Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leónowa']Ten bóbr ma szczęście, że tylko w lesie rozróbe robi, bo nie przeżyłby gdyby dotknął ukochane mebelki Pańci:evil_lol:[/QUOTE]

Widać mu się podobają - ma gust chłopak :D

Posted

[quote name='PannaAnna']Co tam słychać u bobro-myszołowa? :)[/QUOTE]

Chyba powinnam zmienic nazwę galerii, bo mój pies całkowicie zmienił gatunek:lol:

Szczerze to biedak sie od dwóch dni nudzi, bo pogoda straszna, a jeszcze dzisiaj nie wiadomo czy wyjdziemy do lasu, bo ponoć maja zrzucać szczepionke przeciw wściekliźnie dla lisów, więc nie wiem co zrobimy, chłopak mi nie wytrzyma przez tydzień spacerków na smyczce, bo w naszym rejonie akurat tyle ma potrwać akcja:shake:

Posted

Na początku przkopał dziadkowi róże, które były jego oczkiem w głowie, więc Leoś został oficjalnie wyklęty i dostał zakaz zbliżania się i wchodzenia na ogródek, ale po jakimś czasie zakaz został zniesiony, jak młodego zaczęłam zabierać do lasu żeby się wyżył i jest spokój:evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Wierszem gadam jak Mickiewicz Adam :evil_lol:[/QUOTE]

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Nic nie mów o Mickiewiczu, mam sie nauczyc całej 12- strofowej ,,Ody do mlodości,,:shake:

Posted

[quote name='leónowa']:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Nic nie mów o Mickiewiczu, mam sie nauczyc całej 12- strofowej ,,Ody do mlodości,,:shake:[/QUOTE]
Boże jak dobrze, że ja już szkołę skończyłam.... :multi::evil_lol:

Posted

http://desmond.imageshack.us/Himg96/scaled.php?server=96&filename=86529844.jpg&res=landing
Leoś ma bardzo fajny wyraz pyszczka :)
http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=46292272.jpg&res=landing
wytrwały kopaczo-myśliwy ;)

Ech, "Oda do młodości" - pamiętam, jak dostałam z recytacji 2, bo nie chciało mi się jej nauczyć :eviltong: Nienawidziłam polskiego w liceum :diabloti:

Posted

Nie moja wina, że mam o niej takie wyobrażenie, w szkole tak nia straszą, każą sie nauczyc tego tego i tamtego, bo to na pewno będzie na maturze, i jak tu się nie stresować...

Posted

Kilka fotek:razz:

Pan hrabia wygrzewa się na słoneczku:loveu:

,,Wiem Pańcia, że nie wolno na wyrko,,:diabloti:

Zadowolona???

Po robocie Kuby Rozpruwacza śpi ze swoją ofiarą:lol: