Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej
Nie narzekaj na uszy.Przynajmniej nie sa tak wielkie jak u niektórych ;)

Przez niektórych mam rozumieć Ermana? No, fakt przy nim to mój wymięka :D

Jeju, jak mało fot Leokadio! :D
Musiałam się cofnąć, o aż 3 strony :D
Ale opłacało się, zdjęcia piękne :) I modele także :)

Dzięki :) Zdjęć mało, bo praca, wolę poświęcić swój wolny czas kundlom, nie zdjęciom :P
Posted

Ale ja lubię czasem sobie zdjęcia obrobić, i nie lubię wrzucać kilku, tylko hurtowo, więc trochę schodzi :) Ale wczoraj miałam wolne, wzięłam Rikę i Leona na sesję, może później wrzucę .

Guest TyŚka
Posted

Hahaha, jest lepszy niż Kot w Butach ze Shreka! Genialne! :D Czekam na pozostałe fotki ;p

• 2 weeks later...
Posted

Dalej, dalej :D Wczoraj ogólnie przez niego zawału prawie dostałam, kiedy biegał za piłeczką, nagle stanął jakoś krzywo, wielki pisk... Już myślałam, że łapa złamana, nigdy nie byłam tak przerażona. Rozmasowałam, wymacałam, a on po chwili jakby nigdy nic poszedł dalej brykać, co za czub... A dziś zaatakowali na spółkę z Leonem pieska, zaczynam się bać wychodzić z domu :(

Posted

Mój Murzyn często tak robi, że właśnie stanie krzywo, zapiszczy jak by coś z łapą a za chwilę leci dalej uradowany :D 
Oł no to nie fajnie ale z drugiej strony chociaż widać, że już chłopaki trzymają sztamę :D 

Posted

Ale za to mogę powiedzieć, że Leonidas się grzeczny zrobił. Może konkurencja robi swoje, ale pilnuje się przy Rudym. Uczymy się teraz troche przywołania i schodzi mi 2 razy więcej smaków, bo trzeba obu dać za dobre sprawowanie :P

Posted

Wczoraj minęły 4 lata od adopcji Leona, dalej nie wierzę kiedy ten czas nam tak szybko przeleciał. I dalej nie mogę uwierzyć w to, jaka przemiana zaszła w zachowaniu tego psa. To były trudne lata, ale ostatecznie cieszę się, że do mnie trafił. Nauczyłam się wiele. Takie niepozorne, małe ciałko, a dało mi przez ten czas niezłą szkołę życia :)

Posted

Kawal dobrej roboty odwalilas!! Psa na poczatku i psa na koncu dzieli wszystko - nie tylko roznica w wygladzie, ale przede wszystkim w psychice. Super :) Widac, ze Leos szczesliwy :)

Posted

Dzięki, Harika :P Fajnie jest sobie czasem porównać na przestrzeni lat zachodzące zmiany. To daje fajnego kopa do pracy, kiedy się wszystkiego odechciewa :)

Fakt, julki świetne, trochę miałam na początku problem z regulacją, ale teraz wydają się być w porządku. Kocham te szelki, juz się nie mogę doczekać następnych :)

Posted

Oj tam, każdy lubi sobie czasami pogadać z kimś mądrym (ze sobą :D )

Zdjęcia świetne, tyle radości i energii. Super :) No i szelki, do pyska Lełunkowi w czerwieni :D

Posted

Hej

Gratulacje wspólnych 4 lat ! Fajnie tak czasem sobie podsumować i zdać sprawę jak na początku było ciężko i że się tyle wypracowało.

Super macie szeleczki.Ja właśnie też jakieś próbuję zdobyć dla Eryka ale kiepsko nam idzie.U nas w miasteczku nie ma właściwie żadnego wyboru a przez net cięzko mi wybrać,zwłaszcza,ze on nie wymiarowy.Na razie poluje na jakieś używki może coś się uda i akurat spasuje.Do tego on potrafi sprynie z szelek wyleźć  (miał jedne ale z nich wyrósł)  więc muszą leżec bardzo dobrze.