Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Jak wyłączony to może być, jak tylko zawyje to Leoś wieje do drugiego pokoju:lol: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 leónowa napisał(a):Jak wyłączony to może być, jak tylko zawyje to Leoś wieje do drugiego pokoju:lol: Moja to i do wyłączonego nie podejdzie, unika wtedy pokoju w którym jest odkurzacz jak tylko może :evil_lol: A jak włączony to na zmianę ucieka i atakuje :roll: Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Atakuje odkurzacz? Haha musi to komicznie wyglądać, jak taka malizna gryzie takiegooo potwora:lol: Quote
Baton Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 leónowa napisał(a):Atakuje odkurzacz? Haha musi to komicznie wyglądać, jak taka malizna gryzie takiegooo potwora:lol: Zawsze się śmiejemy, że kiedyś w taki sposób zęby straci :lol: Komicznie to faktycznie czasem wygląda...można by kiedyś nagrać...:evil_lol: Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 A więc do dzieła i czekam na efekty:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No proszę - ledwie założyła galerię, a już musiałam nadrabiać stronę :evil_lol: Fotki bardzo fajne, przeuroczo Leoś śpi z odkurzaczem :loveu: Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ucz się ucz, bo u ciebie to ja ciągle nie po jedną, ale po 5 muszę nadrabiać:evil_lol: I dziękujemy za komplementy:oops::eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 A u Ptysiaka zawsze muszę te 7 nadrabiać :evil_lol: Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 O matko to kiedy ja to wszystko przeczytam? A tak poza tematem, pamiętasz może jak mi doradzałam w sprawie mojego uciekiniera, dzięki twoim radom zaczął się mnie trzymać na spacerach, bardziej się na mnie skupia, jak mu nie pozwalam ciągle latać po chaszczach i kopać, jestes wielka:loveu: Quote
Istar19 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 jeny jaki z niego był szkielet ..anatomii można było się na nim uczyć :( ale teraz wygląda cudownie :D wasz dom mu służy ! będę zaglądać :) Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 A dziękujemy;) Leon z tego waszego slodzenia dzisiaj kończy z opinią cudownego pieseczka, więc poszedł do błotnistego strumyka cały się wytaplał i przyszedł się do Pańci pochwalić, która ma teraz 2 łapy odbite na spodniach:evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 leónowa napisał(a):O matko to kiedy ja to wszystko przeczytam? A tak poza tematem, pamiętasz może jak mi doradzałam w sprawie mojego uciekiniera, dzięki twoim radom zaczął się mnie trzymać na spacerach, bardziej się na mnie skupia, jak mu nie pozwalam ciągle latać po chaszczach i kopać, jestes wielka:loveu: O widzisz, bardzo się cieszę :loveu: Tylko wiesz... to nie moja zasługa, lecz Twoja - bo gdybyś metody nie dopasowała do swojego psa i z nim nie pracowała to nadal by uciekał. Więc bardzo Ci gratuluję! Mądry piesek - dba o siebie i odwiedził SPA :evil_lol: Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Wszystkie mądre pieski tak robią, z tego co czytałam u was to Morusek też do takich należy:eviltong: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 leónowa napisał(a):Wszystkie mądre pieski tak robią, z tego co czytałam u was to Morusek też do takich należy:eviltong: Ekhem... Morusa nie nazwałabym mądrym :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Witamy się po raz pierwszy :) O matko to nie ten sam pies :crazyeye: Jaki dobrze, że są tacy ludzie jak TY !!! http://i47.tinypic.com/15ebomp.jpg ile szczęścia i radości w tych oczkach :loveu: Quote
lasoa Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ty$ka napisał(a):Masz rację - nie znam nikogo kto, by się mnie nie posłuchał. Boją się mnie czy co? :diabloti: Przestań się przejmować, ludzie kompletnie się nie znają na urodzie psów. Dla mnie Leoś jest cudny :loveu: Ludzie tacy po prostu są... Na mnie mówią że jestem nienormalna bo ogoliłam psa i że sama powinnam się tak ogolić :lol: Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Witamy się po raz pierwszy :) O matko to nie ten sam pies :crazyeye: Jaki dobrze, że są tacy ludzie jak TY !!! http://i47.tinypic.com/15ebomp.jpg ile szczęścia i radości w tych oczkach :loveu: Witamy się i dziękujemy:p Nie przesadzajmy, jak juz mówiłam z pewnością każdy tutaj zrobiłby to samo;) [quote name='lasoa']Ludzie tacy po prostu są... Na mnie mówią że jestem nienormalna bo ogoliłam psa i że sama powinnam się tak ogolić :lol: Właśnie dlatego siedzę na dogo, żeby sobie pogadać z takimi ''pogiętymi'' ludżmi jak ja:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ja po prostu robię swoje i nie oglądam się na innych,a widzę że Ty także,i tak trzymaj też często chodzę na długie spacery po byłych łąkach po pegerowskich,nie raz mnie nie ma 4/5 godzin,wszystko to dla Oscarka aby był szczęśliwy.Też w sumie najbardziej lubię Dogo,bo tu są tacy sami jak Ja,prawdziwi miłośnicy psów,którzy nie boją się na prawdę kochać i przyznać do tego Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Tak właśnie trzymać:p Chociaż byłoby łatwiej gdyby u mnie na wsi mieszkał jeszcze ktoś kto jest w moim wieku, bo na razie spacerujemy sobie z jedną panią po 50, miło sie rozmawia, ale to nie to samo co z rówieśnikim. Dajemy radę:p Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 No dobra to teraz kilka fotek z naszego pseudopolowania:evil_lol: Na wyżła:eviltong:: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jakie fajne fotki :loveu: Z góry Leoś wygląda jak Kropencja :eviltong: Co on tam wytropił? Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Tak właśnie tez mi się wydawało, że są do siebie odrobinę podobni:p On tam wiecznie coś szuka, to myszy, to krety czy żaby, ale ja to najczęściej ukrócam, więc niczego za bardzo nie upoluje. Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 No z góry to wykapane bliźniaki :lol: Hehe... to tak jak mój. :P Quote
Kaaasia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Rany, ale był z niego szkielecik. Ja nie wiem jak ludzie mogą doprowadzić do czegoś takiego :shake: Super, że w końcu pochwaliłaś się swoim Leonkiem :lol: Quote
Recommended Posts