Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To super, że trafiłaś na idealnego psa, gratuluję :D

E tam, nie ma takich złych tych uszu, nie przesadzaj ;) Mogłyby oba być klapnięte, to fakt, ale bez przesady, nie jest tak źle.

Posted

Gdyby tak mu sie układały, byłoby idealnie. Ale to też za młodu przydałoby sie mu podklejanie, a że ktoś sobie to olał teraz ja muszę patrzeć na takiego gremlina :D Dobrze, że chociaż nadrabia charakterem :P Koniec narzekania haha

5759704_amstaff-.jpg

Posted

ahahha popatrz na uszy Rokulca i wtedy zrozumiesz co to ucholcowa patologia :D 
Nie miał klejonych i też teraz to wychodzi że czasami ( dzięki ci bosze że nie zawsze xD ) leżą mu jak u cio*y xD 

Posted

No trochę, ale wcześniej jakoś tego nie zauważałam :P

Przez dogo ma duuuży problem, nie wiem jaką mam małemu kupić obrożę, albo coś z kudłatego, albo furkidza, albo psdd...

Guest TyŚka
Posted

Marudzisz, uszy są w porządku, takie różne, poskręcane na boki, jak on sam :D

Posted

Czy mam swoje typy? Tez pytanie :D

Od kudłatego marzy mi sie mix superbohaterów, z psdd molly flash, a furkidza tyle, że nie będę wymieniać, i jeszcze DS.... :(

Posted

ja nie wiem co to za afera z tymi uszami... zamiast docenić wyjątkowość to tu jakieś pretensje i żale :D no przecież uszy kapitalne im bardziej niesforne tym pocieszniejsze :) pozdrawiamy :)

Posted

Ej piękne ma uszy! Popatrz lepiej na swoje! ;)

Ty, ty, a skąd ty wiesz jakie ja mam uszy co? :D :D :D

ja nie wiem co to za afera z tymi uszami... zamiast docenić wyjątkowość to tu jakieś pretensje i żale :D no przecież uszy kapitalne im bardziej niesforne tym pocieszniejsze :) pozdrawiamy :)

Oj tam, trochę narzekania jeszcze nikomu nie zaszkodziło :P Ale pomimo tych jego nieforemnych kłapciaków, to uwielbiam go za nie tarmosić.