Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ostatnio ciepełko miałam w zeszłą sobotę a dzisiaj.... sypał u nas śnieg (*) 
No i przez tą świetną pogodę w sobotę znowu jestem na antybiotykach :( 

• 2 weeks later...
Posted

Wybaczcie, nie chce mi sie odpisywać na każdy post osobno :P

A my przed chwilą mieliśmy małą akcję ratunkową tej pani/pana :) Mam sadystycznego kota, który zamiast załatwić sprawę szybko postanowił sie nieco zabwić ...

20150426_143811_zpsw24tdkub.jpg

Guest TyŚka
Posted

Koty są okropne, ale tęsknię za tymi idiotami :p

Woody robi wrażenie, na Wasz widok przeszłabym na drugą stronę ulicy :p

Łał, szydełkowanie. Chciałam się kiedyś nauczyć, ale nie miał kto mnie tego nauczyć, a potem mi przeszło :<

Posted

Ludzie na jego widok mają panikę w oczach i trzymają się jakby bardziej skraju chodnika kiedy na mijają :P Wobec owczara też nie było zachwytów, ale nie aż w takim stopniu ludzie wyrażali degustację, że ktoś śmie wychodzić z TAKIM psem, co morderca to morderca, i do tego w kolcach, o !

Tyśka, ach gdybyś mieszkała bliżej! Szydełkowanie wbrew pozorom jest bardzo proste, i naprawdę żałuję, że tak długo zwlekałam z nauką. Patrzyłam jak robi to moja mama i twierdziłam, że nigdy nie ogarnę, a wystarczyło kilka lekcji samego dziergania i nauki czytania wzorów, że teraz zrobię praktycznie każdą serwetkę. Sama nie wchodziłam, ale pewnie na YT jest pełno filmików, gdzie można się nauczyć, naprawdę warto :) Ja juz skończyłam drugą serwetkę, teraz robię szalik, dobrze, że do zimy daleko, bo trochę roboty jest :)

• 2 weeks later...
Posted

Hej :), dawno się nie odzywałam, ale poczytuję. Przykro mi z powodu owczarka, ale dobrze, że jest teraz z Wami Rudy.

No i czas zapierdziela nieźle :P

Posted

Hej, hej :)

Oesu, miałam problem ze znalezieniem własnej galerii :D

Mam fotałki, wprawdzie sprzed kilku tygodni i dośc marne jakościowo, ale w końcu sie zmobilizowałam, więc już dodam :)

IMG_4134_zpsnszid7gj.jpg 

IMG_4136_zpspyfhzz1h.jpg 

IMG_4137_zps8jpeoyua.jpg 

IMG_4142_zpsrla4dy8n.jpg 

IMG_4144_zpsrovksv2h.jpg

Guest TyŚka
Posted

Fajne te Twoje pieseły, duży i mały :D

Rudy tarzający się wygląda jakby nie miał mózgu ;p

Posted

Powoli mogę zacząć mówić, że zaczyna być spełnieniem marzeń, charakterek taki, jaki dokładnie chciałam :wub: Z wyglądu pozbyłabym sie tylko uszu, czasem wygląda obrzydliwie.....

No, z myśleniem krucho i to bardzo, a najgorsze jest to, że nie idzie przewidzieć kolejnego idiotycznego wyskoku z jego strony. Przykład sprzed kilku dni: biega, biega, biega, rozpędza się, biegnie w moją strone, odbija się z całej siły od mojego brzucha i podczas gdy ja zwijam sie z bólu, on radośnie galopuje dalej... Kochany :wub:

Posted

Wiesz, mój Ciapek miał oba takie na pół stojące, czyli końcówki załamane. Ale jak sobie nabił krwiaka, to po jego zejściu ucho klapło... i wygląda jak Rudy ;)

Posted

U Ciapka jakoś to się tak bardzo nie rzuca w oczy, może dlatego, że ma nieco bardziej do tyłu je osunięte. A może mnie to tak bardzo razi u Rudego, że jest miksem czegoś 'groźnego' i te kłapciaki wyglądają u niego komicznie i całą powagę mu zabierają :D :D :D