czasem to sobie książe nawet usiądzie, masakra... To cierpliwa jesteś ;) Ja nie wyrabiam, jak widzę, że Czesiek liże :angryy: od razu ruszam w jego kierunku i biorę na smycz. Quote
Leokadia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Besti napisał(a):Leosiowe zdjęcia:multi: Pierwsze najlepsze! U Was też śnieg? Wcale nie zazdrosze:eviltong: Też śnieg, ale już prawie caly stopniał, jedynie w lesie sie trochę więcej ostało więc korzystamy;) Bobryna napisał(a):To cierpliwa jesteś ;) Ja nie wyrabiam, jak widzę, że Czesiek liże :angryy: od razu ruszam w jego kierunku i biorę na smycz. Kwestia przyzwyczajenia, no i ciągle pracuje nad sobą w sprawie cierpliwości ze względu na zapędy mojego psa muszę złośc ograniczyć:diabloti: Quote
Leokadia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Mamy i kilka fotek zimowych, ale naprawdę fatalnej jakości, bo zanim sobie poustawiałam co chciałam w aparacie to piszczy mi, że baterie wyczerpane, więc zdjęcia i marne i mało ich, bo mendę ciężko było w miejscu utrzymać:p Quote
Victoria Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Snieeeeeg xd huehue fajnie mu uszy na pierwszej fotce sterczą xd słodziak <3 Quote
Leokadia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Przez ta zimę cały sie po powrocie do domu telepał, wrócił jakby dopiero co z wanny wyszedł, szajby dostał i latał po zaspach 3 razy większych od niego;) Quote
mańka_ Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Fajny Leoś :-) jak na niego patrzę to strasznie przypomina mi psa mojej babci - tylko nie jest taki rudy ;-) A co do szajby.... to chyba ten śnieg jakiś skażony - moje wczoraj wieczorem dostały takiego małpiego rozumu, że myślałam, ze ja bedę w tym śniegu leżec... a normalnie to grzeczne, usłuchane psy. Wiec obstawiam, że to jakiś śnieg GMO czy cos.... :-D Quote
AlaRottweiler Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Z Misią dziękujemy za odwiedziny I cieszę się, bo spotykam kolejną posiadaczkę kundelka po przejściach A zdjęcia na śniegu są śliczne, Leoś jest śliczny Również będziemy tu zaglądać Pozdrawiam Quote
Leokadia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Witamy witamy nowych gości, Leoś dziekuje za odwiedzinki:lol: A śnieg w tym roku chyba jednak skażony, bo przez to swojego psa nie poznaję, takiej korby dostaje;) Quote
Istar19 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Leonek wie co dobre ;) słodko wygląda na śniegu :D u nas śnieg popadał ..rano było fajnie biało, a popołudniu już prawie nic :( ...ale nie ma co się smucić ..jeszcze mi pewnie śnieg uszami wyjdzie - Holi uwielbia hasać po śniegu ..za to Masza bez kubraczka nie wyjdzie Quote
Leokadia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 U nas wkoło bloku też juz nic nie ma, to i pewnie jutro w lesie nam nic nie zostanie, mi to tam nie przeszkadza, ale wole juz chodzic po śniegu niż po takim błocie, a i Leon będzie zawiedziony, bo zakochał się w zimie;) Quote
mańka_ Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 leónowa napisał(a):U nas wkoło bloku też juz nic nie ma, to i pewnie jutro w lesie nam nic nie zostanie, mi to tam nie przeszkadza, ale wole juz chodzic po śniegu niż po takim błocie, a i Leon będzie zawiedziony, bo zakochał się w zimie;) A u nas nadal leży - tyle ile było :-D Możemy Wam trochę pożyczyć ;-) Quote
Guest wolfheart Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 hej... ooo śnieg,psiaki to mają radochę wtedy:evil_lol:...u nas złota jesień..Leoś słodki z tymi ucholami na pierwszej fotce. Quote
Kaaasia Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 http://imageshack.us/scaled/landing/211/46275166.jpg Latające uchole :loveu: U mnie zdjęcia na śniegu są do d:angryy:. Mam czarną plamę zamiast psa na białym tle :placz: Quote
Leokadia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='Ana :)']Super śnieżne fotki :loveu: Dziękujemy:p [quote name='mańka_']A u nas nadal leży - tyle ile było :-D Możemy Wam trochę pożyczyć ;-) Z miłą chęcią, bo u nas nie zostało już nic, nawet w lesie:shake: [quote name='marta.k9080']hej... ooo śnieg,psiaki to mają radochę wtedy:evil_lol:...u nas złota jesień..Leoś słodki z tymi ucholami na pierwszej fotce. Witamy, dziękujemy za dowiedzinki i komplementy:lol: Do nas niestety tez powróciła juz jesień, ale nie złota tylko taka bura i nijaka:angryy: [quote name='Besti']Miłego wieczorka życzymy:laugh2_2: Dziękujemy chociaż to już południe kolejnego dnia:lol: [quote name='Kaaasia']http://imageshack.us/scaled/landing/211/46275166.jpg Latające uchole :loveu: U mnie zdjęcia na śniegu są do d:angryy:. Mam czarną plamę zamiast psa na białym tle :placz: U mnie tez właśnie takie nijakie wyszło, chociaż psa widać to taki rozmazany wyszedł, nawet ustawienia nic nie pomogą ... Quote
mańka_ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 To przyjeżdząj, u nas śniegu pod dostatkiem + jak rano wychodziłam z psami (i dzis, i wczoraj) było -10.... wiec wiesz :lol: Quote
Leokadia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Gdyby nie te wszystkie ograniczenia to juz bym u was była, no i troche daleko mi do was, ale może kiedyś:lol: Quote
mańka_ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 My mamy na Śląsku (tylko Opolskim - tka to się chyba nazywa) rodzinę, więc może kiedys będzie okazja na spotkanie ;-) Quote
Leokadia Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Nie wykluczam możliwości, ja zawsze jestem otwarta na wszelkie dogomaniackie spotkania, a przy takiem kompakotowym psie dochodzi plus, że go przemyce prawie wszędzie;) Quote
mańka_ Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 My jesteśmy zmotoryzowani no i w góry co rusz jeździmy ;-) Więc też da się z nami umówić :-) Teraz najbliższy wyjazd mam nadzieję zimą - moze Karkonosze dziabniemy tym razem ;-) Quote
PannaAnna Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 http://imageshack.us/scaled/landing/211/46275166.jpg ale nietoperek kochany :loveu: U nas już na szczęście coraz cieplej się robi. :) Quote
Recommended Posts