Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam to samo, na szczęście zdarzyło sie to może w sumie tylko z 3 razy, ale nigdy bym nie mogła zostawic go z myślą, że sie po lesie gdzieś błąka, dlatego zawsze rzucałam wszystko, nie szłam do szkoły a psa szukałam;)

Posted

Oli (na szczęście) zagonił kota na drzewo ale jak go zawołałam to wrócił ale w trakcie gonitwy to mogłam się drzeć i drzeć :roll:
Jak wychodzimy na spacer to tylko zagląda pod samochody czy coś tam nie siedzi :mad:. A teraz ma nowe zajęcie- obszczekiwanie jeży.

Posted

[quote name='leónowa']Ej to nie chiłka, nie zmieści się, ale wymiana po dobroci całkowicie akceptowana, ja biorę Bestię a ty mojego gada, co ty na to:lol:[/QUOTE]

Hahaaa ciekawe:lol: Teraz może byś ją chciała bo śpi jak aniołek ale rano jakby zrobiła CI soczystą pobudkę to czym prędzej byś ją wyrzuciła a ja już Leona nie oddam:lol: U mnie lasy, pola, ciepło to by się nie nudził w domu jak u Ciebie haha. i co teraz?

Posted

[quote name='leónowa']Oj niech sobie kiedyś spróbuje takiego jeżyka do paszczy wziąć to mu sie odechce:evil_lol:[/QUOTE]
A myślisz że nie chciał :razz:. Dostał przez łeb to się ogranicza do szczekania :diabloti:

Posted

[quote name='Kaaasia']A myślisz że nie chciał :razz:. Dostał przez łeb to się ogranicza do szczekania :diabloti:[/QUOTE]

A ja bym zostawiła, raz by paszcze zanurzył to by nawet szczekania nie było:evil_lol:

Posted

Witamy sie znów po króciutkiej przerwie;) Wypadałoby więc fotkami trochę nadrobić:lol:

Mordujemy Bajeczną:evil_lol:

A tu Leosław kosztuje zupy błotnej przygotowanej z myślą o nim przez naszą najmłodszą dogomaniaczke:lol:

Żebranie, czyli norma każdego wypadu;)

No i na końcu przepiękny uśmiech Leonka:loveu:

Pozdrawiamy!
Miłego dzionka:p