Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Czołem! Niby nie było mnie w galerii 'ledwie' kilka miesięcy, a jednak miałam problem ze znalezieniem jej w gąszczu wątków. Ale widzę, że niektórzy tak mocno tęsknili, że zorganizowali sztuczny tłum, żeby mi jakoś blożka zreanimować :D U nas wiele zmian, czasu mało, zdjęć jeszcze mniej. Jakoś wraz z jesienną aurą przyszły myśli o powrocie. Jednak jakiś sentyment do tego forum pozostał... W wolnej chwili może uda mi się tu wpaść i wrzucić kilka fotek :)

Posted

Siemka, właśnie dzisiaj o Was myślałam, by Ci spuścić bęcki za to, że zaniedbujesz galerię! A ja chętnie pooglądałabym Twojego papisia :D

Posted

Jakie cudo <3

Ale... ale... tylko jedno zdjecie?!

Posted

Nie mam teraz czasu na zdjęcia. Wracam do domu kiedy jest już ciemno, więc z psami idę bez aparatu, nie będę im walić fleszem po oczach. Zresztą, co innego robić zdjęcia samemu burkowi, co innego, jak do tego dojdzie rozpędzony jak huragan szczenior :D

Posted

U nas jak już pisałam dużo się pozmieniało, niekoniecznie na lepsze. Nie chcę w tej chwili zbyt wiele pisać. Pewne rzeczy wciąż bolą, może kiedyś się do tego zbiorę. Na razie mała gnida zaprząta mi głowę na tyle, że nie myślę o tym, co było.

Posted

Znalazłam chwilę na 'jesienne' zdjęcia, na razie garstka, obiecuję poprawę :D

Jej uszy to dla mnie wciąż niepojęty fenomen, raz stoją na baczność, raz się łamią niczym Leonowi :P

IMG_6302_zpsfhrtnrwl.jpg 

IMG_6321_zpssoqt0xoo.jpg 

IMG_6332_zpsc30pazjq.jpg 

IMG_6334_zpsk3yhdht8.jpg 

IMG_6338_zpskf6udxuj.jpg 

IMG_6342_zpsnu4dk24n.jpg

Posted

Daj znać jak wymyślisz :P

Boże, myślałam, że skończyłam na jakiś czas z manią obróżkową, miała być przerwa, a zastanawiam się czy by czegoś znowu nie zamówić...Jestem chora...

Posted

Myślisz nad jakąś konkretną obróżką?

Raaany, jaki duży papi. I te uszy są cudowne <3 :)

Posted

hihi, mam cała obróżkową listę "must have", a do wypłaty tak daleko....

Zastanawiam się tylko kiedy to moje dziecię się zacznie ogarniać, bo na razie rozumu nie ma za grosz :D

Posted

hihi, mam cała obróżkową listę "must have", a do wypłaty tak daleko....

Zastanawiam się tylko kiedy to moje dziecię się zacznie ogarniać, bo na razie rozumu nie ma za grosz :D

hehe niektóre całe życie się nie ogarniają, a w ogóle to witam się serdecznie. Jak zobaczyłam zdjęcia na pierwszej stronie, to cos mnie za serce złapało (nigdy nie przyzwyczaję się do takich widoków ;( ). A co do uszów młodziaka, są genialne :)