Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślałam o kubraczku z przyczepioną chorągiewką z napisem ,,Tu jestem!!,, ale wiem, że wy spaceru wśród drzew nie przeżyła:lol:

Sama jestem nieraz pod wrażeniem, jaką te nasze drapieżniki przechodzą zmianę z wściekle polującego potworka podobnie jak twoja Masza ładują się do wyrka wygrzać dupinkę, Leon tak samo, udaje za zewnątrz twardziela, rozkopuje twardą od mrozu ziemię,ale w domku chętnie ładuje się pod kołderkę:evil_lol:

Posted

Dzisiaj mojej dlałam kość wędzoną... to tylko się popatrzyłam na nią a ta z zębiskami na mnie, a ogólnie przy jedzeniu jest spokojna. Można jej majdać ręką w misce jak je i nic :D

Posted

Leoś to ogólnie spokojnie reaguje jesli mu ktoś coś zabiera, oczywiście jeśli ma cos dobrego to samcowi za nic w świecie nie odda, ale juz suczka to może podejść zabrać i zjeść, taki to z Leona dżentelmen:evil_lol:

Posted

A ja jestem pewna że jeszcze kiedyś jamnika posiadać będę. Kochałam Chrustkowy charrrakterek, jego wredność, zawziętość, przebiegłość i to oddanie i niezwykle wielką więź, którą wypracowaliśmy sobie po latach. Zawsze kochałam duże psy, jamolek trafił do mnie przypadkowo i jestem niezwykle wdzięczna losowi że właśnie mi przypadło życie z moim potworkiem :) Teraz nie chciałam jamnika, bo nie mogłabym na niego nie patrzeć z myślą o Chrustku, a przecież nie o to chodzi.. i tak musiało minąć kilka miesięcy żebym zechciała posiadać innego psa i mimo iż Hunter to molos ma wiele cech Chrustkowych ;)

Posted

Jej jaka bida była z niego na początku :-( chudzinka niesamowita :-( Cudowna jesteś, że się nim tak wspaniale zaopiekowałaś ! Teraz masz za to świetnego psa :)
A pisałaś, że nie mozesz się doczekać zdjęć Otta :) mam już internet i parę wrzuciłam więc zapraszam do naszej galerii :)
Pozdrawim!!
Link w sygnaturze

Posted

Ja mam sentyment do jamniorów bo moi dziadkowie mieli takie kochane suczydło ale wolę je podziwiać u kogoś ;)

A może powinnaś kupić Leonowi taką obróżkę świecącą.

Posted

Ja widziałam jak jedna sąsiadka która wiecznie gubiła swojego psa po ciemku miała przywieszkę do obroży która ostro migała na czerwono- fajne naprawdę:)
Głaski dla Leona

Posted

Besti napisał(a):
Ja widziałam jak jedna sąsiadka która wiecznie gubiła swojego psa po ciemku miała przywieszkę do obroży która ostro migała na czerwono- fajne naprawdę:)
Głaski dla Leona

A jak to wyglądało jak było widno, ważne żeby jako tako było to widać, bo późnym wieczorem to sie raczej boje wyłazić do lasu, Leon to jednak psem obronnym nie jest:evil_lol:

Kaaasia napisał(a):
Nie wiem jak ona sprawuje się w dzień ale jak już się robi szaro to ładnie świeci. Weź pod uwagę że zima co raz bliżej i co raz wcześniej robi się ciemno ;)

Chyba się skuszę, nie wiem czy o tym samym mówimy, ale kiedys widziałam w jakims sklepie internetowym taką zawieszkę na obroże w kształcie kuli, tylko że za takie gówienko płacic trzeba ok 30-40 zł:crazyeye:

Posted

szalej napisał(a):
Oh mój boże, widze, że Leon je bardzo porzywne posiłki na ostatniej fotce :D
Sama nie wiem, czy bym swoim to z pyska zabierała czy sama uciekała :P

Niestety czy chcem czy nie chcem to musze to wyjąć, bo wymiotuje niemiłosiernie po takich smakołykach:shake:

Posted

Amyslalas moze zeby wspomoc sie oe? Moze to by pomoglo zeby wybijac go delikatnie z amoku i by slyszal cie. Go bylby taki bodzec..oczywiscie musi byc poprawnie zalozona i ustawiona..stosowana wlaasnie w takich sytuacjach jak pogon..
w ogole witam brzydali ;)

Posted

Witamy, niestety nie mam teraz zbytnio czasu do takiego frywolnego siedzenia przed laptopem, ale staram sie zaległości nadrabiać :D
Czekamy na zdjęcia.

Posted

Witamy wszystkich, siedzę teraz rzadko na dogo bo mnie choróbsko dopadło i z tego powodu fotek na razie nie będzie, waszych galerii też nie mam na razie weny komentować i tutaj też zaniedbuję odpisywanie na posty, bo męczę się niesamowicie...ale jak tylko mi się polepszy obiecuję poprawę;) Biedny Leonek tylko nieszczęśliwy, po lesie bez Pańci łazi, bo sąsiadka go bierze na spacerki od kilku dni z ta uszatką, której kiedyś foty tu dodawałam, no cóż ale przez te kilka dni mu się nic nie stanie, bardziej to ja sie boję o nerwy pani sąsiadki, choć sie do tego nie przyznaje, twierdząc, że Leoś bardzo grzeczny jest, ale ja tam tego małego diabła za dobrze znam:evil_lol:

Posted

Zdrówka :smile:. Przez dogo przechodzi fala zarazy więc i ciebie dopadło ;).
Jak byłam chora i nie mogłam wybiegać Olka to właził i siadał na mnie lub wpychał mi zabawkę w zęby aby się z nim bawić :evil_lol: