Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie nieraz jak gdzies nawieje, to wraca z takim ,,uśmiechem,, to i ja zaczynam się śmiać, chociaż powinien porządną burę ode mnie dostac za to włóczęgostwo:lol:

Posted

Czas w końcu na kilka fotek;)

Przepraszam z góry za jakosć pierwszego zdjęcia, ale aparatu ze soba nie miałam, więc tylko telefon był pod ręką..

Z koleżanką:loveu:

A tak poluje mój pies myśliwski, widocznie w pniaku siedziała jakaś myszka lub inne zwierzątka, bo cięzko mi go było z tamtąd odciągnąć:diabloti:

Te wiórki, które leżą koło drzewa to własnie robota Leonka, pniak był cały, zanim jeszcze sie do niego nie dorwał:evil_lol:

Posted

[quote name='PannaAnna']Słodziak :) Faktycznie jak bóbr :lol: Ale dla Etny też najlepszą zabawą jest odzieranie z kory, rozwalanie na kawałeczki i rozgryzanie ;)[/QUOTE]
To nie zabawa, to praca:evil_lol:

[quote name='sandrula811']Ale on śliczny :)
Jak zobaczyłam, jak kiedyś wyglądał.. świetnie, że go wzięłaś ! :)[/QUOTE]

Witamy nową osóbkę, dziękujemy:p

Posted

[quote name='leónowa']Tylko czasem nie potrafia zrozumieć, że te myszy, które przynoszą nie nadają się na obiad:diabloti:[/QUOTE]
Haha, to faktycznie myszołów :diabloti: No wiesz, pies tak ciężko pracuje a Ty gardzisz łupem złowionym w trudzie i znoju! :lol:

Etnie na szczęście się to nie zdarza,ona tylko zaczyna gonić wszystko co się rusza ale po co to już nie wie (uf!). :lol:

Posted

[quote name='leónowa']Bomba!!! Jak ja ci się odwdzięczę???:lol:[/QUOTE]

Cieszę się, że się podoba, ale nie wyszedł tak jak chciałam ;) Za dużo dzisiaj bannerkowej roboty miałam i już mi wena umknęła :lol:

Posted

[quote name='Nath']Śliczny banerek!

Zasługa biscuit, ale tak mi tez się bardzo podoba;)
[quote name='biscuit']Cieszę się, że się podoba, ale nie wyszedł tak jak chciałam ;) Za dużo dzisiaj bannerkowej roboty miałam i już mi wena umknęła :lol:

Nic sie nie martw, jest świetny:eviltong: